Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat
n dıayeyı sattılar gayet rahatım
n dıayeyı sattılar gayet rahatım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Sneijder gene sonradan girer. Şampiyonluk yolunda en önemli maçlardan biri.
GS Store'un su ana kadar ki net getirisi 4 milyon tl civarinda. Gectigimiz yillarda ise zarar ediyordu ve kulube yuk oluyordu.
Yanlis anlamayin da, maddi acidan sozun gelisi kapatin dukkani gitsin eger rekor katkisi 4 milyon tl ise bugune dek. Faaliyet giderleri demek ki satis potansiyelimizin ustunde ve pek randimanli olay degil bu GS Store.
Sadece maddi acidan elestiriyorum, yoksa tabii ki kulubun taraftar magazasi olacak ve reklam acisindan katkisi var bunlarin.
Galatasaray takımı şuanki haliyle Bursa'yı yenemezse bıraksınlar oynamasınlar şu anda şu futbolu.
Şuanda Bursa'nın durumu vahim. Bursa deplasmanı zordur. Ama bu şekilde kolay olmalı bizim için.
en son ümit karan'ın attıgı golle kazanmıstık sanırım
Sorumlu yönetim değil yalnız. Ürünler geçmişle karşılaştırılınca bariz kalite farkı var. Sorumlu taraftar.
4 sene'dir Bursa deplasmanında bırak üç puanı bir puan bile alamıyoruz.
Bu akşam rahat yenmemiz lazım. 3 4 gollü fark bekliyorum ben.
Arkadaşlar ntvsporda ısrarla sneijderin ilk 11 de başlaması bekleniyor dediler. Fatih Terim özel program düzenlemiş kendisi için ve dünkü antrenmanda da as takımda denemiş. tek forvet burakla oynayacağımızı söylüyorlar. bakalım ne kadar doğru. heyecanlanmaya başladım. çok önemli maç.
Muslera
Sabri
Semih
Dany
Riera
Selcuk
Emre
Burak
Amrabat
Sneijder
Elmander
bir an gerçek kadro sandım. kalbime iniyordu