STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

fb yi şampiyon yapacaklar bravo deavm etsinler böyle.çıldırmamak elde değil

Umarım herkes Melo'nun bu takım için ne kadar önemli olduğunu bu maçta görmüştür...

Gerekirse kırmızı kart yiyeceksin ama rakibin karşısında ezilmeyeceksin.
Ne Melosu yahu. Melo varken sanki bu takım şahane oynuyor. Kasımpaşaya yenilirken Melo yoktu sanki...

bu maçı fatih hoca verdi desek yanlış olmaz herhalde...

amrabat 2. tabata olayı resmen dümdüz koşarak top oynuyo

Fatih hocanin en kötü yönetigi maclardan birisi belki. ama yinede buradan 1 puan iyidir. Bunuda sükür izledigimiz futbola bakarsak.

Burda care Drogba degil.. Geldigine sevinmedim dedigimde bana kiziyordunuz.. Bu takimin forvetten cok daha bir suru eksigi var.. + Melo'ya destek cikmayip Yekta var canim diyenler.. Buyrun.. Melo turkiye liginde kasaplar icin bicilmis kaftan!! Ama siz anlamazsin bunlari.. Kendi adaminizi yemeye devam edin.. Rakiplere koz verin..

AslOlanGalatasaray'dir

amrabat yine çok kötü değil ağır eleştirilemez aydına pas attı ama emre çolak benim için rezalatin son perdesi aydında keza öyle beni en çok çıldırtan ilk 11 de burağı görememekti tabi görmedik ama ikinci yarı bile almadı normal seviyede bir antrenör olsa bile burağı oynatırdı umut Galatasarayın topçusu olamaz iddia ediyorum necati daha sağlam umuttan gol atması umurumda değil adam kazma

O AMRABAT TOPÇU FALAN DEĞİL 50 DEFA SÖYLEDİM YİNE SÖYLERİM YİNE SÖYLEYECEM. yüzyılın kazığı

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | 2.Y | 2 Şubat

eger öyle bisey yapiyorsa, Hoca istifa edene kadar yenilelim derim.

Yapiyorsa dedim Terimsporlular, hemen atlamayin.

Yemin ediyorum hevesimiz kursağımızda kalacak şu süper kadrolu takım top oynayamazsa. Geçen sene yeniliyoruk ama top oynuyordu takım ses çıkartmıyorduk. Bu sene yeniliyoruz ortada oyun yok. Ne olurda takım 1 sene de böyle olur aklım mantığıma almıyor.

Ya adamların Bugsaşspordan aldığı adam bizim sol kanadı resmen felç etti ya la. Ya bize ne oluyor arkadaş nedir bu ısrar Hocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BURAK mı şimdide sıkıntımız

saka gibi mac ya sinirimden partliyom burak sneijder kala kala oyuna aydinla amrabati saliyor kendi eliylede 2 puani itiyor , helal olsun sniejderede giren kimi kalitesini gosterdi :ayatollah:

macı ozetlemek gerekırse fatih terım o kadar kotu bı kadro cıkardı kı sahaya degısıklerle bıle o kadro duzeltılemezdı ki degısıklıklerde ısabetlı degıldı..ama canı saolsun fatıh terımın bır cok mac kazandırdı bı macta puan kaybedelım

FEDA diyorsun yani?

düşünün maçta topu kontrol edemiyoruz,pas atamıyoruz ama fatih terim o yüksek egosuyla kafasında şöyle düşünüyor"şimdi aydınla amrabatı alırım,sağdan soldan yardırırım maçı da kazanırım" ve ne yazık ki bu düşünce şeklini hiçbir tecrübe değiştiremiyor.

Kucuz Sabri,bitmis Engit,fantazi Emre ,kosucu Elmader ve bitmis savunmala mac disarda alamayiz!

:D

:sgr:

hadi yeni gelenleri anladım. geçen seneki adamlarda dökülüyorr..

yalnız futbolcular ayağını denk alsın ben 1-2-3 sürekli ruhsuz dolaşıyorlar kendinilerini toparlamıyorlar..

%70 futbolcular %30 hoca hatalıdır.

Çok yanılmışım ve gördüm ki SERDAR AZİZ bize şartmış...NET adam harcadı lan bizi

Oynayanlar Sabri-Emre-Engin-Yekta

Yedek bekleyenler:Şampiyonlar ligi gol kralı ve SNEİJDER..

FT İmparator lakabına leke sürüyorsun!!!

şampiyon olursak yüzyılın en kötü şampiyonu olacaz. türkiyede futbol falan oynanmıyor rezillik bu

maçın başında gayet iyi oynadık aslında ama kalemize gelen ilk isabetli top gol oldu. iyi bir vuruştu ama pozisyondan önce top danynin 10 cm üzerinden geçiyor ama dany topu izliyor. golden sonra da iyi oyuna devam ettik ve beraberliği bulduk. ilk yarıyı da böyle kitledik. tam 2. yarıda biz bu maçı alırız derken. 20 dk bursa bastırdı. yapılacak en mantıklı şey emreyi çıkarıp sneijderi alcak ve yektayı çıkarıp burakı alacaktı.

muslera

sabri semih dany riera

engin selçuk

sneijder

elmander burak umut

tarzi oyuna dönecektik. ama fatih terim kesilikle elmander ve engini çıkarıp özellikle de emreyi oyunda tutup hata yaptı ve 2 puanı bursaya verdi. zaten dany ve amrabat boşuna yapılmış transferler. transfer dedğin sneijder gibi olur drogba gibi olur eboue gibi melo gibi olur. bu oyuncular hakikaten çok kötü dany neredeyse 2. yarıda 2. golü de yediriyordu. ben burda drogba gelecek stoper gelmeyecekse gelmesin dedim. kınandım. hadi atsınlar yediğimizden fazlasını atamıyorlar işte. özellikle sneijder girdikten sonrada sneijdere pas atılmaması ayrıca irdelenmesi gereken konu. selçuk ve umutu ku konuda çok ayıplıyorum. mesut boş kalye atmak varken topu ronaldoya çıkarıyor. biz topu kaptırmayı sneijdere atmaya tercih ediyoruz. ne diyim umarım ben yanılıyomdur. tyoksa karakterli insanların yapacağı iş değil bunlar.

emre bu takımda değil akhisarda oynayamaz. akhisarın 11 numarası sertan emreye bin çeker. onu artık ben sildim. amrabat ve dany en baştan istemediğim için zati silikti onlar benim için.

Tekrar sölüyorum..Burak takımı gruptan çıkardı..Elmander ve Umut gol pozisyonuna giremedi..Hoca Burak'ı sağ açığa koysan yine razıydık...Neyin peşindesin..

Simdiden acimaya basladim adama.

Ben sorgulamaya başlardım Hakan. Adama korner bile kullandırtmadılar. durum 1-1 Emre korner kullanmaya gidiyor dakika 80. Dakika 90+2 riera serbest vuruş kullanıyor. Sneijder yine yok. Riera korner bile kullandı arkadaş. Üstelik sabri kaptan bu takımda :D

Geri
Üst Alt