STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

Emre'den uzaktan anlamsız şutlar bekliyorum bugün. Bjk maçının tamamını izlemedim ama izlediğim bölümlerde Riera rakip alana geçmiş. Emre çolak'a açığa koş diyor resmen. Bizim emre Riera ile aynı paralelde devam ediyordu.

puan kaybında burası karısıcak sanırım

Geçen hafta Hakan Balta'nın 20 dakika forvet oynaması hic konusulmadı galibiyet ve transfer gündeminden dolayı. Neler olacaktı acaba o 20 dakikada bir gol yesek ? oyuncu değişikliği hakkımız da yoktu.

Ünal başkan sene sonunda oynatacak hoca'yı da alacak zaten ama umarım bu seneyi kaybetmeyiz

Onun yerine sen git bence. Herkes gider Fatih Terim kalır. O Kulübede bizden biri, o bir taraftardır sadece teknik direktör değildir.

2 sene önce küme düşmeye oynayan takımı alıp 1 senede şampiyon yaptı Fatih terim! Yazık...

küme düşmeye oynayan takım ile fatih hoca'nın şampiyon yaptığı kadro arasında sadece 1 oyunculuk bir benzerlik vardı :)

bu schalke baya ölmüs ya

benim anlamadığım tek şey neden amrabatın yerine emre?:confused:

10 numarası Olcay Şahan olan takımdan 5 yeseydik bide.

Geçen haftaki maçı aç ve seyret bu takım 10 kişi ve öncesi nasıl özveriyle oynamış bjk'ye koca 90 dakikada tek pozisyon vermiş bu arada senin küçümsediğin bjk ligin en fazla gol atan takımı ve koca maç tek pozisyon diyorum

Sneijder neden yedek diyenler, adam tam hazır değil. Eğer 11 başlayıp 2 pas hatası 1'de top kaybetseydi görürdüm ben onları. :mad:

Bence çok iyi bir kadro..Fatih hoca ön orta sahada Selçuk-Engin ikilisini kullanacak ki bu ikili beraber uyumlu bir performans sergilemişti..Sağda Yekta defansif olarak orta sahada iyi iş yapabilir..İleride Elmander ve Umut'un yapacağı pres rakip defansı çok zorlar..İyi kadro..EMRE hariç..Amrabat oynamalıydı..

burak nıye oynamıyor acaba :s

Anlıyorum Sneijder'in maç eksiği var, ama bu maç eksiğini bir an önce kapatması ve takıma alışıp Schalke maçına hazır olması gerekiyor. Schalke maçına 18 gün kaldı ve arada sadece 2 maç yapacağız. Bu adam oynamadan nasıl maç eksiğini kapatacak ve takıma alışacak??

30.01.2013

Çıkacak 11 ;

------------------muslera----------------------

sabri-----s.kaya------------dany-----------riera

--engin-----selçuk-----yekta------------e.çolak

-----------elmander-------umut---------------

Sneijder ve Burak yedek başlar.

Hafta başında tek tahmin ve kadroyu doğru tutturuş.

F.Terim gibi adamım :)

burak 10 kişi kalmadığımız sürece her türlü girer ikinci yarı bu kadar takmayın kafanızı

Cevap: Re: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

Sneijder neden ilk 11'de başlamıyor diyenler, biraz anlayışlı olsun. Adam aylardır top oynamadı + Hollanda kanalında ki röportajında yedek kalmasının normal olduğunu söyledi. Yavaş yavaş takıma kazandırılacak.

aynen.amrabat da yeni geldi,burak ise geçen hafta bi seçimden ötürü yedek kaldı.bugünde fatih hoca sneijderle birlikte burağı sonradan oyuna almayı planlıyo belliki.drogba gelince yine ilk 11 oynar burak.tek forvet oynarsak maça göre bazen o yedek olur,bazen drogba.

Geçen haftaki maçı aç ve seyret bu takım 10 kişi ve öncesi nasıl özveriyle oynamış bjk'ye koca 90 dakikada tek pozisyon vermiş bu arada senin küçümsediğin bjk ligin en fazla gol atan takımı ve koca maç tek pozisyon diyorum

bjk 8 defansif oyuncu ile çıktı maça.

Sneijder Beşiktaş maçında Umut'un yerine oyuna girdi, yani Sneijder girdiğinde takım tek forvete döndü. İkinci yarı Umut-Elmander çıkar Sneijder-Burak girer. Maça gelirsek, Beşiktaş maçında yaptığımız gibi ilk 15 dakikadaki baskıdan gol çıkaramazsak kısır bir ilk yarı izleyebiliriz diye düşünüyorum.

schalkeye bak he he he bız bunları maymun edrız

drogba 3 atar bı sayar bunlara:troll:

burak neden yok acayip sinirlendim sneijderi görmediğim içinde üzüldüm amrabatda aynen çok salak bi kadro kimse kusura bakmasın umuta uyuz oluyorum burak varken umut ne ya burak nasıl olmaz adam küsücek ya :(

1-2 aliriz

selcuk 2 gol

Geri
Üst Alt