STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

bu sene iyi top oynamadık inşallah düzeliriz sneijder toparlandıktan sonra ve drogba geldikten sonra ama bu iş emre çolak amrabat aydın dany umut elmander gibi adamlarla bırak cl yi türkiye kupasında bile oynasan elenirsin

Sneijder icin yorum yapmak istiyorum:

Fizik gücü pek iyi görünmedi, mac ekisikligi net belli oluyor ama kalitesini net bir sekilde gösteriyor. Macin yönünü o müthis paslari ile nasil degistiriyor herkes görmüstür. Ama Umut, Emre ve Amrabat gibi teknik kapasitesi eksilerde olan oyuncularin arasinda kaybolup gidebilir Sneijder. Baksana adam tek pas yapiyor, Emre'nin yaptigina bak. Sneijder takima degil, takimda Sneijder uyum sagliyacak tek bir iki oyuncu vardir ve bunlarin basinda Selcuk geliyor.

Sneijder gibi hizli düsünemeyen bir kac arkadas var takimda.

Ayrica gec olacak, transfer dönemi kapandi, ama bu savunma bize cok ah vah cektirebilir.

Not: Yanlis konu

aynen. tek korkum sneijderin yetenekleri amrabat, aydın, emre çolak gibi kazmalar yüzünden körelmesi. yetenek nasıl mı körelir. adam sana 80 metreden nokta pası atar kontrol edemezsin. 1-2-3 adam bunu tekrar eder ve sen hep hata yaparsın. en sonunda adamın şevki kırılır. interde ki gibi ver kaça girer sen adama istediği pası atamazsın adamın boşa koşu yapma isteği azalır. sen adama pas aktaramazsın pas hatası yaparsın adam defansın arasından cıkıp senden pas almaya gelmez kaybolur defansta böyle böyle bir yıldız yok olur. dilerim yazdıklarımda yanılırım ve ben hatalı çıkarım. ama ciddi ciddi korkuyorum böyle bir yetenek kazmalar ile oynarken yeteneklerini sergileyemezse futbol oynama arzusu azalır mı. umarım böyle bir şey olmaz.

Ynt: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Duran topu emre kullaniyor saka gibi.topu kendi haline biraksalar daha iyi yere gider.

şu ligde şuan en az 10 puan önde gitmeliydik bu yıl hiç ama hiç iyi oynamıyoruz bir an önce toparlanmamız lazım yazık yaa şu kötü bursa bizden iyi oynadı. ayrıca aydın emre bunlar ilk 11 oyuncu değil fatih hoca burağı neden almadı onu çok merak ediyorum bir sorun var galiba aralarında

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | 2.Y | 2 Şubat

ayrıca dany ve riera saatli bomba bigün takımı patlatacaklar tepetaklak gidecez. riera nın yeri otoban

Umarım herkes Melo'nun bu takım için ne kadar önemli olduğunu bu maçta görmüştür...

Gerekirse kırmızı kart yiyeceksin ama rakibin karşısında ezilmeyeceksin.

Bu takıma direkt 6 adam girecek. Karamsar olmaya gerek yok. Hamit, Sneijder,Burak, Drogba, Melo, Eboue

Hakem sayesinde ilk yarı koparabilceğimiz maçı beraberlikle bitirdik bu ayrı mesele ama Fatih Hoca İmparatorumuz eyv. da ilk defa bu kadar sinirlendim açıkçası ...

Emre nedir abi nedir ne işe yarar bu adam neden oynatılır ? Yeter artık ne yapması lazım bu adamın kesik yemesi için kendi kalesine her maç gol atsa yine oyniycak gibi duruyo ?????? Hadi oynadı diyelim abi Sneijder , Riera , Selçuk dururken orta özürlüsü bu adam neden korner kullanır ya neden birisi bana anlatsın yalvarıyorum ????

Burak ve Sneijder tercihleri zaten tamamen yanlış bence böyle Bursa bulmuşuz 3 puan alamadık ...

Aydınus'a tüm sevgilerimi iletiyorum ama Fatih Hoca'da İnşallah bazı inatlarından vazgeçer artık ...

Engin Emre Çolak Aydın bunlar bu takımda antremana bie çıkmamalı bu adamlar bitmiş hocam bu takıma yazık etme

emre nin 1(bir) tane iyi & olumlu hareketini goren var mi

Sneijder'i kim adam yerine koymuyorsa kim bilerek pas vermiyorsa net şerefsizdir.

Adamları durduk yere gaza getirdik. İki pas yapamıyoruz. Bu nasıl bir oyun anlayışıdır arkadaş? Amrabat ne diye alındı bu takıma? Burak ile ilgili ciddi bir sıkıntı var anlaşılan. Artık ğuan kaybı lüksümüz kalmadı neredeyse. Takım koşmuyor. Pas yapmıyor. Pres yapmıyor.

Emre ne yapıyorda 11 'de oynuyor . Aydın en azından yedek oturuyor. Bu Emre denen şahıs ne yapıyor veyahut ne yaptı bu zamana kadar ! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Emre'ye sallayıpta Aydın'a konduramayanlara inanamıyorum ya bu Aydın ne yaptı boş gezinmekten başka..

çağlar,zan,sabri,amrabat,emre,aydın,baros

Allah rızası için bunlara shift+delete yap yonetim allah aşkına

su net ft bugun ,sicti.

Emre yi iyi cart curt diyordum ama ,rezillik abidesi...

Amrabat yilin bidonu...

Sneijder-i adam yerine koymuyorlar bu net.

Komple (futbolcu-teknik ekip) net mac seciyor,ona gore oynuyorlar.

Butun sezonun ozeti.

nokta

günlerdir yazıyorum son 10 senedir aynı hastalıklarla boğuşuyoruz.doğru teşhis koyamıyor teknik heyet.bizim taraftar olarak görebildiğimizi göremiyor fatih terim.bu gün bir sol bekimiz ve stoperimiz olsaydı bu sonuç olmazdı.sabri bu takımda ebuenin yedeği olamaz defansa transfer şarttı ama olmadı

Havalimanına doğru yola çıktım. ChoLaq ve Aydın'ı vuracağım, içerde iyi bakın bana.

Geri
Üst Alt