STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Kaybedilen 2 puanın sorumlusu en basta yapılan oyuncu degısıklıklerıdır o ayrıda. Bu oyuncuların maç seçme işi nedir ? Derbilerde müthiş saldıran galatasaray anadolu takımı karsısında kaleye zor gidiyor. Oyuncularda teknık ekıpte artık kendıne gelsin sadece derbilere konsantre olarak yenerek anadolu takımları karsısında sacma sapan oyunla kaybedilen puanlarla sampıyon olunmaz

emre colagın 90 dk oynamasının tek mantıklı acıklamasını goruyorum o da sahadan cıkabılecek okadar kotu oyuncular vardı kı yetmedı degısıklık hakkımız...ve tabı ılk 11 ın hatalı cıkması

Fatih Hoca hani Karabük maçından sonra bu savunmaya gol yetiştiremezdik dedi ya aynısı bugün kendisi için geçerli hocanın verdiği kararlara ne hücum ne savunma bir şey yetiştirebilirdi.Maçı kurtaran Muslera oldu.

Helal olsun Galatasarayımıza 7 kişi oynadık yenilmedik Bursaya

Drogba ve Sneijder E.Çolak H.Balta Sabri gibi adamları görünce geldiklerine pişman olacaklar.

Arkadaşlar yapmayın burada fatih hoca yı savunanlar var 2 maçta eleştiriyorsunuz diyenler var ALLAH aşkına söyleyin bizim aşkımız GALATASARAY a fatih hoca yı bizde seviyoruz geçen sene nasıl helal olsun imparatorumuz dediysek bu senede 2 3 maç için kızmıyoruz sene başından beri bişeylerde yanlışlık var iy itop oynamıyoruz ha çok şükür cl de tur atladık ama ligde ki duruma bakın 20 maç 10 galibiyet yakışıyor mu bizim gibi takıma fatih hocaya saygımız var ama kimse GALATASARAYDAN BÜYÜK DEĞİLDİR

maçtan önce kadro kötü dediğimde daha maç başlamadı diyodunuz önceden gördük olacakları burağı sevmeyenler türedi zaten ben anlamıyorum herkesi harcamayı seviyosunuz cihan haspolatlı orhan ak gibi adam varsa =sabri,aydın,emre bunların yüzde yüz gitmesi lazım

Muslera: "1 puan da fena değildir"

Spor **************************** Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera maçtan sonra değerlendirmelerde bulundu.

Muslera açıklamasında ilk olarak, " Tabi ki zor bir maçtı. Bursaspor kaliteli bir takım. Kötü oynamadık, çok pozisyona girdik. Değerlendirseydik farklı bir sonuç olabilirdi." dedi.

Uruguaylı kaleci açıklamasının devamında, "Kaleci olarak kurtarış yaparak takıma yardım ettim. İlk yarıdaki golü yemesek farklı bir sonuç olabilirdi. Deplasmanda, Bursa gibi zor bir takıma karşı 1 puan da fena değildir." sözlerini kullandı.

Renktaşlar Muslera böyle diyorsa takımda da sorun var demektir. Kendilerini iyi oynadık sanıyorlar baksanıza. Alla alla. Ne oluyor beyler. Ya biz başka maçı izliyoruz yada futbolcular şaşkın..

Burak 433 sağında Hamitten 2 kat iyi oynar

burak oyuna girdimi? maci izliyemedim.

imparatordan korkup, burak yilmaz neden ilk 11 de yok. aydin la emre neden oynadi sorusunu sormazlarsa gazeticiyim demesinler.

Bu yıl arkamıza yaslanıp rahat rahat izleyebildiğimiz bi maç oldumu ????

Akhisar maçı dışında

en beğendiğim topçulardan biri emre çolak.altyapıdan çıkan adam direk messi olmuyor malesef.senin dediğin gibi yaparsak fenerbahçeden farkımız kalmaz.

Yapmayın gözünüzü seviyim. Neyini beğeniyorsunuz Emre'nin? Sahada hiç bir işe yaradığı yok, kendini yıldız zanneden çapsızın teki. Kendi etrafında dönmekten, duran topların içine etmekten, top kaybı yapmaktan başka bir işe yaradığı yok. Top Emre'ye geldiği zaman ileri gitmeyi unut, en iyi ihtimalle paralel pas yapıyor.

Bal gibi olurdu kanka Sabri yerine Hülya Avşar bile oynasa yemin ederim Allah'a şükür ederim..

sabrini yerine alıncak adam bursadan şenerdir adamı kupadaki fb maçında da izledim bu maçta da yani 2 doksan boyunca izledim. çok iyi oynuyor. adam sağ bek basseri sol beke çektirdi. kesinlikle kaçırılmamalı bu adam. gökga gönülü geçecek kapasite de bir bek.

şöyle mesajları okuyorumda foruma yazanların %90 ını aynı görüşte, biz görüyoz da bu eksiklği yanlışlığı fatih hoca nasıl göremiyor anlamıyorum...

maçtan önce kadro kötü dediğimde daha maç başlamadı diyodunuz önceden gördük olacakları burağı sevmeyenler türedi zaten ben anlamıyorum herkesi harcamayı seviyosunuz cihan haspolatlı orhan ak gibi adam varsa =sabri,aydın,emre bunların yüzde yüz gitmesi lazım

sabri > emre+aydin

ama tabi eboue > 10x(sabri+emre+aydin) :)

cok aydinlatici bir cevap olur :o

aslında hocaya gene lsoru sormak lazım hocam bugunu bırakın galatasarayda geçen seneden beri ne değişti ??

o kadar transferler yapıldı takımdan beklenti arttı ama 20 maçta 10 galibiyet ve hiç iyi oyun yok bu sorulmalo

Sneijder aklıma gelince sıfır olan moralim maximuma çıkıyor ama bir de onun yedekte oturup Yekta-Emre-Sabri-Aydın-Engin'in oynaması aklıma geliyor.Büyük bir acı..

Geri
Üst Alt