STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

Fenerli medya hazır saldırmak için vs. diyoruz ama bi kez daha gördüm ki bu Galatasaray taraftarının kendi takımına yapacağını hiç kimse yapmaz. Hamiti bile ıslıkladılar bunlar yazık vallahi yazık. adam gelince bayram etmişlerdi. daha maç oynanmadan başladı homurdanmalar. siz bunu yaparsanız fenerli medyaya iş bırakmıyorsunuz. böyle devam edin.

STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

Umarım sneijder oyuna girince kanatta oynamaz.

2 saniyede fatih terimi silen bazı taraftarlar açısından süşündümde fatih terim fazla bile kalmış..:mad:

koca haftada 1 gün Galatasaray'ın maçı var ondada düğün çıktı arkadas :mad:

coluk cocuk muhabettıne dondu burası ne sol kanatı kardesım bırakın su paranoyaları

hele şükür fatih terim doğruyu göremeye başladı umut,elmander, drogba gelince elmander,drogba, yada drogba elmander, burak yılmaz kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil öne geçtiğimiz maçlarda oyuna girmeli iyi bir yedek takım oyununa katkısı sıfır

Olması gereken kadro, Burak'ın deplasman karnesi zayıf zaten, parmaklarının ucunda geziyor maçlarda Umut-Elmander'in pres gücü ve mücadelesi bize geçen hafta olduğu gibi bu hafta da lazım.

Emre forvet arkası oynayacak sanırım, baskılı ve güzel futbol ile başlayıp skoruda yakalarsak hoca 4-2-3-1'e döner.

Galibiyet gelsinde, gerisi çok mühim değil :yenieek:

bence fatih hocanın kafasında 4-4-2 başlayıp, öne geçtikten sonra, burak ve arkasında sneijderli tek forvetli bi sistem deneyecek. ama önce rakibi bi boğalım diyor açıkçası

Geçen haftaki maçı aç ve seyret bu takım 10 kişi ve öncesi nasıl özveriyle oynamış bjk'ye koca 90 dakikada tek pozisyon vermiş bu arada senin küçümsediğin bjk ligin en fazla gol atan takımı ve koca maç tek pozisyon diyorum

Stadda seyrettim daha sonra da videodan izledim merak etme. Bizim kadromuz bu ligin üstünde ama sene başından beri doğru düzgün bir taktiğimiz yok malesef

Bursa:

Carson

Sener Serdar Ibrahim Basser

Murat Edu Belluschi Okan

Batalla

Pinto

Yedekler:

Harun

Ömer

Ferdinand

Hakan

Musa

Tuncay

Batuhan

haklısın kardeşim önde umut-elmander kendini parçalıyor ama millet formayı onlara çok görüyor.
hele şükür fatih terim doğruyu göremeye başladı umut,elmander, drogba gelince elmander,drogba, yada drogba elmander, burak yılmaz kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil öne geçtiğimiz maçlarda oyuna girmeli iyi bir yedek takım oyununa katkısı sıfır

Stadda seyrettim daha sonra da videodan izledim merak etme. Bizim kadromuz bu ligin üstünde ama sene başından beri doğru düzgün bir taktiğimiz yok malesef

Belkide hoca Burak'ı keserek bahsettiğin doğru düzgün taktiği arıyordur :yenieek:

bence fatih hocanın kafasında 4-4-2 başlayıp, öne geçtikten sonra, burak ve arkasında sneijderli tek forvetli bi sistem deneyecek. ama önce rakibi bi boğalım diyor açıkçası
aynen öyle bence hermaç böyle başlamalıyız öne geçtiğimiz maçlarda yada 70 ten sonra maç 0-0 olursa alına bilir burak

Bi arkanıza yaslanıp maçı izleyin ya. Herkes kendini td sanıyor. Bu adam geçen sene şampiyon yapmış bu sene son 16 ya sokmuş ne yapsın yani. Kaldı ki kendini size ispat etmek zorunda da değil. En iyi dönemimizde saçma sapan yorumlar , eleştiriler geliyor. Millet hoca bırakırsa Mourinho gelecek sanıyor hey Allah'ım

Bu arada maça çıkan kadro maçı ilk yarıda koparabilecek bir kadro.

Fenerli medya hazır saldırmak için vs. diyoruz ama bi kez daha gördüm ki bu Galatasaray taraftarının kendi takımına yapacağını hiç kimse yapmaz. Hamiti bile ıslıkladılar bunlar yazık vallahi yazık. adam gelince bayram etmişlerdi. daha maç oynanmadan başladı homurdanmalar. siz bunu yaparsanız fenerli medyaya iş bırakmıyorsunuz. böyle devam edin.

bunlari ben kusuruma bakmasinlar ama asla Galatasaray li diyemem. Cakma Galatasaray lilar bunlar. 14 sene sampionluk görmeyen taraftarin yerinde olsaydi bunun gibiler herhalde camiaya basarlardi

Goooooooooooooooooooooool

Beyler hoca önde baskı kurmak istiyor yine anlaşılan o yüzden umut-elmander oynuyor :ayatollah:

ayrıca herzamanki11 den ikioyuncu eksik(melo,hamit) bu yüzden hem ilerde top tutmamız hemde takım olarak savunma yapmamız için ft umut ve elmanderi tercih etti. sneijder kim ne derse desin hazır değil zamana ihtiyacı var. biz çok sabırsız davranıyoruz. bence şu durumda gayet iyi bir 11. burak oyuna sonradan girer.

mustafa sarp ne diyor ya:)hafataya derbi maçımız var rakip bjk:)

Geri
Üst Alt