maçın başında gayet iyi oynadık aslında ama kalemize gelen ilk isabetli top gol oldu. iyi bir vuruştu ama pozisyondan önce top danynin 10 cm üzerinden geçiyor ama dany topu izliyor. golden sonra da iyi oyuna devam ettik ve beraberliği bulduk. ilk yarıyı da böyle kitledik. tam 2. yarıda biz bu maçı alırız derken. 20 dk bursa bastırdı. yapılacak en mantıklı şey emreyi çıkarıp sneijderi alcak ve yektayı çıkarıp burakı alacaktı.
muslera
sabri semih dany riera
engin selçuk
sneijder
elmander burak umut
tarzi oyuna dönecektik. ama fatih terim kesilikle elmander ve engini çıkarıp özellikle de emreyi oyunda tutup hata yaptı ve 2 puanı bursaya verdi. zaten dany ve amrabat boşuna yapılmış transferler. transfer dedğin sneijder gibi olur drogba gibi olur eboue gibi melo gibi olur. bu oyuncular hakikaten çok kötü dany neredeyse 2. yarıda 2. golü de yediriyordu. ben burda drogba gelecek stoper gelmeyecekse gelmesin dedim. kınandım. hadi atsınlar yediğimizden fazlasını atamıyorlar işte. özellikle sneijder girdikten sonrada sneijdere pas atılmaması ayrıca irdelenmesi gereken konu. selçuk ve umutu ku konuda çok ayıplıyorum. mesut boş kalye atmak varken topu ronaldoya çıkarıyor. biz topu kaptırmayı sneijdere atmaya tercih ediyoruz. ne diyim umarım ben yanılıyomdur. tyoksa karakterli insanların yapacağı iş değil bunlar.
emre bu takımda değil akhisarda oynayamaz. akhisarın 11 numarası sertan emreye bin çeker. onu artık ben sildim. amrabat ve dany en baştan istemediğim için zati silikti onlar benim için.