STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Artık Elmander'in yerine Burak ile başlamamız lazım.Gole daha yakın bir oyuncu.

Selçuk - Burak ikilisini bir 90 dk görelim.Bu sene çok gol attıracak Selçuk Burak'a.

Benim anlamadığımda neden düşünemiyoruz. Bjk nin böyle oynayacağı çok açıktı. Adamların yapacakları belliydi. Çok koşacaklar mücadele edicekler kontradan ve duran toptaan gol arıcaklar. Bunun aksini düşünen varmıydı? Ve Golleride öyle buldular. Duran top kaptırdığımız top. Nedir yani herşey açıktı.

onların oynacağı futbol belliydi. biz zaten ilk yarıda yapmamız gerekenleri yaptık. sorun hata yapmamız. yoksa beşiktaş defans dışında yaptığı bişey yoktu. sezonun başı. öyle veya böyle. geçen senede o bakarsak rezil oynamıştık.

lig uzun telafisi var sonuçta.

önemli olan bence şpl de futbol düzeyimizi yükseltip-hataları azaltmak.

3-4 hafta sonra istenen düzeye gelicez.

Abartmayın yahu dün ilk yarı mükemmelle yakın oynadık.. Adamların ilk 25 dk daha bizim kalemize şutu yoktu, bizim ise 123214123134 tane gol pozisyonumuz vardı.. Onları atsaydık daha ilk yarıda zaten maçı rahat rahat koparmıştık.. Eleştirilcek oyuncular ise 2 taneydi sadece ilk yarı, onlarda Hamit ve Meloydu.. Onun dışında herkes neredeyse hatasızdı.. (Elmander hariç hucumda onun kaptırdığı bi topla golü yedik zaten)

İkinci yarı ise o kötü Melonun çıkmasıyla bile bambaşka bi takım vardı zaten sahada, hiç organize olamadık savunmada abuk subuk basit hatalar yaptık ve zar zor beraberliği aldık.. Ama ilk yarıdaki futbolu 90 dakikaya yayabilirsek ve Elmanderin yerine şu aralar Burak gibi daha bitirici bi oyuncu ile başlarsak herşeye rağmen ben okadar karamsar bi hava olduğunu düşünmüyorum, güveniyorum takıma...

Ne zaman kötü bir sonuc alsak, taraftar Hakan Balta´ya cullaniyor. Dün insani bir hata yapti yahu. Bu kadar. Herkes yapabilir.

Besiktas ataklari hangi kanattan gelisti bana bir anlatirmisiniz? Sag kanadimiz otobana döndü dün.

Bakiyorum da, kimse Eboue´yi elestirememis. Yemiyor tabi.

Ama vurun Hakan Balta´ya hemen. Alisik zaten. Bizde elestirmeye alisigiz.

Ben eleştirdim Onur. Gece yazdım 2-3 kez 12-1 sularında.

Çok pas hatası yaptı. 3.gol de top onun kademesine kaçan adamın atağıyla geldi. Eboue dönmedi bile geriye. Ofansta ve ortasaha paslaşmasında aynı dakika içinde öellikle tam atağa çıkarken, oyunu kontrol etme durumundayken takımımız bariz ve saçma pas hataları yaptı. Hani pres altında falan değildi.

bu kendi başımızı belaya sokmaktır başka hiçbirşey değil. 5 atacağımız takımla böyle zar zor beraber kalırız. yediğimiz gollerin hepsi ama hepsi ya bireysel hata ya da top kaybı bilmem ne. hakan balta yerine gerçekten bir transfer lazım , geçen hafta herkes baltayı yere göğe sığdıramıyodu peki ya dün ? belki de o gölü yemesek 3 puanı alıcaktık ki bence alıcaktık. burak eski formunda değil, eski atletikliği yoktu. amrabatın artık yeteneklerini göstermesi lazım , çok etkisiz bizim bildiğimiz amrabat değil. hamit at arabası gibiydi dün bunun başka tabiri yok. melo nun eksikleri oldugu çok bariz , selçuk bile çogu zaman meloyla oynamaktan vazgeçti. neyse ne dersler çıkarılsın böyle şeyler olmasın , medya bizim şikeciler gibi attığımız gollerin şaibeliğini tartışacak yoksa. şikecilerin tartışılmaz ama . çok sinirli ve üzgünüm gerçekten , 3 puanı çok rahat alırdık. :mad:

Bir pozisyon vardı süper paslaşmalardan sonra Selçuk havadan defans arkasına Elmander'e pas attı ama Elmander kaleciyle karşı karşıya pozisyonda iyi vuramadı.Eğer o pozisyon gol olsaydı kesin toplu kuş ölümleri olurdu,bunların içine barça kaçmış diye:D

O pozisyonu yayınlayabilen olur mu acaba?

bizde biraz fazla özgüven oluşmuş.camia olarak maçları rahat kazanarız diye düşünüyoruz rakipleri fazla hafife alıyoruz.burda maç öncesi 3-4-5 atarız diyenler vardı,biraz daha dikkatli ve rakibe saygılı oynamalıyız.

tebrikler beşiktaş twiterda tt olmuş.gerçekten inanmıyorum. bu futbollarına ümit bağlıyolar.

