STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Ne yani kimse eleştiremiycek mi? Bende diyorum Terim neyin kafasında? Emre takıntısı nedir biri anlatsın?

Antremanlarda iyi çalışıyor demek ki hoca oynatıyor. Oynatmasa adaletsiz diyorsunuz. Amrabat oynayınca ona kötü diyorsunuz. Önce taraftar ne istediğine karar versin.

Sneijder artik ilk 11 de basla önünüzdeki mac ile..

neymis efendim... Emre Colak, Engin, Yekta daha "hazirmis" :rolleyes:

Bu arada kimse hakeme laf söylemesin evet elmanderin pozisyonu kırmızı karttı bende katılıyorum ama büyük takımların bahanesi olmaz önce kendi problemlerimizi çözelim.:sad007:

sabri reyiz:D

tamam beyler kotu olabilir takım ama öldürmeyin hepsini linç ettiniz gecen hafta sabriye aferin diyodunuz bu hafta neişi var bu takımda aydın emre elmander hepsine aynı muamele biraz relax

Valla renktaş tüm oyunculara şans verilsin verilmesin demiyoruz ama Emre hariç..Kesinliikle hak etmiyor formayı

Bu arada yeni üyelere baya bir saydırıyorum aralarında Galatasaraylılar varsa onlar alınmasın ,kuşlarsa tüm sülaleleriyle münasebete giriyorum haberleri olsun

Bu takima daha

90dak Sneijder monte edilecek

Eboue gelecek

Melo geri dönecek

Drogba gelecek.

saka maka umarin yarin Nijerya kazanir'da Eboue+Drogba erken gelirler.

Bu hafta yenseydik bende Eskisehir deplasmanina kadar puan vermeyiz diye düsünüyordum.

Mersin iyi durumdaysa zorlayabilir, senin dedigin kadar varsa yüksek ihtimal puan kaybederler, yoksa gidiciler.

Trabzonspor'da teknik direktörünü kaybetti, artik takim olarak kenetlenip mecburen her mac mücadele etmek zorundalar yoksa Trabzon'un durumu cok kötü, küme bile düserler.

Kasimpasa da öyle mal bir takim degil, Uche-Djalma-Viudez falan var.

Insallah dedigin gibi olur da ezikler puan kaybeder, bize kalirsa bu lig bitmez.

hocam yanlız bu yapılan sneıjder ve drogba transferleri takım içinde huzursuzluk yaratmış bu çok açık ve bunu sahada da gösteriyorlar. bugü umut ve selçuk sneıjdere pas atmamak için ellerinden geleni yaptılar umarım ben yanlış görüyor ve düşünüyorumdur yoksa bu işin sonu kötü yerler gider bu kadar yatırım yaptığımız bir oyuncuyu harcatmamalıyız ki bu adam sneıjder.

hala saçmalamaya devammı ediceksin. nedemek rakiplerin zaafından yararlanarak şampiyon olmak. olursa sevinecem tabi hatalarınıda söyleyecem. tarih şampiyonları yazıyor.

ben alttan aldıkça üste çıkıyorsun. şu saçma lafını kullanmayı bırak düzgünce konuşalım.

ben fenerbahçe'nin beşiktaş'ın kaybettiği puanlarla şampiyon olmak istemiyorum. bu takım sezon başından beri oyun oynamıyor öne geçsek bile gol yeme korkusuyla izliyorum maçları. geçen sene geride olsak bile biz bu maçı alırız diyordum şimdi tam tersi.

Antremanlarda iyi çalışıyor demek ki hoca oynatıyor. Oynatmasa adaletsiz diyorsunuz. Amrabat oynayınca ona kötü diyorsunuz. Önce taraftar ne istediğine karar versin.

Amrabat ı oyuna alması doğru zaten olması gereken buydu..Ama Emre yi 90 dakka sahada tutmasını nasıl açıklayacaksınız

Emre Çolak, Aydın ve Amrabat'ın dinlenip kafalarını toparlamaları lazım...

Bir süre oyuna sonradan girmeliler.

Milletin bozuklugu sadece 2 puan kaybina degil. Takim oyunu zevk vermiyor..

Bursa bile nekadar güzel oynadi..ne güzel ve cabuk paslar yapdilar adamlar.

bide birsey farketdiniz mi...geriden top cikartamadik.

Geri 4lü ile orta saha daki oyuncular arasinda cok mesafe vardi.

Bu defans dan top alip, orta saha ya verip olayini Melo yapiyordu...bu mac da kim yapiyor anlayamadim. Bazen Yekta, bazen Selcuk...sanki konusulmamis...

O değil de 8m €'ya çok kaliteli topçu alınırdı. Nedir bu Amrabat arkadaş, fiyasko.

Bu sezon puanları kaybedip fb ve bjk'nin puan kaybetmesini beklemekten bıktım ve bu böyle devam etmez inşallah

ben alttan aldıkça üste çıkıyorsun. şu saçma lafını kullanmayı bırak düzgünce konuşalım.

ben fenerbahçe'nin beşiktaş'ın kaybettiği puanlarla şampiyon olmak istemiyorum. bu takım sezon başından beri oyun oynamıyor öne geçsek bile gol yeme korkusuyla izliyorum maçları. geçen sene geride olsak bile biz bu maçı alırız diyordum şimdi tam tersi.

tamam bende eleştiriyorum zaten iyi oynamıyıoruz ama fener beşikktaş çokmu iyi oynuyor. şampiyonlukta para var kardeşim. seneye daha iyi olursun. banane diger takımlardan. bu sene iyi olmazs9n seneye çok iyi olursun sonra devam gelir. iyi ozaman kötü oynuyoruz diye hiç şampiyon olmayalm. böyle mantıkmı olur.

Milletin bozuklugu sadece 2 puan kaybina degil. Takim oyunu zevk vermiyor..

Bursa bile nekadar güzel oynadi..ne güzel ve cabuk paslar yapdilar adamlar.

bide birsey farketdiniz mi...geriden top cikartamadik.

Geri 4lü ile orta saha daki oyuncular arasinda cok mesafe vardi.

Bu defans dan top alip, orta saha ya verip olayini Melo yapiyordu...bu mac da kim yapiyor anlayamadim. Bazen Yekta, bazen Selcuk...sanki konusulmamis...

Aynen Melo olmadan defans hattı ile ilerisi arasında iletişim olmuyor...

Dua edelim Tahkim Melo'nun cezasını indirsin yoksa işimiz zor 3 hafta daha beklersek.

Geri
Üst Alt