STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Hamit şu an için kötü ama sezon sonunda resmi maçlarda ki gol+asist 20 civarı olur.

Semih defanstan dönen topu ayağında geveledi, kontrol edemedi, holoskoya kadar gitti top ve gol geldi..

o ortasahadaki semihdi hemi ?ben melo sandım onu.e semihin ne işi vardı orda ya.:D olur öyle : ))

Yedirdiği gol haricinde,bugün semihin yaptıklarını ve yapmadıklarını bi sıralarmısın?Çok merak ettim :)
kendini puyol sanip en az 10 tane zor ve kapasitesini asan paslar calimlar atmaya kalkti ve cuvalladi,en az 5 tane karsidan gelen topa kafa vurup ileri gonderecegine kornere yolladi,bu bir kez olur iki kez olur en az 5 saydim.bi cok pozisyondada pozisyon hatasi yapti.simdi oynat ugurcum deyip burda nerden bulayim pozisyonlari

birde beni en cok üzen olaylardan biride, ebuenin top kayiplari.

öyle bir top kaybediyor ki, göstere göstere yani.

ebuenin bize en büyük faydasi aldigi toplarin nerdeyse tümünü olumlu kullanmasi idi gecen sezon, hatali tercihler, top kayiplari falan minimum yapardi ve bu bizim icin büyük avantajdi, geriden cikarken ebue, ve urfa nin topu cok iyi , cok olumlu kullanmasi.

kac mactir ebue ama cogu topunu olumsuz kullaniyor, kabyediyor, bu olmiyor iste.,

Yalnız Eboue Muslerayada bi şeyler öğretmiş

Artık tartışmak yersiz galiba..Bu bir dersti ve sanırm İmparator ve oyuncular bu dersi aldı..Erkenden böyle bir iş kazası benim için sıradan ve belki de mutlu olunması gereken bir kazaydı...Ayaklar yere daha sağlam basacak ve daha aklıbaşında oynanacaktır. Derbilerde yenilmemeyi 2 fark olsa da maça dönmeyi ve galibiyeti kaçıran taraf olmayı becerebiliyoruz artık. :) Üzüldüğüm 2 şey var.

1) Bu BJK'yi yenmeliydik. Olmadı, sağlık olsun.

2) Şampionlar Ligi maçlarına kadar puan kaybı istemiyordum, en azından CL maçları sırasında kredimiz olsun diye. Bu krediyi erkenden bitirmeyelim..

yalniz hoca amrabata calimlara falan girme demis, bu bariz bir sekilde belli oldu bugun. Bi Gaztede okumustum, sallama haberdir dedim ama bugun anlaidm ki, uyarilar gelmis kesin cocuga.

normalde oralarda topu alir almaz, bekleyip, adam lar üstüne gelince direkt bir anda hizlanarak at gibi ya cizgiye, yada ceza sahasina girerdi.

bügün baktim, hep orta acti.

amrabatin tamam, pas oyuna alismasi lazim, basit oynamasi lazim ama adama emreye verdigin serbest oynama sansini vermez isen, farkini ortaya asla koyamaz, özelliklerini gösteremez.

bi melo-hamit ve burakla 4-4-2 3-4 mac izliyebilsek amrbati solda, 4-4-2 de yapar mi, yapamaz mi cevabini alirdik.

Amrabat takım oyununa hem defansif hem de ofansif olarak katılamazsa sonu Pino gibi olur.Çok net.

Ayrıca,mutlaka bir B planına ihtiyacımız var.Bu oyuncu değişiklikleriyle değil,tamamen sistemsel olmalı.

Son 3 maça dikkatle bakın.Gizli bir problem daha var.

Skoru koruma problemi..

şikebahçe-K.paşa-Bejeke.

Bu da ayrı bir sorun.

Avrupa'da bize 1-0 yetecek maçlar olacak.1-0 öne geçeriz de,bizi bu skorda bırakırlarmı?İşte bunun için bir B planı lazım.Yoksa orada attığımız golün bir değeri de kalmaz.Bu da çok hassas bir konu..

Peki Ujfalusinin dengesiz sacma sapan bir calim denemesi vardi. 3-2mi, 3-3müydü mac hatirlamiyorum. Nitekim Hakemde faulmü birsey caldi sansa.

Ujfalusi cok feci kaptirmisti orda topu. Acayip sacma bir calima girmisti, ki önünde en az 3 kisi bos varken, geriye dönüp sirf calim atmak istedi gibi gözüktü.

amrabati bizim eski felipe nin kaderi bekliyo galiba,f.terim felipeden pres yapmasini istemisti:SS:amrabattanda sade calimsiz zaman zaman sag kanatta falan oynamasini istiyo.bu amrabati bitirir ilerde gorecez

kendini puyol sanip en az 10 tane zor ve kapasitesini asan paslar calimlar atmaya kalkti ve cuvalladi,en az 5 tane karsidan gelen topa kafa vurup ileri gonderecegine kornere yolladi,bu bir kez olur iki kez olur en az 5 saydim.bi cok pozisyondada pozisyon hatasi yapti.simdi oynat ugurcum deyip burda nerden bulayim pozisyonlari

bu köpek medya yüzünden bizim veletler rehavete kapıldı. semihde,emrede.fatih hoca bile dedi bunu.neyse bu maç ders oldu işte : )

pas hatasi yapmadi galiba, topu ayaginin altindan kacirdi, kontrol edemedi, o anda veli yapti yapicagini

ebuenin bize en büyük faydasi aldigi toplarin nerdeyse tümünü olumlu kullanmasi idi gecen sezon, hatali tercihler, top kayiplari falan minimum yapardi ve bu bizim icin büyük avantajdi, geriden cikarken ebue, ve urfa nin topu cok iyi , cok olumlu kullanmasi.

kac mactir ebue ama cogu topunu olumsuz kullaniyor, kabyediyor, bu olmiyor iste.,

Eboue bugün 1-2 top kaptırması harici mükemmel oynadı diyebilirim.Atağa çıkması,ortaları,pasları çok iyiydi yine.Hele hele umutun kalecinin üstüne nişanladığı toptaki ortası muazzamdı

Yalnız Samet Aybaba'nın maç sonu konuşmasını beğendim.Hatalı penaltı sonrası verip veririştirir dedim ama düzgün bi uslüp takındı.Kardeşi gibi şovmenlik yapmadı.

Bir övgü de Emre'nin pozisyonunu çok iyi yorumlayan Bünyamin Gezer'e.Hilbert orda bariz topu kesiyor.

amrabati bizim eski felipe nin kaderi bekliyo galiba,f.terim felipeden pres yapmasini istemisti:SS:amrabattanda sade calimsiz zaman zaman sag kanatta falan oynamasini istiyo.bu amrabati bitirir ilerde gorecez

öyle bişey olmaz.yüreği ferah tutmak lazım : )

salman bugunkü mactan sonra elestirmedigin futbolcu kaldimi?

Peki Ujfalusinin dengesiz sacma sapan bir calim denemesi vardi. 3-2mi, 3-3müydü mac hatirlamiyorum. Nitekim Hakemde faulmü birsey caldi sansa.

Ujfalusi cok feci kaptirmisti orda topu. Acayip sacma bir calima girmisti, ki önünde en az 3 kisi bos varken, geriye dönüp sirf calim atmak istedi gibi gözüktü.

Evet batuhanı bi iki kere pazara gönderdi ama bi iki kere daha yapmak isteyince kaptırdı,basit oynaması lazımdı

Geri
Üst Alt