STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

çok fazla tartışıyorsunuz.fatih hoca bence drogba geldiğinde drogbayla birlikte burakı oynatacak.diğerleri o zaman zor fırsat bulacak.şimdi fırsatları varken oynasınlar sonra zor forma alıcaklar diye şimdi oynuyorlar.

yani kesin bir problem oldu aralarında ama her şeyi geçtim burak olmayınca pozisyon bile az oluyor anca ya umut beleşten bir gol arıyacak yada duran toptan burak oynayınca kafa toplarında kendini geliştirdi adam selçuk ara paslarını burak la bu konuda çok iyi anlaşıyor selçulun performansını bile etkliyor ve her maç buragın oynadıgı maçlarda en az 1 2 kere karşı karşıya kalıyor

bu maçta büyük hayal kırıklığı yarattı bende fatih terim sanki ben oynamamış gibi üzüldüm benim için kredisi en çok oyuncudur burak şampiyonlar liginde o olmasa şimdi avrupa liginde bile değildik belkide bence vefa önemli bişey

Başka şansı yok çift forvet yapıp Umut'u oynatacak değil ya.

valla burağı savunmaya yardım etmiyor diye kesiyorsa, drogbanın yanında da hayatta oynatmaz, çok enteresan haftalar bekliyor bizi sanırım

keşke şu burağı çift forvetken arenada bir canlı izleseniz takımı nasıl yavaşlatıyor hucumda nasıl yetersiz oluyoruz görseniz! oynadığı maçlarda pozisyona giremiyoruz! önune düşerse vuryor gol olursa oluyor başka bir ekstra özelliği yok

renktaş arenada izlemiyorum ama her maçı takip ediyorum burak araya kaçtıgı pozisyonlarda selçukla çok iyi anlaşıyor bu ne umutta ne de elmander de olan bir özellik her maç selçuk ara parsı atıyor burak yavaşlatıyor diyorsun ama ona bakarsan hamit te yavaşlatıyor forvet dediğin hem top tutucak hem gol atıcak diğer özellikler ekstradır bizde top tutan yok gol atan en yüksek yüzdeli burak oynatıcaksın buragı işte drogba olsa neyse dicem

yalnız bu maçı kazanamassak yandık butun suç burağı oynatmayan terimde olucak umarım kazanırız

çok fazla tartışıyorsunuz.fatih hoca bence drogba geldiğinde drogbayla birlikte burakı oynatacak.diğerleri o zaman zor fırsat bulacak.şimdi fırsatları varken oynasınlar sonra zor forma alıcaklar diye şimdi oynuyorlar.

bu maçı ben çok önemli görüyorum bursaya şansımız tutmuyo burdan 3 puan alırsak baya yol alırız

bu maçta büyük hayal kırıklığı yarattı bende fatih terim sanki ben oynamamış gibi üzüldüm benim için kredisi en çok oyuncudur burak şampiyonlar liginde o olmasa şimdi avrupa liginde bile değildik belkide bence vefa önemli bişey

İyi de hocam o zaman oynatan adam, şimdi neden oynatmıyor diye düşünürsen demek ki bir bildiği vardır sonucuna varabilirsin. Adam bindiği dalı keser mi? Belki Burak hala kafasında ilk tercih ama biraz havalandı, biraz kendine gelmesini istedi..bilemeyiz ki..

Renkdaş bu kadar kafana takma ya hazır yabancı hakkımızda varken Elmander'e forma şansı veriyor diye düşün Afrika kupası bittikten sonra Elmander belkide son yabancı tercihimiz olacak.Arada olur böyle rotasyonlar.

yok renktaş ben sadece bu maç için değil geçen maşta oynamaadı bir problem oldugu için üzülüp kafama takıyorum bu maçta çok önemli bu maçı alsak bjk diskalifiye olucak benim anladıgım fatih hoca burak ı silmiş drogbanın gelmesinin nedeni de bu

bismillah...

Bu maçı alırsak çok büyük bir engeli aşarız şampiyonluk yolunda.Allah yardımcımız olsun!

İyi de hocam o zaman oynatan adam, şimdi neden oynatmıyor diye düşünürsen demek ki bir bildiği vardır sonucuna varabilirsin. Adam bindiği dalı keser mi? Belki Burak hala kafasında ilk tercih ama biraz havalandı, biraz kendine gelmesini istedi..bilemeyiz ki..

fatih terim sildimi siler inşallah böyle düşünmüyodur aralarında bişey olmamıştır inşallah bu şekilde düşünüyosa bişey diyemem formsuzdu biraz burak ama umut hala ankaragücü topçusu gibi oynuyo bazen

bursaya bak sen....

bende anlamıyorum diyorlar umut elmander koşuyor eyvallah koşuyorlar ama forvet koşması beni ilgilendirmez orta sahaya gelsin iyi ama forvetin 1. görevi gol atmaktır adam golunu atıyor banane umut orta sahaya geliyorsa git onun yerine orta sahaya adam al haksız mıyım renktaş

Haksızsın renktaş biz takın oyunu oynamaya çalışıyoruz hazır olana iyi olana hoca forma verir.

bence Burak'i oynatmamasi dogru ..sonucta cift forvet oynuyoruz ve Elmander Burakdan daha faydali oluyor genel olarak..Top tutuyor,adam kovaliyor,baski kuruyor..Kendi sahamizda Olsa anlardim ama Deplasmanda cift forvetli sistemde Burak oynamamali

Anodolu takimi deyiliz Kontra atak futbolu ile oynuyalim

Fatih Hoca herseyin en iyisini bilir ,Sonuna kadar arkasindayim

görücez renkdaş inşallah ben yanılırım ama bu maçta beraberliği zor alırız gibime geliyor eğer 2. yarıda bir değişiklik olmazsa zaten banko hoca 2. yarı sneijder - amrabat alıcak ama asıl soru burakı alıcak mı eger bugun almazsa kesin anlarım ben silmiş

ben içeri geçiyom tv başına umarı kazanırız kim oynarsa oynasın isterse kaleci gol atsın, formayı kim hakediyorsa o oynasın

Drogba gelince Drogba - Umut ikilisi oynar .

Muslera

eboue

s.kaya

dany

riera

hamit

selçuk

yekta/emre/engin

sneijder

drogba

umut

Geri