STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Takımda adam gibi kanat oyuncusu yok. Kanatsız oynayalım gitsin artık. Var da ne oluyor ki?

Hiçbir puan kaybından sonra bu kadar sinirlenmemiştim gerçekten ... Ahh Fatih Hoca ahhh neyse güvenim sonsuz bu takıma ama umarım aynı yanlışlara yine düşülmez ...

Herkese iyi akşamlar ...

Tamam Amrabat kötüydü de Yekta-Emre-Engin-Sabri ile 7 kişi oynuyoruz..

Yarın yenerse kanaryalar etti mi sana 3 puan. Hadi kadıköydeki maçıda onlara verelim. Al sana puanlar eşit. Fikstürümüz ilerleyen haftalarda zorlaşacak. Onlarınki daha kolay. Bu gidişle şampiyonluguda verirsek şaşırmam.

Tamam Burağı ilk 11 de oynatmada, ikinci yarıda oyuna almıyorsan bi sebebi vardır elbet madem onu açıkla Fatih Hoca

bu takımda emre çolak 90 dakika oynuyorsa sneijdrin ölüsü 45 dk oynasın emreden yararlı olur

maçın başında gayet iyi oynadık aslında ama kalemize gelen ilk isabetli top gol oldu. iyi bir vuruştu ama pozisyondan önce top danynin 10 cm üzerinden geçiyor ama dany topu izliyor. golden sonra da iyi oyuna devam ettik ve beraberliği bulduk. ilk yarıyı da böyle kitledik. tam 2. yarıda biz bu maçı alırız derken. 20 dk bursa bastırdı. yapılacak en mantıklı şey emreyi çıkarıp sneijderi alcak ve yektayı çıkarıp burakı alacaktı.

muslera

sabri semih dany riera

engin selçuk

sneijder

elmander burak umut

tarzi oyuna dönecektik. ama fatih terim kesilikle elmander ve engini çıkarıp özellikle de emreyi oyunda tutup hata yaptı ve 2 puanı bursaya verdi. zaten dany ve amrabat boşuna yapılmış transferler. transfer dedğin sneijder gibi olur drogba gibi olur eboue gibi melo gibi olur. bu oyuncular hakikaten çok kötü dany neredeyse 2. yarıda 2. golü de yediriyordu. ben burda drogba gelecek stoper gelmeyecekse gelmesin dedim. kınandım. hadi atsınlar yediğimizden fazlasını atamıyorlar işte. özellikle sneijder girdikten sonrada sneijdere pas atılmaması ayrıca irdelenmesi gereken konu. selçuk ve umutu ku konuda çok ayıplıyorum. mesut boş kalye atmak varken topu ronaldoya çıkarıyor. biz topu kaptırmayı sneijdere atmaya tercih ediyoruz. ne diyim umarım ben yanılıyomdur. tyoksa karakterli insanların yapacağı iş değil bunlar.

emre bu takımda değil akhisarda oynayamaz. akhisarın 11 numarası sertan emreye bin çeker. onu artık ben sildim. amrabat ve dany en baştan istemediğim için zati silikti onlar benim için.

güzel demişsin de pes değil ki bu anında sistem değiştirip 4-3-3 e geçesin.ayrıca yekta çıkarsa ortasahada defansif bir adam kalmıyor.işler daha kötü olabilirdi.

Oynayanlar Sabri-Emre-Engin-Yekta

Yedek bekleyenler:Şampiyonlar ligi gol kralı ve SNEİJDER..

FT İmparator lakabına leke sürüyorsun!!!

sabrinin yerine sneijder ya da burakı koymak ilginç olurdu sağ beke ya da engin yerine ön liberoya koymak da ilginç olurdu:D. yekta ve emre desen tamamda sabri ve engin olmamış kanka.

Burda care Drogba degil.. Geldigine sevinmedim dedigimde bana kiziyordunuz.. Bu takimin forvetten cok daha bir suru eksigi var.. + Melo'ya destek cikmayip Yekta var canim diyenler.. Buyrun.. Melo turkiye liginde kasaplar icin bicilmis kaftan!! Ama siz anlamazsin bunlari.. Kendi adaminizi yemeye devam edin.. Rakiplere koz verin..

