STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

sneijder ne zaman ilk 11 başlar.

Yahu antrenmanlarda herkesten iyi görüyor her şeyi Fatih hoca. Kim hak ettiyse formayı ona verir. Burak neden oynamıyormuş? mutlaka vardır bir nedeni size mi soracak? o yüzden Fatih hoca sahada siz buradasınız.

emre çolak mı hak ediyor formayı

bence bu sezonki en önemli maçlardan biri,seri yakalamak için.ama biz arda arda maç kazanma özürlü bi takımız.heleki 5,5 senedir kazanamadığımız bursada bu kadro ile mi maçı kazanacaz?adama gülerler.

Burak nerenin kralı olursa olsun YETENEKSİZ. Golü koklayan kafasını kullanan bir yapısı yok, kişisel becerisi yok. Kişisel becerisiyle hatırladığım tek gol Cluj maçında attığı son gol. Onun dışında hep arkasında oynayan adamların altın tabaklarda sunduğu asistler. Kaliteli forvet her takımda oynar. Götür bakalım Elazığa, Mersine. Bu adam yeteneksiz ve fazlasıyla şanslı o kadar. Seviyor muyum, seviyorum ayrı mevzu ama bu Buraka iyi topçu dedirtmez bana.

Burakin oynamamasi baski yapmamasi ve yürüyerek top oynamasi

Umarim hoca sistem'i degistirir bir an önce, yoksa Sneijder'i kullanamayiz.

Drogba'yı falan da yedek bırakır şimdi hoca, yedek kulübesini kafasına yıkar vallahi benzemez Burak'a

yav bir baski diye tutturmussunuz , bakin bakalim orta sahamiza

Emre, Selcuk , Yekta ,Engin bunlardan hangisi baski yapacak

Yazılanlara bakıyorum da bu kadro geçen hafta bjkden 5 yemiş öyle bir hava var forumda

burak ikinci yarı girer.hoca elmander ve umut ile pres yapacak belli.bjk maçında inanılmaz pres yaptı ikiside defansada yardım etti.burakla bu olmuyor.işi sağlama almış bence fatih hoca

Umarim hoca sistem'i degistirir bir an önce, yoksa Sneijder'i kullanamayiz.

Hoca Sneijder'i sol açık olarak düşünmüyorsa ben de birşey bilmiyorum . Takıntıları olan bir adam imparator malesef . Sonra Sneijder sol acıkta iyi oynayamayınca medyaya , eziklere herkese koz verecek .

bu arada drogbanin lisansi noldu?

sneijder geçen hafta takım 10 kisi kaldık tamam falan dedikte bugun girince umarım sol açık oynamaz (!)

Hoca Sneijder'i sol açık olarak düşünmüyorsa ben de birşey bilmiyorum . Takıntıları olan bir adam imparator malesef . Sonra Sneijder sol acıkta iyi oynayamayınca medyaya , eziklere herkese koz verecek .

Bende hoca'nin bu tercihlerine zamaninda tepki gösterdim ama öyle birsey düsünmez düsünmemeli. Adeta sacmalik olur. Ama benide korkutmuyor degil.

Geçen hafta Hakan Balta'nın 20 dakika forvet oynaması hic konusulmadı galibiyet ve transfer gündeminden dolayı. Neler olacaktı acaba o 20 dakikada bir gol yesek ? oyuncu değişikliği hakkımız da yoktu.

Ünal başkan sene sonunda oynatacak hoca'yı da alacak zaten ama umarım bu seneyi kaybetmeyiz

Geri
Üst Alt