STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

bizim savunmamiz zaten kötü, orta sahayi tutsak bile tek pozisyonla gol atiyor rakipler. 1 gol yiyoruz en az, ozaman bizim en az 2 gol atmamiz lazim. bu kadro okadar atabilir mi ?

bizim savunmamiz zaten kötü, orta sahayi tutsak bile tek pozisyonla gol atiyor rakipler. 1 gol yiyoruz en az, ozaman bizim en az 2 gol atmamiz lazim. bu kadro okadar atabilir mi ?
karoda ne varmış geçen haftadaaynı kadro çıktı melo hariç bjk pozisyona giremedi nerdeyse isimler ustune takılmışınız siz

size guluyorum o zamn her zaman 11 oynayan adam alsınlar dığerlerı alt yapıdan cıksın....sız ne bıcım galatasaraylısınız arkadas burak oynar neden umut oynamaz dıyonuz cok bılıyosanız gıdın hoca olun kadro cıkarın...

STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

Beyler Schalke dokuluyor.. Greuteur Furthe evinde 1-2 yenilmis dakika 91 de yemis..

AslOlanGalatasaray'dir

kim ne derse desin ben umut-elmander ikilisinin yaptığı presi çok beğeniyorum ,burağın son vuruşlardaki becerisini kimse es geçemez ama öncelikle baskıyı kurup oyunun kontrolünü ele almamız gerekiyor :ayatollah: eğer burakla başlayıp 2-3 pozisyonu değerlendiremezsek asıl o zaman kısır bir maç izleyebiliriz.

STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

size guluyorum o zamn her zaman 11 oynayan adam alsınlar dığerlerı alt yapıdan cıksın....sız ne bıcım galatasaraylısınız arkadas burak oynar neden umut oynamaz dıyonuz cok bılıyosanız gıdın hoca olun kadro cıkarın...

Hoca olmakla alakası yok. Burası maç topiği. Herkes kadro hakkında saygılı bi şekilde yorum yapabilir. Bırakın şu gidin siz yönetin artisliğini

madem umut-elmander oynamaz diyenler 6 maç 5 galibiyet nasıl oluyor! tek beraberlik var bu ikili ile

Bursa hoca bulabildimi?

Hoca olmakla alakası yok. Burası maç topiği. Herkes kadro hakkında saygılı bi şekilde yorum yapabilir. Bırakın şu gidin siz yönetin artisliğini

Katılıyorum. Nedir bu hoca hayranlığı. Biz de Galatasaray taraftarıyız yeterince fedakarlık yapıyoruz o kadar yorum yapmak da hakkımız kimse dokunulmaz değil

O yediğimiz gollerin çoğunu Burak ve Umut'un aynı anda sahada olduğu zaman yiyioruz. Geçen hafta ligin en golcü takımına sadece 1 pozisyon verdik. Olaya bir de böyle bakmak lazım.

karoda ne varmış geçen haftadaaynı kadro çıktı melo hariç bjk pozisyona giremedi nerdeyse isimler ustune takılmışınız siz

derbiler ile normal maclari asla karsilastiramazsiniz, fener macini da duran toplarla kazandik, besiktas macinda da duran toptan hem attik hem yedik.

O yediğimiz gollerin çoğunu Burak ve Umut'un aynı anda sahada olduğu zaman yiyioruz. Geçen hafta ligin en golcü takımına sadece 1 pozisyon verdik. Olaya bir de böyle bakmak lazım.
benim gibi düşünen insalarda varmış bu forumda aynen katılıyorum renktaş

bu maçların kaç tanesi avrupa maçı öncesi veya sonrası?:confused: sadece akhisar olabilir mi?

bu arada Sergen ve Nejat'ın yorum hakkımız var itirazlarına da katılıyorum. Ama onlara da itiraz edilebilir.

sonuc olarak sürekli gol yiyoruz, her mac en az 2 gol atmamiz lazim ki yenelim. bizim savunmamizin iyi falan oldugu yok, sürekli pozisyon veriyoruz hizli oynayan takimlara karsi, sansimiza hugo almeida yoktu stoperler rahat oynadi. besiktas'in o kadroyla en golcü takim olmasi benim icin komedidir, attiklari gollerin hepsi de sudan goller, sivok sow'la yarisiyor gol kralliginda.

rahat bir galibiyet olacak inanıyorum herşeye rağmen

Geri
Üst Alt