Beşiktaş hırslı istekli iyi mi oynadı? 3 golüde kalemize biz attık onun dışında var mı bir pozisyonları? 2. yarı top onlarda oldu ama bizim ilk yarıda oynadığımızın %50'si kadar oynamadılar. Uzun top atıp durdular hakem her hava topuna faul çaldı. Zamanın olduğunda bir daha izle ilk 45 dk yı ben böyle top oynayan Galatasaray görmedim. Süperdi süper. Kendi kalemize golleri atmasaydık Umut'un kaçırdıklarınıda say Beşiktaş 5iktaş olurdu.

Iyi oynadilar demedim ki. Beklemedigimiz kadar direncli oynadilar dedim.

Ben zaten diger yorumlarimda Galatasaray´in bir sirunu olmadigini, sanssiz bir günümüzde oldugumuzu söyledim.

Besiktas´la karsilastiracak degilim. Yanimiza yaklasamazlar. Kimse yaklasamaz.

bizde biraz fazla özgüven oluşmuş.camia olarak maçları rahat kazanarız diye düşünüyoruz rakipleri fazla hafife alıyoruz.burda maç öncesi 3-4-5 atarız diyenler vardı,biraz daha dikkatli ve rakibe saygılı oynamalıyız.

zaten 6 tane attık renktaş.:asd:

tebrikler beşiktaş twiterda tt olmuş.gerçekten inanmıyorum. bu futbollarına ümit bağlıyolar.

Onlara da hak vermek lazim. Sen Besiktasli olsan sevinmezmiydin? Fark yiyecegiz dedikleri macta berabere kaldilar.

Kendi caplarina göre fena da oynamadilar. Biz 8. oldugumuz sezon Fb berbaerligine sevinmedik mi?

Iyi oynadik, helal olsun demedik mi? Fark yiyecegimizi düsünüyorduk bizde. Ayni durum bence

Elmander'in yerine Burak ile başlamamız gerektiğini düşünen arkadaslar ben farklı bir mac mi seyrettim Allah askınıza? Ne yaptı Burak dün aksam? Hamit ne kadar hazır degilse Burak da onun kadar hazır degil. Ayrıca biz dün aksam oyun olarak kötü degildik sadece konsantrasyon eksikliğini fazlası ile hissettik. Oyuna hükmettiğimiz anlar cogunlukta olmakla birlikte maci bir türlü kontrolumuz altına alamadık. Eğer one gecseydik bu maci rahat rahat alırdık. Oyunun kontrolunu ikinci yarıda elimize alamadık, ama Beşiktaş da alamadı zira böyle bir düşüncesi yoktu. Yoksa kötü oynadığımızı söylediğiniz ikinci yarıda iki tane pozisyonunu söyleyin bana Beşiktaş'ın? Fakat sonuc olarak hakkı beraberlik olan maci yanlış bir penaltı kararı ile Berabere bitirdik.

Yanlız ceza sahamız etrafında kullanılan her serbest vuruşun bir sekilde Muslerayi kontrpiyede bırakıp gol olmasına uyuz olmaya başladım artık. Su yerleşim sorunlarını halletmemiz lazım..

ilk yarı 1-1 den sonra 20 dakika civarı topu bizim yarı sahaya geçiremediler. resmen ezdik.

Bjk müthiş futbol oynadı gerçekten. Gelecekleri parlak [çaktırmayın]

Aslında sezon başında takımdan beklettim çok üst düzey değildi zaten. Geçen sezon mesela 7-8. haftalardan sonra muhteşem bir takım olmuştuk. Bu sezon 7-8 olmasında 5.haftadan sonra harika bir takım olacağımızı düşünüyorum. Ayrıca kötü oynadığımız bir günde bile 3 gol atabiliyorsak işler o kadarda kötü gitmiyor demektir. Medyaya bakmayın siz herkesin Galatasaraydan beklentisi üst düzey olduğu için bu beraberlik bile kötü sonuç olarak görülüyor. Mesela dün yanlı Rıdvan ı izledim. Galatasarayın son 3 maçında 6 gol yediğini ve bunun kötü olduğunu söylüyor. Sayalım kimlerden yedi. fb den 2, kasımpaşadan 1 (ve ben bu kasımpaşanın lig sonunda ilk dörtte olacağını düşünüyorum) ve bjk den 3. Evet rıdvan çok sıradan takımlardan yemişiz bu golleri ve o yüzden Galatasaray kötü oynuyor dimi. Bırakın bu işleri Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Galatasaraya kafa tutabilecek bir takım yok.

Geri
Üst Alt