STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

3 maç 6 gol.Hepsi ya duran top ya bireysel hata.Sanki Ujfa'nın yerine Dany değil de daha kaliteli bir stoper alınmalıydı şöyle değeri 7-8 m euro olan.

devre arası serdar taşçıyı alırız.gönlüde var zaten.ama şu danimarkalı kjaeri beğenenlerde var sanırım.devre arası gelsin bakarız : ) ujfa bırakcak zaten bu sene.

FATİH TERİM ''En kritik anlarda, kendi kalemize gol attık. Komik, basit kelimeleri ifade etmiyor ama gereksiz, lüzumsuz, hiç alakası yokken goller yemek kötü bir şey. Altından kalkmak da kolay değil.''

bunu demis mi?

cok iyi, aslind ahocada farkinda olayin, 1 buldugun zaman acilen 2. golü yapip, maci bitirmek lazim diyende kendisi idi bir, iki hafta önce.

özellikle clde gol yedin mi, hele hele böyle golleri kacirip, bitersin, yerle b ir olursun, kalkamazsin.

sonra ttarenadaki maclarda taraftarda var, deli ederler seni, özgüvenin biter.

bu yuzden özellikle cldeki maclar icin cok kontrollü oynayan bir takim olmaliyiz, bunun icin gerekirse sistem degisikligine bile gidilmeli.

303665_279426568830503_667925387_n.jpg

her mac kirmizilik

Bugün beni çıldırtanlar

1.Bülent

2.Veli

3.Batuhanın şerefsizce zaman geçirmesi

4.Aydına verilen sarı kart

5.Hakemin faullleri bjk lehine verdikten sonra itiraz eden bizim topçulara sırıtması

6.Hakan ın ayağının çime takılması(yediğimiz 3.gol)

7.Hocaya laf atan mal herif

8.Holosko(duruyo duruyo bize atıyo şerefszi)

9.Toramanın sarı kart gördüğü pozisyondan sonra hakeme ana bacı düz gitmesi ve kırmızı kart görmemesi

10.Fernandes in vuruş sitili

bunu demis mi?

cok iyi, aslind ahocada farkinda olayin, 1 buldugun zaman acilen 2. golü yapip, maci bitirmek lazim diyende kendisi idi bir, iki hafta önce.

özellikle clde gol yedin mi, hele hele böyle golleri kacirip, bitersin, yerle b ir olursun, kalkamazsin.

sonra ttarenadaki maclarda taraftarda var, deli ederler seni, özgüvenin biter.

bu yuzden özellikle cldeki maclar icin cok kontrollü oynayan bir takim olmaliyiz, bunun icin gerekirse sistem degisikligine bile gidilmeli.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçın ardından ilginç açıklamalar yaptı - En Son Beşiktaş Haberleri - HTSpor.com

semihin rezil oynadigini kabul edememek bukadar zormu...semih kimsenin kademesine falan girmedi,birak baskasini kendi gorevini bile yapamadi.golde yaptigi hatayi 8 yasinda cocuk yapmaz.demekki o hatayi ujfa yapsa derhal yarin gonderin derdiniz

Zor,çünkü semih rezil oynamadı.Gayet de güel oynadı.Semih çok kez urfalının kademesine girdi.Eşşek kadar plazmada izledim maçı.Kendi görevini de layıkıyla yaptı.yedirdiği golde anlık konsantrasyon kaybı yaşadı.hepsi bu.

urfalı da geçen yıl kendi kalesine attı.Hem de yine bir kara karga maçında.hani gönderdik mi?Hala takımda :)

Kendi kalesine gol atan oyuncuyu göndermeye kalkmak,bizim kültürümüzde futbol bilgimizde yoktur.

urfalıya asla leş demedim.Daha fazla sorumluluk alması gerekiyor dedim.Aradaki farkı lütfen farkedelim.

Bugün beni çıldırtanlar

1.Bülent

2.Veli

3.Batuhanın şerefsizce zaman geçirmesi

4.Aydına verilen sarı kart

5.Hakemin faullleri bjk lehine verdikten sonra itiraz eden bizim topçulara sırıtması

6.Hakan ın ayağının çime takılması(yediğimiz 3.gol)

7.Hocaya laf atan mal herif

8.Holosko(duruyo duruyo bize atıyo şerefszi)

9.Toramanın sarı kart gördüğü pozisyondan sonra hakeme ana bacı düz gitmesi ve kırmızı kart görmemesi

10.Fernandes in vuruş sitili
kafamdakilerin hepsini cok guzel ozetlemissin renktas saol:)

Zor,çünkü semih rezil oynamadı.Gayet de güel oynadı.Semih çok kez urfalının kademesine girdi.Eşşek kadar plazmada izledim maçı.Kendi görevini de layıkıyla yaptı.yedirdiği golde anlık konsantrasyon kaybı yaşadı.hepsi bu.

urfalı da geçen yıl kendi kalesine attı.Hem de yine bir kara karga maçında.hani gönderdik mi?Hala takımda :)

Kendi kalesine gol atan oyuncuyu göndermeye kalkmak,bizim kültürümüzde futbol bilgimizde yoktur.

urfalıya asla leş demedim.Daha fazla sorumluluk alması gerekiyor dedim.Aradaki farkı lütfen farkedelim.
abi semihin yedirdiği goldeki hatası neydi ya..pas hatası mı yaptı ne yaptıki..kafa gitti benim...

semih bugun adam olduysa ujfa sayesinde,ayrica plazmadan izlemek biseyi degistirmiyo,37 ekran olsa bile semihin bugun döküldügün 100 kisiden 90 ni gordu:)

hepsini ujfamı vurdurdu?

