STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Hamit'i beğenmiyorduk :D yerine oynayanlar Hamit'i arattılar

bu takım bu sene beni sinir hastası etti yeter yeter :42:

Bu takımda 0 kanat oyuncusu var en son oynanacak taktik 4-2-3-1 tek çaremiz 4-3-2-1

---------------muslera---------------

eboue----s.kaya------dany-------riera

-------hamit----melo-----selçuk------

---------------sneijder---------------

-----------burak----drogba----------

Çok abartmaya gerek yok skora göre yorum yapmayalım Burak konusunda tasarrufta bulundu bir taktiktir bu Umut 12.golünü atarken bahane üretemezsiniz bana

Şu maçta şunu net olarak anladım ki;

Ambarabat, Emre Çolak, Sabri, Dany

Bu isimler takımın kalitesini düşürüyor.

Amrabata en çok güvenenlerden biriydim ama maalesef çok ama çok büyük hayal kırıklığı...

Bu sezon şampiyon olamazsak özellikle defansa adam alınmadığından olamayacağız. Kalede muslera değil bir başka kaleci olsa 4 gol yerdik...

.......................................muslera...........................................

eboue......................semih................xxxx........................riera

...............................selçuk...............melo...............................

hamit..................................sneijder.................................xxxx

..........................................drogba.........................................

o iki bölge sos veriyor...

arkadaşlar maçı bırakın BURAK bitti artık kadroda görürsünüz drogbada geldi 4-2-3-1 de burak gibi adam silindi

Amrabat, Dany, Emre, Sabri bu takımın oyuncuları değiller bu kadar net.

Bir kere şu durum net anlaşılmalıdır ki;

Biz mevcut kadromuzdaki kanat oyuncusu vasfı taşıyan oyuncularımızla asla 4-2-3-1 ve türevi forvet özellikli kanat oyuncusu gerektiren sistemleri oynayamayız.

İmza.

4-2-3-1 oynamak istiyorsak kanat oyuncusu transferi yapmalıydık.

Hakan sen nerelerdesin hafız. Drogba transferinde piyasada görünmedin hiç. Nolacak bu takımın hali :D

Cezaliydim Melih.

Valla oyuncular bir kenara, takimda pek hirs kalmamis. 80. dakika daha top gezdiriyoruz. Biraz ciddiyet kazandirilmali takima.

melo.jpg

Bu adama sahip cikin medya'in oyununa gelmeyin sonra cok pisman oluruz febes icin emre geri geldigi adamlar messi gelmis gibi seviniyor

Haftaya yine umut elmander ikilisiyle çıkarsa FT yazık

la emre çolak ne dalga mı geçiyonuz ya sinir krizi geçircektim maçı izlerken adam 90 dakika oynadı :31::31:

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | 2.Y | 2 Şubat

usta bazilari Galatasarayli degil ki, Terimsporlular

Laf anlatamazsin onlara, hic ugrasma.

Ünal başgan doğru söylüyor. Terim eleman değil de kim ? Bu takımın ağası mı tapusunu mu almış klübün ? 14 yıl şampiyon olamadı be futbolculuk hayatında. Egoları daha önce bizi yaktı. Her renktaşım terim'e saygı duyduğu kadar onun takıntılarını ve egolarını bilir. Elaman intikamı almıyorsa namerdim.

Schalke maçında bizi taşıycak adamlar ; Sjneider Burak Drogba Selçuk...Drogba milli takımda...Sjneider ve Burak ise yedek..Demek ki Schalke maçında Aydın Çolak bizi kurtarıcak..Hiç bukadar kızgın olmadım Fatih hocama..Son olarak Burak hakkında hucumda press yapmıyor saçmalığını söleyenlere tek diceğim ozaman Meloyu forvet oynatalım.

Bence Dany bugün kötü değildi.Etrafında bir tek Selçuk fena oynamadı.İlk yarı Muslera dahil herkes çok kötü oynadı bence

Aydin ve Emreyi gormeye tahammulum yok arkadas

Lan gittim bide ikinci ligtv paketinide aldım ve ülk günümde yaşadığım bunalıma bak yaaa

Geri
Üst Alt