STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

bjk macini kazandigimiz icin arada kaynadi.

hakan balta hamlesini cozen var mi o macta? adami forvete aldi resmen.

geçen sene her maç arkaya yaslanıp izliyodum

bu sene malesef öyle değil.

Yalnız yarın fenerbahçede puan kaybederse harbiden bu sene fatal error var demektir ligde.

3 büyüklerin hepsini aynı gün oynatsınlar

şampiyon falan olamayız bu futbolla çok net

aydın ı eleştirenler var tamam haklısınızda kardeş şu takımda gözünüze aydın mı sırıttı ben amrabat ve emre çolak a sinir olmaktan maçı izleyemedim:mad:

Havanın aşırı rüzgarlı olması, iki takımıda etkiledi.Bence yekta ön liberoda, engin (kondisyonu yeterli değildi galiba) sağ çizgide başlamalıydı.

En önemlisi Melonun ne kadar önemli bir oyuncu olduğu özellikle deplasman maçlarımızda, ne kadar gerekli olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Her maçı kazanacağız diye bir şey yok, kaldı ki Bursa deplasmanı ligin en zor deplasmanlarından birisidir.

Birde eleştiri ve övgülerimizde bir ölçü olmalı, bir gün göklere çıkarıp ertesi gün yerden yere vurmak yakışmıyor.Fatih hoca bilir işini.

Ooooooo durun hoca konuşuyor

şöyle çıkabiliriz mesela

muslera

sabri semih gökhan riera

hamit selçuk

sneijder

umut burak elmander

Allah ne verdiyse saldırırız gömçürürüz. en az 2 farklı skor avantajını aldıktan sonra da umut yekta elmander engin değişiklikleri olur tadından yenmez yeminle.

Amrabat berbattı.Her zaman böyle değil.İyi top falan saklıyordu.Belki düzelir ama Emre Çolak ve Engin'de ciddi anlamda sorun var.Ben olsam 2. yarı başı Engin'i alıp 60 larda da Emre'yi alırdım.Çok terbiyesizce oynadılar.Sırf şu Sneijder'i gördüğüm için umutluyum(bi de Drogba)

Reis haklisinda.. Emre gibi adam Sneijder'a korner kullandirmiyorsa buyuk sikinti var demektir..

Drogba tek basina takim degil..

maca bakmadim ama okudum yorumlar.. Vah emre, ah Umut, ulan aydin ulan Amro.. Vs.. Bunlarin hic biri bu takim kapasitesinde degil, Umutun attigi onca gole bakma.. + Umutun tek forvet

olmasi resmen forveti hattini baltalamak.. Burak olsam coktan evin yolunu tutmustum 3. Degisiklikte sonra kusura bakmayin.. Eyvallah hersey Galatasaray icin ama elinde Avrupayi tek forvetin var o'da 2 mactir 90 dakika yedek.. Sneijder giriyor 2 mactir.. Dogru duzgun anlasacagi adam yok..

umutlami verkac yapacak? Sneijder demistir.. Eto'o, Pazzini, Milito'dan sonra Umut Bulut.. Yazarken ben guluyorum..

Aynı şeyi söylüyoruz Oktay. Sorun Fatih Terim'in kafasında. Bu maçta puan kaybının en büyük sorumlusu Fatih Terim'dir. Sezon başından beri en formsuz kişi Fatih hoca bence. Şu saçma sapan inatların vazgeçmezse gerçekten Sneijder ve Drogba bile düzeltemez bu oyunu ama Fatih hoca geçen seneki o herkese hakkını veren adaletli forma dağıtan ve cesur hocaya dönüş yapabilirse dönüş yapacak oyuncularla birlikte çok rahat götürürüz bu ligi.

Ayrıca o duran topu Emre kullanıyorsa bence hocada sorun var demektir. Bu takımın duran toplarınıı kullanacak adamlar belli değil mi arkadaş? Çalışılmıyor mu duran top? Hoca Emre'ye sen kullanmayacaksın demiyor mu? Emre kim yahu? Çapsızın önde gideni.

Yalnız yarın fenerbahçede puan kaybederse harbiden bu sene fatal error var demektir ligde.

f5 yarın puan kaybetmez sezonun en banko maçı onlar için şikeci kardeşleri yatarlar eziklere

Amrabat'ın iyilerine nedense hiç gelemiyorum:) tam facia kendisi..

ya yine manghester maçında falan iyi oynadı yan i en azından bi potansiyeli olduğunu gösterdi belki sabredilebilir ama sezon başından beri bu emre çolak ın 11 de oynamasını anlamış değilim (bunu anlatmaya çalıştım):ayatollah:

Valla fenere oynayın bence evi arabayı satıp lig renklensin diye birtakım şeyler yapılır bence size söyliyim adamların şikeden dağ gibi sabıkası var zaten..

Geri
Üst Alt