Ne alaka??Stoper bölgemizin sıkıntılı olduğunu söylüyorum.Semih'in yanında daha iyi bir stoper olmalı.6-7 aydır Semih'i geçen top gol oluyorsa bu işte bi terslik var.Şl'de bizim toplam transfer bütçemizi adamlar bir oyuncuya veriyor.Onun şl'de önce yenilmeyeceksin, önce defans.

takma kafayı. biz her zaman çok gol kaçıran bi takımdık ve yediğimiz gollerin çoğuda ama kendi hatamız ama hakem hatasından dolayı.. veyahut saçmaydı.

Yediğimiz 1.gol de melo attı zaten kendi kalesine,3.golde hakanın ayağının çime takılarak topa vuramaması.

Son 3 maç fb,kasımpaşa ve bjk maçlarında 8 gol atıp 6 gol yemişiz.Bu gol yeme oranını geçen seneki antep maçından sonraki gibi düşürebilirsek olay tamam zaten.Ama bu 3 maçtada yediğimiz 6 golden 4 ü tamamen rakibin balı ve bizim yaptığımız hatalar.Rakibin kurduğu baskıdan falan değil.

semih bugun adam olduysa ujfa sayesinde,ayrica plazmadan izlemek biseyi degistirmiyo,37 ekran olsa bile semihin bugun döküldügün 100 kisiden 90 ni gordu:)

Yedirdiği gol haricinde,bugün semihin yaptıklarını ve yapmadıklarını bi sıralarmısın?Çok merak ettim :)

Yediğimiz 1.gol de melo attı zaten kendi kalesine,3.golde hakanın ayağının çime takılarak topa vuramaması.

Son 3 maç fb,kasımpaşa ve bjk maçlarında 8 gol atıp 6 gol yemişiz.Bu gol yeme oranını geçen seneki antep maçından sonraki gibi düşürebilirsek olay tamam zaten.Ama bu 3 maçtada yediğimiz 6 golden 4 ü tamamen rakibin balı ve bizim yaptığımız hatalar.Rakibin kurduğu baskıdan falan değil.
semihin hatası neydi?çünkü holosko 2.golü sağkanattan geldi attı.

gecen yildan 2 farkimiz var 1-melo tam takima girmedi 2.engin engin hafife alinacak adam degil.bugun hamit sahada yuruyo,engin kosmaktan ayaklarina kramp giriyodu teknik olarakta hamitten fazlasi var eksigi yok

abi semihin yedirdiği goldeki hatası neydi ya..pas hatası mı yaptı ne yaptıki..kafa gitti benim...

Topu kontrol ediceğine topla kavga etmeyi tercih etti.Lugano'dan esintiler verdi.Ben anlayamıyorum, stoperlerin ortalama bi halısaha oyuncusu kadar top tekniği olmaz mı?

yalniz hoca amrabata calimlara falan girme demis, bu bariz bir sekilde belli oldu bugun. Bi Gaztede okumustum, sallama haberdir dedim ama bugun anlaidm ki, uyarilar gelmis kesin cocuga.

normalde oralarda topu alir almaz, bekleyip, adam lar üstüne gelince direkt bir anda hizlanarak at gibi ya cizgiye, yada ceza sahasina girerdi.

bügün baktim, hep orta acti.

amrabatin tamam, pas oyuna alismasi lazim, basit oynamasi lazim ama adama emreye verdigin serbest oynama sansini vermez isen, farkini ortaya asla koyamaz, özelliklerini gösteremez.

bi melo-hamit ve burakla 4-4-2 3-4 mac izliyebilsek amrbati solda, 4-4-2 de yapar mi, yapamaz mi cevabini alirdik.

semihin hatası neydi?çünkü holosko 2.golü sağkanattan geldi attı.

Semih defanstan dönen topu ayağında geveledi, kontrol edemedi, holoskoya kadar gitti top ve gol geldi..

Topu kontrol ediceğine topla kavga etmeyi tercih etti.Lugano'dan esintiler verdi.Ben anlayamıyorum, stoperlerin ortalama bi halısaha oyuncusu kadar top tekniği olmaz mı?

olur öyle. semih de topu oyuna fena sokmuyo.:D

Geri
Üst Alt