STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

selçuk 2 maçtır defansif orta saha oynuyor. geride o, ilerde yekta oynadı. acaba diyorum ki 4-4-2de selçukla sneijder mi olacak?. 4-5 beyinsiz orta saha oynayacağına. 2 akıllı adam oynacak gibi FT.

Bu takima daha

90dak Sneijder monte edilecek

Eboue gelecek

Melo geri dönecek

Drogba gelecek.

saka maka umarin yarin Nijerya kazanir'da Eboue+Drogba erken gelirler.

Umarım kazanır Nijerya bir şekilde.

Hoca su Emre ve Hamit inadindan vazgectigi gün feraha kavusacagiz.

NET !

Abi Melo disiplinsiz falan diyordum ama bugün kesin olarak anladımki Melo bu takıma ŞART Melo'nun ölüsü Yekta'yı 3'e katlar Yekta'nın oynadığı oyunu Melo oynasa Arenada 90 dakika ıslıklanır Melo

Netice itibari ile bu kadro ile 1 puan bana göre normaldir.Sabri-Aydın-Emre-Yekta gibi kalitemizin çok çok altında yedekte bile olmaması gereken oyuncularla bu kadarı ancak oluyor.Bu oyuncuları Real Madrid 11 ine monte et onlar da yenemezdi Bursayı..

Bu oyuncularla çıktığımız istisnasız her maç puan kaybına mahkumuz NET..

emre,yekta,engin sahada yoktu resmen 8 kisi oynadik bir kac oyuncuda formsuz olunca 1 puan iyidir bence

valla herkesi oynatsın, şu amrabat'ı oynatmasın.. o derece sinirlendiriyor beni

Kanat oyuncumuz olmadığına göre sistemi değiştirip 4-3-1-2 ye döncez renktaş..Başka yolu yok..

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Hakan(mecbur)

Hamit-Selçuk-Melo

Sniper

Drogba-Burak....Al sana ne Amrabat ne Emre var..

tamam bende eleştiriyorum zaten iyi oynamıyıoruz ama fener beşikktaş çokmu iyi oynuyor. şampiyonlukta para var kardeşim. seneye daha iyi olursun. banane diger takımlardan. bu sene iyi olmazs9n seneye çok iyi olursun sonra devam gelir. iyi ozaman kötü oynuyoruz diye hiç şampiyon olmayalm. böyle mantıkmı olur.

ben böyle şampiyonluğu içime sindiremiyorum. elbette ki o para çok işimize yarayacak ama bu takım şampiyon bir takım gibi oynamıyor. diğerleri kötü olduğu için şampiyon olmayı ben galatasaraya yakıştıramıyorum. bu takım iyi olduğu için şampiyon olmalı, diğerleri kötü diye değil.

Sneijdere üzüliyorum biraz..adama dogru dürüst pas atilmiyor, verkac yapmak istiyor kiminle yapicak? Pas atiyor, bizimkiler topu daha kontrol edemiyor dogru dürüst. :o

Iykin Drogba'yi aldik.

Amrabat, Emre Colak, Aydin (Engin, Yekta,)... En fazla yedek oyuncular olur.

Gördünüz mü bakın Melonun ve Hamitin değerini.. Hocadada var arkadaş çok bariz hatalar yapmaya başladı. Şu Emre hala oynuyor arkadaş ya hala oynuyor çıldırtacak beni bu adam :mad: Aydın kurtarıcı diye giriyor Burak yine oynamıyor şu işe bak. Olmaz abi Umut-Elmander olmaaaaaaazzzzz...

ben böyle şampiyonluğu içime sindiremiyorum. elbette ki o para çok işimize yarayacak ama bu takım şampiyon bir takım gibi oynamıyor. diğerleri kötü olduğu için şampiyon olmayı ben galatasaraya yakıştıramıyorum. bu takım iyi olduğu için şampiyon olmalı, diğerleri kötü diye değil.

eziklermi şampiyon olsun

bizim takımda bi inanmışlık bi hırs yok bu böyle giderse şampiyonluk hayal olur. işin enteresanı fatih hocada da inanmışlık hırs yok resmen uyuyor maçlarda

ya melo sezon başından beri ortalıkta yok kardeşim maçta yorum yapacak yektayı mı buldun ayrıca melo olsaydı kazanacağımızı mı düşünüyodun?
Abi Melo disiplinsiz falan diyordum ama bugün kesin olarak anladımki Melo bu takıma ŞART Melo'nun ölüsü Yekta'yı 3'e katlar Yekta'nın oynadığı oyunu Melo oynasa Arenada 90 dakika ıslıklanır Melo

Sneijdere üzüliyorum biraz..adama dogru dürüst pas atilmiyor, verkac yapmak istiyor kiminle yapicak? Pas atiyor, bizimkiler topu daha kontrol edemiyor dogru dürüst. :o

Iykin Drogba'yi aldik.

Amrabat, Emre Colak, Aydin (Engin, Yekta,)... En fazla yedek oyuncular olur.

''Onu çekme bunu çek'' diyen şahsiyetin verdiği kaçıncı maç bu arif ? sen saydın mı hafız :D

O değilde hiç yoktan şimdi ezikleri gaza getireceğiz yarın sivası rahat yenerler ne de olsa şikeci kardeşleri. Haftaya mersinim şu eziklere bir koysa süper olacak

Her ser de bir hayir vardir...

Melo'yu elestirenler...

Melo'yu savunanlarar MELOCULAR diyenler...

Melo'nun bu takim icin ne kadar önemli oldugunu anlamislar :)

Netice itibari ile bu kadro ile 1 puan bana göre normaldir.Sabri-Aydın-Emre-Yekta gibi kalitemizin çok çok altında yedekte bile olmaması gereken oyuncularla bu kadarı ancak oluyor.Bu oyuncuları Real Madrid 11 ine monte et onlar da yenemezdi Bursayı..

Bu oyuncularla çıktığımız istisnasız her maç puan kaybına mahkumuz NET..

Katılıyorum eksikler Melo, Hamit , Eboue ve oynaması gerekip oynatılmayan Burak, Sneijder 5 eksik vardı sahada

Beyler arada ft yazanları görüyorum yapmayın etmeyin yav

benim gözümde aykut kocaman a aykut demekten daha aşağılayıcı bir ifadedir ft

bizim hocamız fatih terim.antuda yazmıyorsunuz dikkat edin lütfen

Sneıjder ilk 11 oynamalı artık hazır değil diyoruzda sahada 90 dk oynayan emremi hazırdı yoksa enginmi yoksa aydınmı. sneıjderin ölüsü bile ilk 11 oynamalı.

eziklermi şampiyon olsun

ben şampiyon olmayalım demiyorum. bu oyunla bu anlayışla şampiyon olursak ben sevinmem, olamazsak da üzülmem. bu kadar basit.

siz sevinin ama tekrar söylüyorum bu oyun bize yakışmıyor, diğerleri kötü diye şampiyon olmayı sindiremiyorum.

Geri
Üst Alt