STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

amrabat kotuydu ama aydina 100%'luk bi asist yapti onu da unutmayin. aydin yerine burak olsaydi goldu o pozisyon.

Ynt: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Sneijder ile drogbayi cekemeyecek varsa takimda defolup gitsin.

riera yi yine dagitlar . hakan 100bin kere daha iyidir. rieraya nasil dayaniyor hoca anlamiyorum . dany zaten rezlalet her mac hemde. bu savunma ile sampion olursa büyük basari. avrupadan konusmuyorum bile. darma dagan ederler orda bizi. schalke umarim eler zar zor bizide barca cikarsa tarihi fark yaparlar

bence amrabat yilin bidonu bile secilmeyi haketmiyor, yilin bidonu olman icin, kendini kanitlamis, belli bi kaliten olmasi gerek ve bunu göstermedigin takdirde yilin bidonu olursun, ama ne amrabatin öyle bi kalitesi var, ne de kendisini daha önce baska bir yerde kanitlamis.

Kisaca Terim sayesinde güzel bi kazik yemis olduk Amrabat konusunda.

Arkadaş şu Emre Çolak nasıl 90 dk oynar aklım almıyor. Fatih Terim ne yapmaya çalışıyor?

Sabri-Aydın-Emre-Amrabat-Umut. Bu beşli aynı anda sahadayken sahada güzel futbol falan göremeyiz.

takımda bazı oyuncular özellikle sneıjdere top atmıyor bunların başında da selçuk geliyor eğer gerçekten böyle birşey varsa yazıklar olsun

Amrabat ayakta duramıyor nasıl bu hale geldi anlamak zor.Takım 3 pas üst üste zorlanmadan yapamıyor bide hala 1.'yiz yazık bize.

Amrabat değil futbolcu futbol topu olamaz.

Hocayı eleştirin arkadaşlar.

Haketti bugün.

Ama abartmayın, gitsin filan demeyin.

fatih terim basin toplantisinda ruzgari bahane edecek diyenler. thumbs up

Kimse kusura bakmasın da puan kaybının nedeni %99 Fatih Terim'dir. Sneijder'i ilk 11'de başlatacaksın arkadaş anlamam ben öyle ısınamadı falan, oyuna girdikten sonra en az 3 net pas attı adam. Böyle adamı oynatmayacaksın da kimi oynatacaksın. Emre Çolak ısrarın nedir senin? Amrabat gelmiş kenarda oturuyor, yok böyle bir şey. Tekli forvete maç berabereyken dönülmez, madem Elmander'i çıkaracaksın, Burak'ı almalısın, önde değiliz. Neyse, imparatordur bi bildiği vardır demekten başka çare de yok.

hani şöyle 1000 tane like şansım olsaydı hepsini bu mesaja kullanırdım herhalde.

Ynt: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Arkadaş maçın en iyi adamı snijder di Son 20 dk girdi. Bütün paslari olumluydu hiç pas hatası yapmadı gördüğüm kadarıyla.

Ama geri kalan takim+Fatih Terim de dahil gerçekten takım müthiş formsuz, kalecisinden forveti kadar.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sneijder için ayrı bir başlık açmam lazım adam resmen kalite kokuyo resmen kendini o kadar belli ediyo ki Allah razı olsun takıma kazandıranlardan ama artık İnşallah önümüzdeki maç 11 de görürürz ...

Emre'nin en formda halin Sneijder'in en formsuz hali olsun Emre'yi klübeye bile almam net ama Sneijder net 11 oynayacak adamdır ...

Carsidan aldim Amrabat, eve geldim AmraBerbat

Geri
Üst Alt