STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

fatih hoca 4-4-2 yi amrabat ve aydinla kanatlarda oynayamayacagini anladi bence, hele hele ortadaki göbeklerden biri emre ise.

Hayatta en nefret ettiğim futbolcu,takım oyununa katkısı olmayan futbolcudur.

Bunlara Aydını,Amrabatı ekleyebilirsin.Umarım zamanla düzelirler.

Emre'ye de bir parantez açmak istiyorum.Kendini mükemmel geliştirmiş ve de güçlenmiş.Ofansta bugün onu çok beğendim.inşallah daha da gelişecek.

Fakat defans yapmayı,rakibe faul yapmaktan ibaret biliyor.Bunu aşabilirse tadından yenmez.Çok net.

bence takimin defansi gecen yilkinin aynisi.tek eksik melo tam hazir olarak takima katilamayisi.gecen yilda melonun olmadi maclarda aynen bugunkü gibi pozisyonlar veriyorduk.kilit adam melo bukadar basit

Olaylar olaylar güzel maçtı ama her türlü şampiyonuz beyler böyle beleş goller 40 yılda bir olur.

nasil 40 yidla bir olur?

bjknin ttarenada attigi golü hatirliyon mu, semihin kendi kalesine, pozisyon yokken bjknin?

gene pla yofftaki macta urfanin kendi kalesine attigi golu hatirliyon mu

fenerbahce maclarindan bahsetmiyorum bile

en son örnek kupa maci, attiklari iki gol saka gibi, pozisyon yoktu adamlarin koc amacta nerdeyse.

büyük maclarda cok sacma goler yiyoruz son zamanlarda, burda bir sorun yokmus gibi, kirk yilda bir atarlar diyip gecemeyiz.

o golleri onlar atmadi, o golleri biz kendi kalemize attik, yani sorun var ortada, hemde buyuk bir sorun ve acilen cözülmesi gereken bir sorun.

Aynen. Bir tartışma oldu. Lig tv spikerlerinden konuyla ilgili tek bir yorum yapılmadı.. Çarşı insanlığa da karşı..

Yaşandı,doğru görmüşsün

Sonra güvenlik geldi zaten hemen

İnsan değiller bunlar.Irkçılık, seviyesizlik her şey bunlarda toplanmış.

Dua etsinler umut ilk dakika da atamadı o golü.Maç farka gidecekti,sonra ağlamalar, istifaya davet etmeler ve akabinde kuvaarejmaa sesleri.Leş.

Aynen. Bir tartışma oldu. Lig tv spikerlerinden konuyla ilgili tek bir yorum yapılmadı.. Çarşı insanlığa da karşı..

fatih hoc aignore etmeliydi onlari, duymuyormus gibi yapip, gecmeliydi, onlara kulak vermek, onlarin ekmegine yag sürmek gibi birsey

gerci olayi tam bilmiyoruz, belki birseyler atmislardir gene hocanin kafasina

ben anlamam arkadas bu takima sol kanata amrabati koyup oynatacaksin,ben anlamam emreden hamitten falan

tamam, hazir degiliz, daha ikinci hafta falan filan ama gecen sezon toplamda duran toplardan sadece -tam bilmiyorum- 2 mi, 3 mü gol ancak yiyen bir takim, bu sezon oynadigi hazirlik maclari ve super kupa vede lig maclarda duran toplarda hep korkutuyor beni, gollerde yiyoruz.

güven vermiyor

gecen sene melo duran toplarin hemen hemen hepsini karsiliyor derken, hani millet melo cok defansif, melo ofansa ciksin derken, biz onun defansif yaptiklarini görmezden gelmeyiniz derken iste buydu olay.

bugunde aslinda o topu karsilayan gene melo, ama malesef iyi vuramadi, ters vurdu.

hazir olmadigi icin diyleim artik ..

Melo atmasa Toraman atacaktı :)

Onu boşver salman,yılda 1 kez olur öyle şey.

Benim tarifsiz kaldığım bir konu var.Selçuk çok iyi oynuyor,asistini yapıyor,golünü de atıyor.

Fakat geçen yılki Selçuğun misyonuyla bu yılki arasında ufak da olsa bir fark mı var?hala anlayamadım.sanki Selçuk bu yıl oyunda, biraz daha mı geri planda kalıyor?Geçen yıl liderimizdi.Bu yılda elbette öyle.Ama..hani tarif de edemiyorum bu durumu.Belki de kadro derinliğinden ötürü.Tam adını koyamadım.

nasil 40 yidla bir olur?

bjknin ttarenada attigi golü hatirliyon mu, semihin kendi kalesine, pozisyon yokken bjknin?

en son örnek kupa maci, attiklari iki gol saka gibi, pozisyon yoktu adamlarin koc amacta nerdeyse.

büyük maclarda cok sacma goler yiyoruz son zamanlarda, burda bir sorun yokmus gibi, kirk yilda bir atarlar diyip gecemeyiz.

o golleri onlar atmadi, o golleri biz kendi kalemize attik, yani sorun var ortada, hemde buyuk bir sorun ve acilen cözülmesi gereken bir sorun.

bir maçta 1 tane saçma gol yersin ama 3 tane bir daha 40 yıl sonra yersin:)

nasil 40 yidla bir olur?

