STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

derbiler ile normal maclari asla karsilastiramazsiniz, fener macini da duran toplarla kazandik, besiktas macinda da duran toptan hem attik hem yedik.
6 maç 5 galibiyet nasıl oluyor peki ilerde umut-elmander diğerleride hemen hemen yanı isimler sen buyuk maç diyosunya ona bakarsan m.united maçınıda duran topla kazandık

O yediğimiz gollerin çoğunu Burak ve Umut'un aynı anda sahada olduğu zaman yiyioruz. Geçen hafta ligin en golcü takımına sadece 1 pozisyon verdik. Olaya bir de böyle bakmak lazım.

umut anca boşu boşuna koşuyor renktaş bence forvet dediğin tamam pres yapmalı vs vs ama en önemli işi 1 gol tutucak 2 top tutucak bizde şuan kadroda top tutan adam yok ama bu 3 lünün içinde tek bitirici adam burak geçen haftaki maçta 1 pozisyon verdik amaçok atakta üretemedik

Hoca olmakla alakası yok. Burası maç topiği. Herkes kadro hakkında saygılı bi şekilde yorum yapabilir. Bırakın şu gidin siz yönetin artisliğini

doğruya o zaman sneıjder drogba elmander umut amrabat burak selcuk melo muslera eboue oynasın

umut anca boşu boşuna koşuyor renktaş bence forvet dediğin tamam pres yapmalı vs vs ama en önemli işi 1 gol tutucak 2 top tutucak bizde şuan kadroda top tutan adam yok ama bu 3 lünün içinde tek bitirici adam burak geçen haftaki maçta 1 pozisyon verdik amaçok atakta üretemedik

burak pozsiyona girdimi atıyo affetmiyo şampiyonlar liginde gördük neden hala yedek geçen haftayı anlarımda bu hafta olmadı bu iş aslında tamda deplasman futbolcusu burak

sonuc olarak sürekli gol yiyoruz, her mac en az 2 gol atmamiz lazim ki yenelim. bizim savunmamizin iyi falan oldugu yok, sürekli pozisyon veriyoruz hizli oynayan takimlara karsi, sansimiza hugo almeida yoktu stoperler rahat oynadi. besiktas'in o kadroyla en golcü takim olmasi benim icin komedidir, attiklari gollerin hepsi de sudan goller, sivok sow'la yarisiyor gol kralliginda.

Valla Umut da Burak kadar gol atmış. Yani bir fark yok. Ha bana göre Umut da Burak da bazı şeyleri çok iyi, bazı şeyleri çok çok kötü yapıyorlar. O yüzden Burak efendi de biraz düşünecek. Fatih Hoca gibi hakedene forma veren adamdan formayı alamıyorsa o düşünecek.

Lig Tv spikerlerine göre Burak ısınma sırasında çok isteksiz ve burukmuş.

Sneijder yoook :(

Haydi hayırlısı.

burak pozsiyona girdimi atıyo affetmiyo şampiyonlar liginde gördük neden hala yedek geçen haftayı anlarımda bu hafta olmadı bu iş aslında tamda deplasman futbolcusu burak

bende anlamıyorum diyorlar umut elmander koşuyor eyvallah koşuyorlar ama forvet koşması beni ilgilendirmez orta sahaya gelsin iyi ama forvetin 1. görevi gol atmaktır adam golunu atıyor banane umut orta sahaya geliyorsa git onun yerine orta sahaya adam al haksız mıyım renktaş

Lig Tv spikerlerine göre Burak ısınma sırasında çok isteksiz ve burukmuş.

ben olsam bende isteksiz olurum adam elinden geleni yapıyor cl de gol kralı ligde gol krallıgına oynuyor hadi dogba kesse neyse dicem adamı umut kesiyor :o

Neden? Hoca ona Umut ve ELmander çok iyi giderken formayı verdi. Şimdi de iyi olsa, eksikleri olmasa yine verir. Alamıyorsa formayı demek ki biraz yedek kalıp burnu sürtülmeli ve yeniden o formayı kazanmalı.

Bu maçta mesela oyuna girerse kendini parçalamalı.

Burak kendi de biliyor Drogba geldiğinde ona partner olacağını niye küssün ki ?

bende anlamıyorum diyorlar umut elmander koşuyor eyvallah koşuyorlar ama forvet koşması beni ilgilendirmez orta sahaya gelsin iyi ama forvetin 1. görevi gol atmaktır adam golunu atıyor banane umut orta sahaya geliyorsa git onun yerine orta sahaya adam al haksız mıyım renktaş

ya koşan adam zaten çok 11 de engin yekta emre selçuk daha napcaksın bi tanede iş bitirici lazım ne elmander ne umut bitirici değil ayrıca umutun attığı golleri bir tane füze dışında hep boş kaleye burak hem gol atıyo hemde pozisyona giriyo çok kısır bi ilk yarı izlicez inşallah fatih terim burağın değerini anlar ligtv spikerleri burak tatsız diyodu hoş bişeymiş yedek kalcak adam değil şu maçlarda özellikle yazık

Geri
Üst Alt