STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

takımda sneijder gibi bir adam var kornerleri emre kullanıyor riera kullanıyor topu diğer taraftan dışarı atmak için

engının ortada oynayıp yektanın sagda oynaması nedır arkadas? yektanın performansı yerlerdeydı al ortaya hem engın hem yekta dogruca oynasın...ıkıncı yarı engını alır dedım yektayı aldı..emreye 90 dk tahammul nasıl edılebılır anlamıyorum..

Yahu ne Melosu saçma saçma konuşmayın. Takımda 1 tane formda adam yok.

Melo bugün oynasa sonucun çok daha farklı olacağını düşünüyorum. Melo'nun yerinde anlamsız şekilde Engin oynadı. Melo varken Selçuk da rahat ederdi. Ben formda adam olduğunu söylemiyorum ama Melo kötü de oynasa kilit bir oyuncu bence.

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | 2.Y | 2 Şubat

Kaç senelik efsaneni, 2 maçda rakip mi yaptın takımına.

108 yıllık efsane nolucak peki..Egolara mı teslim olucak..Aydın a Emre yemi teslim olucak..Bırakın bu ağızları..İsimleri geçin..Tek gerçek Galatasaray ve kim zarar veriyorsa kendine çeki düzen vericek

Selçuk bugün takımın en iyisiydi.

Ama bir kaç kez Sneijder'e pas vermemezlik yaptı gibi geldi bana, hüsnü kuruntu yapıyorumdur herhalde öyle şey olmaz:)

emre de engin de aydın da amrabat da mükkemmel oynadı. müthişşş!!! oynadılar.

sneijder, aklın varsa kaç olum.

Sol ayakli kullanmasi ruzgar nedeniyle normaldi ama ,birak duran topu ,balon bile emenet edilmez çolaga.

Riera kullanmaliydi

sneijder iki ayaginida kunlana biliyor. bunu bilmyiorsa hoca artik bilemecem

Sneijder 50metre pas atıyor.Amrabat 10snde top kontrolu yapamıyor artı 10metreye pasıda koşan adamın gerisine atıyor

Bu takıma direkt 6 adam girecek. Karamsar olmaya gerek yok. Hamit, Sneijder,Burak, Drogba, Melo, Eboue

bak ikisi mecburiyetten yok ,birisi yabanci hakkina takilir ,olur olur hersey olur,ama bu oyun anlayisi FT ye saygidan oyuncula sovuyoruz lakin ,bariz sekilde FT de bir problem var.

Yapılan değişikliklerde, sahada kalan-sahaya ayak basamayan oyuncular konusunda seçimlerde bana göre hatalar vardı.

Bir kere şu durum net anlaşılmalıdır ki;

Biz mevcut kadromuzdaki kanat oyuncusu vasfı taşıyan oyuncularımızla asla 4-2-3-1 ve türevi forvet özellikli kanat oyuncusu gerektiren sistemleri oynayamayız.

Aydın-Amrabat'ın birlikte oyuna girmesi, Emre'nin 90 dk sahada kalması, Burak'ın oyuna yine giremeyip; Umut'un tek forvet olarak maçın belli bölümünü oynaması bence yanlıştı.

Bence rüzgarda çok etkiliydi gerçek performanslarını ortaya koyamadılar.Bursaspor'da çok iyi mücadele etti bana göre şu takımı yenemiyoruz 6 yıldır sahasında.

Eleman kimmiş onun derdinde bence Terim. Hala intikam alıyor. Kendini bu takımın ağası sanıyor.

o kadar kötü bir düşünceye sahip oldugunu düşünmüyorum ama muhakkak burak la aralarında bi olay yaşandı ve egosunu tatmin etmek büyüklüğünü göstermek için oynaatmadı heralde

Arkadaş 5 tane korner kullandık hepsi diğer taraftan auta çıktı. Tamam rüzgar vardı ama zeki futbolcu dediğin rüzgarı 2. sinde akıl eder ona göre orta açar ama nerde

bu amrabat nasıl bu hale geldi anlam veremiyorum kayseride ortalığı yıkıyordu burda 10 da birini bile oynamıyor. ayrıca fatih hoca bugün maçı hediye edecekti bursaya da sağolsun muslera buna izin vermedi.

Ynt: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Sneijder ile drogba tek baslarina oynasa yener herkesi.net

fatih terim basin toplantisinda ruzgari bahane edecek diyenler. thumbs up

tipik türk kafasi,

bir tane de mi vizyonu genis TD olmaz koca ülkede.

Samet cikar "Fernandesi nicin oynattiysam, ayni sebeble de cikardim" der

Aykut cikar " 3 Temmuz bla bla bla"

Terim de cikar simdi rüzgari bahane eder..

"Amrabat" Çöpe atılan paranın hikayesi... Tabata ve Guiza'dan sonra en büyük kazıklardan biri gözümde.

Ne geldiğinde sevindim, ne bir adam akıllı oyununu gördüm.

Emre = lanet olası bücür

Engin, hazır değil.

Melo'nun yokluğu hissedildi, varlığı ayrı yokluğu ayrı dert.

Takım genel olarak kötü, futbol kötü, mücadele üst seviyede değil. Nerede geçen sene ki takım...

FT'nin takımı kötü oynayabilir fakat kötü mücadele edemez, lakayıt olamaz, saçma sapan hareketler yüzünden top kaybetmez, amatör seviyede pas hatası yapamaz! Lakin yapıyor, hemde sezon başından bu yana, bir an önce toparlar umarım takımı.

Geri
Üst Alt