STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cezaliydim Melih.

Valla oyuncular bir kenara, takimda pek hirs kalmamis. 80. dakika daha top gezdiriyoruz. Biraz ciddiyet kazandirilmali takima.

Sneijder bu maçtan sonra Ben nereye geldim diye soruyormudur kendisine acaba..

Bana kimse klübede Burak , Sneijder otururken sahada Emre , Engin , ve Aydın'ın olmasını izah edemez ... Ah Fatih Hoca ahh ne gerek var böyle şeylere Emre nedir ya nedir nedir :SS::SS::SS: Emre'nin korner kullanması nedir Sabri daha iyi orta yapıyo yemin ederim :SS:

burağı neden oynatmıyor terim aralarında sorunmu var acaba arkadaşlar. ayrıca oyuncu değişiklikleri çok saçma oldu özellikle aydının girmesi. burakla sneıjder ilk 11 oynamalıydı

Bu takımda 0 kanat oyuncusu var en son oynanacak taktik 4-2-3-1 tek çaremiz 4-3-2-1

---------------muslera---------------

eboue----s.kaya------dany-------riera

-------hamit----melo-----selçuk------

---------------sneijder---------------

-----------burak----drogba----------

yüzde bi milyon katiliyorum.

hakemlere de gerçekten bravo.2 haftadır dönüyo bi oyunlar.fenere olmayan faul ver,ofsayttan gol attır,bu maçta faul bile yokken golü hiç et,ofsayt olmayan pozisyona ofsayt ver.hadi hakemler hep şerefsiz de..

fatih hocaya ne demeli? hangi akla hizmet sen burağı yedek bırakıyon ?

Umutla tek forvet oynadık rezillik resmen.. Madem tek forvet oynıcaz Burak ne güne duruyor

Şu Elmander kanser edecek birgün beni 1461 Trabzon maçındada aynısı oldu yahu Güiza'dan beter goller kaçırıyor adam ilk dakikalarda maçı koparacaktık adam yarım saat bekledi kaleye şut çekmek için arkadan adam yetişti :mad:

melo yoktu orta saha delik deşik oldu bursa akın akın geldi melonun önemi yokken anlaşılıyor çok net

Drogba, Eboue, Melo, Sneijder. Bunlar 11'e monte edilecek.

Yaw inanamıyorum 2. Yarı uzaktan tek şutumuz var oda Sabri'den , Burak gibi bı adam oynamadı bu maçta.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

fatih hoca emre çolak ve enginde niye bu kadar ısrar ediyor anlamış değilim, ve bu adamlar ilk 11 de çıkarsa olcağı bu bu oyun için 1 puan çok iyi, böyle giderse işimiz zor....

drogba gelene kadar maç izlemem artık beyinsiz zevksiz beceriksiz futbolcular izleyeceğime hiç izlemem daha iyi sneijder için de bir parantez açmak lazım hakikaten bütün takımın futbol zekasını birleştirsen yanına yaklaşmaz ama koşucular için yine yedek kalır ...

riera varken emreye korner kullandıran bir takımız üstelik üst üste iki kez aynı şekilde auta gönderebiliyor topu paslaşarak kullanmayı akıl edicek adam aradım yoktu malum rüzgar var ....

ne diyeyim galatasaray buysa varsın şampiyon olmasın ...

emre çolak leş lafını gördüğüm herkese şuku basıyorum:ayatollah:

Maçı Fatih TERİM hediye etmiştir.Bu kadar kötü kadro çıkarılmaz. Sneijder kenarda hala aydından medet umuyoruz. Burak kenarda.

drogba gelene kadar maç izlemem artık beyinsiz zevksiz beceriksiz futbolcular izleyeceğime hiç izlemem daha iyi sneijder için de bir parantez açmak lazım hakikaten bütün takımın futbol zekasını birleştirsen yanına yaklaşmaz ama koşucular için yine yedek kalır ...

riera varken emreye korner kullandıran bir takımız üstelik üst üste iki kez aynı şekilde auta gönderebiliyor topu paslaşarak kullanmayı akıl edicek adam aradım yoktu malum rüzgar var ....

ne diyeyim galatasaray buysa varsın şampiyon olmasın ...

Drogba gelse hoca oynatırmı sence?

Bizim takım antremanda pas değil karşı takım oyuncularını şişleme oynuyor herhalde bu nasıl pas trafiği abi 2 pas atıyorlar sonra şişiriyorlar saçmalık Schalke bizi darma duman eder.

Valla formsuz dediğimiz melo ve hamit arandı, ayrıca burak banko oynamalı bu adam 3 kaçırsada 1 atıyor en azından elmander nedir ya?

Geri
Üst Alt