STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

n dıayeyı sattılar gayet rahatım

fft104mm2116809.jpg

Bursa GS Store.

Sneijder ilk 11 olsun :ayatollah:

Bence Sneijder gene sonradan girer. Şampiyonluk yolunda en önemli maçlardan biri.

aynen oyle onumuzdeki 2-3 hafta puan kaybi yasanmassa sampiyon oluruz... fenerin cok zor maclari var onunde sivas haric.

fener - sivas

mersin - fener

trabzon - fener

fener - kasimpasa

besiktas - fener

fener - bursa

antalya - fener

GS Store'un su ana kadar ki net getirisi 4 milyon tl civarinda. Gectigimiz yillarda ise zarar ediyordu ve kulube yuk oluyordu.

Yanlis anlamayin da, maddi acidan sozun gelisi kapatin dukkani gitsin eger rekor katkisi 4 milyon tl ise bugune dek. Faaliyet giderleri demek ki satis potansiyelimizin ustunde ve pek randimanli olay degil bu GS Store.

Sadece maddi acidan elestiriyorum, yoksa tabii ki kulubun taraftar magazasi olacak ve reklam acisindan katkisi var bunlarin.

bende forma almadım henüz mesela ayın 10nunu bekliyorum

GS Store'un su ana kadar ki net getirisi 4 milyon tl civarinda. Gectigimiz yillarda ise zarar ediyordu ve kulube yuk oluyordu.

Yanlis anlamayin da, maddi acidan sozun gelisi kapatin dukkani gitsin eger rekor katkisi 4 milyon tl ise bugune dek. Faaliyet giderleri demek ki satis potansiyelimizin ustunde ve pek randimanli olay degil bu GS Store.

Sadece maddi acidan elestiriyorum, yoksa tabii ki kulubun taraftar magazasi olacak ve reklam acisindan katkisi var bunlarin.

Sorumlu yönetim değil yalnız. Ürünler geçmişle karşılaştırılınca bariz kalite farkı var. Sorumlu taraftar.

gsmobile kullanan var mı? Maç başlıyor ilk 11ler sonra mesaj geliyor. Ikinci yarı başlıyor ilk yarının skoru geliyor tam bir fiyasko. Sadece bende mi böyle.

Galatasaray takımı şuanki haliyle Bursa'yı yenemezse bıraksınlar oynamasınlar şu anda şu futbolu.

Şuanda Bursa'nın durumu vahim. Bursa deplasmanı zordur. Ama bu şekilde kolay olmalı bizim için.

Galatasaray takımı şuanki haliyle Bursa'yı yenemezse bıraksınlar oynamasınlar şu anda şu futbolu.

Şuanda Bursa'nın durumu vahim. Bursa deplasmanı zordur. Ama bu şekilde kolay olmalı bizim için.

en son ümit karan'ın attıgı golle kazanmıstık sanırım

sneijder ilk 11 baslamalı artık.

Sorumlu yönetim değil yalnız. Ürünler geçmişle karşılaştırılınca bariz kalite farkı var. Sorumlu taraftar.

Katilmayacagim

300.000 formanin x 100 TL karsiligi 4 milyon kar olmamasi gerek. Taraftarin sucu 100 TL forma parasi yaninda bir de 100 TL bagislamamasi mi? Daha ne yapilacak, maas mi baglanacak GS Store'e.

Satis olsada olmasada her ilde GS Store acmanin ve dolayisi ile faaliyet giderlerini arttirmanin nedenlerden biri oldugunu dusunuyorum

4 sene'dir Bursa deplasmanında bırak üç puanı bir puan bile alamıyoruz.

Bu akşam rahat yenmemiz lazım. 3 4 gollü fark bekliyorum ben.

geçen seneki maçı hatırlıyorum mesela fena değildik saçma sapan gol yemistik umarım kazanırız ve benim için bu sampiyonluk maçı

çünkü bu maçı kazanırsak haftaya antalya'yı evimizde yener sonra akhisarıda yener seri yakalarız schalke maçına kadar

zaten sonrasında sneijderdir drogbadır kimse durduramaz

ama bu sene herkes (tff,fbjk,pfdk,mhk) falan yani kimse sampiyon olmamızı istemiyor biliyorlar bu senede olursak baya bi yükseliceğimizi bakalım

Muslera

Sabri

Semih

Dany

Riera

Selcuk

Emre

Burak

Amrabat

Sneijder

Elmander

Arkadaşlar ntvsporda ısrarla sneijderin ilk 11 de başlaması bekleniyor dediler. Fatih Terim özel program düzenlemiş kendisi için ve dünkü antrenmanda da as takımda denemiş. tek forvet burakla oynayacağımızı söylüyorlar. bakalım ne kadar doğru. heyecanlanmaya başladım. çok önemli maç.

Arkadaşlar ntvsporda ısrarla sneijderin ilk 11 de başlaması bekleniyor dediler. Fatih Terim özel program düzenlemiş kendisi için ve dünkü antrenmanda da as takımda denemiş. tek forvet burakla oynayacağımızı söylüyorlar. bakalım ne kadar doğru. heyecanlanmaya başladım. çok önemli maç.

olası birazcık kötü oynadıgında basın gene adama laf atıcak tek korkum o

suan 90 dk kaldıramaz ayrıca 2.yarı girecektir. yada dedikleri gibi 11 baslar 60 gibi çıkar

Geri
Üst Alt