AslOlanGalatasaray'dir

Abi görmüyor musun ilerde Umut varken top bile tutamıyoruz. Her şey geri dönüyor. Hatta bir pozisyonda Sneijder Umut'la ver kaç yapmaya çalıştı, Umut olayı algılayamadı bile. Burak da ilerde top tutabilecek bir oyuncu değil. Elmander geçen sene tutuyordu ama o da bu sene berbat durumda. Drogba çok önemli bir oyuncu bizim için. Hele Sneijder ve Drogba ikilisini aynı anda saha da gördüğümüzde daha iyi anlayacağız bunu. Yüz kere sorsalar yüz kere Drogba'yı seçerdim transferde. Ama Fatih hoca şu inadından vazgeçse, saçma sapan tercihlerini bir bıraksa rahatlayacağız. Umarım şu Afrika kupası denen saçmalık bitip oyuncularımız dönünce hoca mantıklı kadrolar kurmaya başlar.

ft resmen takımın içine etmeye başladı yekta sağ kanatta ne yaptı ilk yarıda

2.yarıda ilk haftaların zorlu olacağı belliydi de,fatih hoca resmen bjk ve fenere çalıştı.

kimse ksuura bakmasın da bugun ki kadro seçimi ve değişikler ile hoca yaktı,bizi bu sene futbolcular gibi hocada formsuz...

ya sorun melo nun oynamaması diyenler varya melo ne yaptı bu sezon ALLAH aşkına :SS:

Muslera

Eboue Semih Dany Hakan

Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba Umut

Bu arada Riera'ya giydirenler maçı nerenizle izlediniz..

Riera'ya giydireceğiniz kadar altıpastan gol kaçıran Aydın ile Elmander'e mana verin bomboş pozisyonları kaçırıyorlar..

Ezdi bizi ya SERDAR ezdi resmen. Net bu takımda sıkıntı var ve bu maneviiiiiiii

diyorum size serdar aziz iyi defans çok hırslı dany çok hata yapıyo semih çok yavaş kalıyo ağır pas atıyo oyun kuramıyo bu takım cacık acil kendine gel takımmm çok kötüyüz fatih terimde dengesiz değişiklikler yaptı burağı oynatmaması kabul edilemez bunu açıklaması lazım 20 milyon Galatasaray taraftarınla dalgamı geçiyosun adam formsuzsa çık söyle art niyet ararım bu kadrodan

bugün oyuncuların tek amacı yenilmekti ama onuda başaramadılar berabere kaldılar

normal canim

kanatsiz takim bu kadar olur, ben burada yazdim Melo nun alternatifi yok

ama millet owwwww yekta var, ulan kafaniza girmiii mi Yekta on libero DEGIL!!!

simdi gorun iste

Renktaş adam yine ön liberoda oynasa bence daha iyi oynardı.Sen ne olursa olsun formasyondan vazgeçme Selçuk'la Melo'ya alternatif oynattığın adamı sağ kanat oynat bu nasıl bir karardır? Bu sezon bize karşı kapalı savunma yapmayan açık oynayan nadir takımlardan biri Elmander'de inat et Burak'ı alma.Elmander-Aydın-Emre Çolak bunların daha ne yapması lazım hocanın oynatmaması için.İlk yarı 1-0 yenik bitseydi inanın bu maç belki kazanırdık.Sneijder'i Burak'ı ısındırıp sen git Aydın ile Amrabat'ı al kim ters köşe oldu?

Çok kötü oynamadık hatta hızlı pas akışıyla oynadık ama kanatlarımızın yeteneksizliği yüzünden 3 puanı kaçırdık,gerçektende kötü oynamadık.

bugunku bursanin basindaki eleman neyin kafasini yasiyor anlamadim. ersan mi ne

Geri
Üst Alt