STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Hepsine giydiriyorum. Rierada dahil.

Hepsine giydiriyorum ne demek emeğe saygı nerede bugün Muslera olmasaydı perişan haldeydik adamın çıkarttığı pozisyonları görmediniz mi ?

Ayrıca Sneijder girdiği gibi 3-4 tane gollük pozisyon yarattı sadece 20 dakikada..

engin baytar ve çolak 2 adım önüne pas atamadı sneijder aldığı her topu olumlu kullandı adam gibi kanat oyuncularımız olsa atardık da

Bana kalırsa iyi bir skor.Çünkü Bursa iyi bir takım ve deplasman maçı.Bu takımda daha bir sürü eksik var ve Drogba gelecek.Sonra Sneijder bugün 90dk oynasa daha da iyi olurdu.Değişikler daha doğru olsaydı kazanabilirdik.

Emre selamlarımı iletirim

bu mac gösterdi ki, ilk 11'e yazilacak ilk kisi FELIPE MELO'dur.

fenerin 2 maçta yendiği bursadan 1 puan anca aldık.

herşeyi geçtim artık şu aydını görmek istemiyoruz fatih hocA

Neyi tartışıyosunuz kardeşim bu takımda AYDIN ve EMRE gibi kolpalar oynuyorsa hiç kimse kusura bakmasın SNEİJDER milyon kere ilk 11 oynar

maçda kenarda amrabat ve aydını görünce dilim tutuldu. demek ki ya burak ya sneijder girmeyecek dedim. şok oldum.

Amrabat 8.5 m € diyecek bişey bulamiyorum

Abi görmüyor musun ilerde Umut varken top bile tutamıyoruz. Her şey geri dönüyor. Hatta bir pozisyonda Sneijder Umut'la ver kaç yapmaya çalıştı, Umut olayı algılayamadı bile. Burak da ilerde top tutabilecek bir oyuncu değil. Elmander geçen sene tutuyordu ama o da bu sene berbat durumda. Drogba çok önemli bir oyuncu bizim için. Hele Sneijder ve Drogba ikilisini aynı anda saha da gördüğümüzde daha iyi anlayacağız bunu. Yüz kere sorsalar yüz kere Drogba'yı seçerdim transferde. Ama Fatih hoca şu inadından vazgeçse, saçma sapan tercihlerini bir bıraksa rahatlayacağız. Umarım şu Afrika kupası denen saçmalık bitip oyuncularımız dönünce hoca mantıklı kadrolar kurmaya başlar.

Reis haklisinda.. Emre gibi adam Sneijder'a korner kullandirmiyorsa buyuk sikinti var demektir..

Drogba tek basina takim degil..

maca bakmadim ama okudum yorumlar.. Vah emre, ah Umut, ulan aydin ulan Amro.. Vs.. Bunlarin hic biri bu takim kapasitesinde degil, Umutun attigi onca gole bakma.. + Umutun tek forvet

olmasi resmen forveti hattini baltalamak.. Burak olsam coktan evin yolunu tutmustum 3. Degisiklikte sonra kusura bakmayin.. Eyvallah hersey Galatasaray icin ama elinde Avrupayi tek forvetin var o'da 2 mactir 90 dakika yedek.. Sneijder giriyor 2 mactir.. Dogru duzgun anlasacagi adam yok..

umutlami verkac yapacak? Sneijder demistir.. Eto'o, Pazzini, Milito'dan sonra Umut Bulut.. Yazarken ben guluyorum..

Hepsine giydiriyorum ne demek emeğe saygı nerede bugün Muslera olmasaydı perişan haldeydik adamın çıkarttığı pozisyonları görmediniz mi ?

Ayrıca Sneijder girdiği gibi 3-4 tane gollük pozisyon yarattı sadece 20 dakikada..

Söylediğin oyuncuları kastetmiştim ben. :)

haftaya böyle oynamaliyiz

_____________________Muslera_______________________

Sabri________Semih________________Dany___________Riera

________________Yekta________Selcuk__________________

Hamit_________________Sneijder_____________Aydin Yilmaz !

______________________Burak_________________________

yaa kardeşim ALLAH aşkına bana bi söyle melo ne yaptı sezon başından beri de ilkönce onu yazyosun kadroya la ben türkiye ligi yerine başka bişey mi izliyorum ?:sad007:
bu mac gösterdi ki, ilk 11'e yazilacak ilk kisi FELIPE MELO'dur.

"Burağı neden oynatmıyorsunuz" diye sorabilecek babayiğit bir gazeteci çıkabileceğini sanmıyorum.

Herkes tırsıyor hocadan. Hele pınar argun soru sormadan bile gönderir.

Hay sizin Afrika kupaniza!!!!:mad:

amrabat,aydın,emre,elmander adamlar hem oynamıyor hemde topu ezip oyunun mahvediyorlar,üzücü olan bunu herkes görüyorda hoca görmüyor,ikinci yarı burak ın oyuna alınmamasının hiç bir açıklaması yok,bugun bu hatayı yapan samet aybaba olsa,aykut kocaman olsa yer yerinden oynuyordu,tabiki hocanın bunlar ile değeri bir değil ama bu hatalar ile onlardan farkı kalmıyor ,üstelik bir maç değil tüm sezon aynı hatalar,tek umudum hatayı yapanın fatih terim olması ...

Geri
Üst Alt