STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | 1.Y | 2 Şubat

Ayrica Xelcuk reyisin pasindada ruzgar yardimci oldu biraz daha onde durmasina topun ama yinede :ayatollah:

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | D.A | 2 Şubat

umuta verilen ofsayt ve elmanderin foul yaptığı dediği pozisyonlar ne ofsayt vardı nede faul AYDINUS :mad:

fırat bi zahmet tasını tarağını toplasın yollansın kafaca emekli olmuş böyle hakemlik olmaz bir pozisyonu ofsaytla kesip bir de golümüzü yediler elmander bitik amrabatı forvete sürerim ben olsam arkası boş bursa defansının iki arapasla 3 e gider maç bu arada elmanderin karşı karşıya taca attığı top neden forvet transferi gerekli herşeyi anlatıyor bu maçı bi alsak önümüz açık

rüzgara karşı oynamak en büyük handikapımız oldu ilk yarı..2.en büyük handikapımız ise sezonbaşından beri handikap olan ileride top tutamamız..

selçuk-engin ikilisi göbekten iyi işler yapıyor..sağ tarafımız hiç çalışmadı maalesef,hocanın oraya dikkat çekmesi lazım belki de bir hamle..

2.yarı daha dominant oluruz rüzgarı arkamıza alarak...galibiyet çıkaracağız inşallah bu zorlu deplasmandan..

hakemler faica resmen cididen. ama nedense bütün yanlis kararlar bize karsi oldu. onlara yanlis bir karar calindigini görmedim ben nedense. art niyet ararim burda ben cidi cidi

bu şartlar altında güreşçi amrabat'a ihtiyacımız girde güreş biraz aslan..:asd:

Tolga Özkalfa vasat hakemdir hata yapabilir dedik, Firat Aydinus'la birlikte operasyonun start aldigini cok net görebiliyoruz, Umut Bulut'un pozisyonu hangi akla hizmet ofsayt uydurularak kesilebilir.

O pozisyonda suçlu olan Aydinus değil Alpaslan Dedeş dengesizidir.

Amrabat ve Sneijder'e ihtiyacımız var..

Bursanin attigi golü Musleranin cikarabilecegini bir tek ben mi düsünüyorum.

Muslera da gözle görülür bi düsüs var.

rıdavan bile elmander folu yapmadı dedi gol verilmedi yanni

Engin sahada geziyor, Emre yine boş beleş. Sabri Eboue'ye göre çok pasif ne verkaç ne bindirme yapabiliyo gerçi şaşırtıcı değil ama. Velhasıl adamlar tık tık paslaşıyor biz rüzgara karşı top şişirdik ilk yarı.

Sizde oyun havasi dinliyormusunuz :lol:

Ortadan kanatlara değilde, geriden kanatlara iniyoruz. İşte burada Melo devreye giriyordu. Genel itibariyle rüzgara karşı olmasına rağmen fena oynamıyoruz. Sağ taraf iyi işliyor. Devre arasında Sabri'yi transfer etmişiz galiba. :D

Yekta tekme yesin vurana uyarı gelsin, Semih'e ilk faulunde sarı. Penaltıyı verme, buz gibi golü verme. Oh ne ala memleket. :mad:

bu arada bursanın defans çizgisi cok ilerde.burak araya iyi kaçar

Tolga Özkalfa vasat hakemdir hata yapabilir dedik, Firat Aydinus'la birlikte operasyonun start aldigini cok net görebiliyoruz, Umut Bulut'un pozisyonu hangi akla hizmet ofsayt uydurularak kesilebilir.

Hakemler operasyonun sadece bir parcasi,ezikleride Bize zorla rakip yapiyorlar.Onlarida rakiplerinin defans oyunculari götürüyor her maclarinda iki gollük hata var.

En çok top kaybı Sabri. Bu adam değişmez kolay kolay, biraz iyi görünüyor bazen o kadar.

Emre - Amrabat

Yekta - Sneijder

değişikliği macı çevirir bize

ayrıca Elmander kötü gibi gözüküyor ama değil

yaptığı koşu ile rakip defansı çıkarmıyor

kesinlikle yorulduğu zaman çıkmalı şimdi değil

Bursanin attigi golü Musleranin cikarabilecegini bir tek ben mi düsünüyorum.

Muslera da gözle görülür bi düsüs var.

Kesinlikle, yer tutumu yanlıştı bir kere. Kalenin ortasında dursa çıkarırdı onu.

Geri
Üst Alt