40 yilda bir olmayacak maclari biz her hafta oynuyoruz soyluyoruz ama anlatamiyoruz

yanlis gercekden, bizim kanatlar kim?

- Hamit

- Amrabat

- Aydin

- "Emre"

Hamit yavas.., Emre orta'da daha iyi...

kaliyor Aydin ve Amrabat. Bu ikisi 433 de daha iyi oynarlar bence.

Ve öylece Hamiti sag ic de kulaniriz. Onunda orda verimi cok daha artar.

Amrabat ve Hamitin verimini cogaltmak istoyrsak 4-3-3'e gecmemis lazim..

İnsan değiller bunlar.Irkçılık, seviyesizlik her şey bunlarda toplanmış.

Dua etsinler umut ilk dakika da atamadı o golü.Maç farka gidecekti,sonra ağlamalar, istifaya davet etmeler ve akabinde kuvaarejmaa sesleri.Leş.

Dediğin gibi en güzel yanıtı sahada vermeliydik geçen sene play offtaki ilk maçta verdiğimiz gibi.

Bugün o ilk dakkalardaki 1-2 pozisyonu gol yapsak şuan çok güzel şeyler konuşuyoduk.

bence takimin defansi gecen yilkinin aynisi.tek eksik melo tam hazir olarak takima katilamayisi.gecen yilda melonun olmadi maclarda aynen bugunkü gibi pozisyonlar veriyorduk.kilit adam melo bukadar basit

Asla değil.Geçen yıl Urfalıda bir ciddiyet sahiplenme vardı.Defansta bir kademe anlayışı vardı.

Muslera'ya göz kapalı güven vardı.

şu 2 maçtaki halimizi,sadece sezon başı olmasına veryorum.

İnşallah hepsi düzelecek.Bikaç haftaya komple bir takım oluruz :)

Benim tarifsiz kaldığım bir konu var.Selçuk çok iyi oynuyor,asistini yapıyor,golünü de atıyor.

Fakat geçen yılki Selçuğun misyonuyla bu yılki arasında ufak da olsa bir fark mı var?hala anlayamadım.sanki Selçuk bu yıl oyunda, biraz daha mı geri planda kalıyor?Geçen yıl liderimizdi.Bu yılda elbette öyle.Ama..hani tarif de edemiyorum bu durumu.Belki de kadro derinliğinden ötürü.Tam adını koyamadım.

selcuk sahada gecen sezona göre cok defansif oyniyor, benim dikkatimic eken bu.

burda melonun olmayisi vede emrenin son zamanlarda topla cok oynamasi, yani selcugunun gecen sene yaptiklarini emrenin yapmaya calismasi da var, önemli bir nokta bence.

bakalim simdi melo artik yavas yavas ilk 11 döner, hatta haftaya 90 dk oynar diye düsünüyorum.

melo geldikten sonra vede hamit de daha iyiye giderse, selcuk cok rahatlanir ve ilerde cok daha effektif isler yapabilir, selcuk kendini rahat hissetmeli.

birde burakin tutmasi da cok önemli bu konuda, selcuk buraki, burak selcugu cok daha iyi yapmali, yapicak.

fatih hoc aignore etmeliydi onlari, duymuyormus gibi yapip, gecmeliydi, onlara kulak vermek, onlarin ekmegine yag sürmek gibi birsey

gerci olayi tam bilmiyoruz, belki birseyler atmislardir gene hocanin kafasina

Ben olayın hakaretten dolayı olduğunu düşünüyorum,adam hakaret etti ve hocada yanıt verdi heralde sonrada güvenlik geldi.

Düşünsene arkadan biri habire sana küfür hakaret ediyo,kayıtsız kalamazsın,hele hele bu Fatih hoca ise hiç kayıtsız kalmaz.

Henüz daha form tutturamadı ve Veli çok sert oynadı.

Dediğin gibi en güzel yanıtı sahada vermeliydik geçen sene play offtaki ilk maçta verdiğimiz gibi.

Bugün o ilk dakkalardaki 1-2 pozisyonu gol yapsak şuan çok güzel şeyler konuşuyoduk.
ligin 22 ci haftasinda 8tas la aramizdi 32 puan oldugunda yine cok guzel seyler konusacagiz burda:) dünkü f5 bugunkü8tas eger balin anavataninda bir ömür boyu oturum izni almamislarsa sonuc onlar icin cok aci olacak

Geri
Üst Alt