STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Yarın Nijerya elesin şu Fil Dişi Sahillerinide Eboue gelsin sağ bekte Sabri'ye katlanılmıyor gerçekten.

hakkaten ya adam tam bir evlat acısı saç kalmadı kafamda 10 senedir Sabri yüzünden gerçi bugün sahanın en kötüsü Sabri değildi Emre Çolak'tı bence.

------------------Muslera--------------------

Eboue-----Semih----------Dany(zan)--------Riera

-------Hamit-----Selçuk--------Melo---------

-----------------Sneıjder--------------------

-----------Burak------Drogba(Umut)----------

*ligde dany yerine zan oynar

bizi yine deli eder ama en azından dany gibi topu izleme

*dany içinde nankorluk yapmak istemiyorum ama adam m*l gibi topa bakıyo AçıkMertKorkusuz

sen Galatasarayliysan ben degilim tamamli sen kim oluyorsun ki Futbolu Fatih Hocadan daha iyi bildigini saniyorsun ve geliyorsun burada Aydin ile Sabri yi ilk 11e yazanlari görsem döverim felan diyorsun ,senin kafan iyimi?????

Klavye basinda yazmak kolay tabi

Şu an klavye başında delikanlılık yapan sensin ben değil!!

Ben döverim demedim ben dalarım dedim dövülürüm döverim o ayrı:DSinirden gülüyorum artık:D

Sen sabri ve aydından memnunsan kesin fenerlisin!!!

Simdi te buraya yaziyor.saga tarafta Kazim Kazim olaydi ucururdu bizi!

Kendi futbolcularimizi kulanamiyoruz!

:sgr:

hakkaten ya adam tam bir evlat acısı saç kalmadı kafamda 10 senedir Sabri yüzünden gerçi bugün sahanın en kötüsü Sabri değildi Emre Çolak'tı bence.

Hepsi kötüydü takımca iyi değildik. Bazıları oyun zekası, fizik ve form olarak kötü oldukları için daha çok göze batıyor. Burak ve Sneijder bu takımda oynar.

Çok mu zor böyle çıkmak.

Ujfa için dua edelim biran önce dönsün sezonu kapatmadı daha çünkü güçlü aslan dön haydi. Sisteme göre Riera sol ilerde olabilir. Herşey lehimize ama sistem nedense egolara takılıyor.

neyse burağı oynatcak fatih hoca kızmayalım artık bu puan kaybı kabul edilebilir sonuçta bursa deplasmanı sonuçta drogba gelicek sneijder i kimse yiyemez merak etmeyin şampiyon biz olcaz en büyük Cimbommmmmmmmmm

arkadasin mesajlarini arastirmak lazim abi .Kus olabilir

Birader burası forum. herkes istediği yorumu yapmakta özgürdür. Zararlı bir yorum olduğunu düşünüyorsan moderatöre bildirirsin. moderatör uygun görürse ceza uygular. Öyle saçma sapan yakıştırmalar yapmak iyi bir şey değil.

Lan bu Fas neden elendi, finale kadar yuruseydi, eski Hollanda 2.ligi topcusunun sivama islerini izlemezdik bir sure daha

9 milyon

9 milyon

9 milyon

yaziklar olsun bu transfere imza atanlar

Simdi te buraya yaziyor.saga tarafta Kazim Kazim olaydi ucururdu bizi!

Kendi futbolcularimizi kulanamiyoruz!

:sgr:

kanka kazımı da bu araftar gönderdi adamı her hareketinde yuhaladık adam bizle mi uğraşacak gitti keyfine bakıyor

umut'u 2. yari goren var mi?

O kadar sinirliyim ve üzgünüm ki ne yazacağımı bilmiyorum.Yazık bu taraftara,bu kadar güzel işler yapılırken,göz göre göre Fener'i havaya sokmaya çalışmak neden ? Normal olanı yapsak güle oynaya kazanılabilecek bir maç saçma sapan tercihler ve hamlelerle böyle bitti,ha gayret ha gayret iyice potaya girsin Fener.

faith hoca sağolsun..feneri,bjksi için herşeyi yapıyo.

Çok mu zor böyle çıkmak.

Ujfa için dua edelim biran önce dönsün sezonu kapatmadı daha çünkü güçlü aslan dön haydi. Sisteme göre Riera sol ilerde olabilir. Herşey lehimize ama sistem nedense egolara takılıyor.

Kanat oyuncusu sıkıntısı çekeriz. Sağ taraf tamam sol kanat otaban gibi açık.

ambrabata kızmayın boşuna o adam forvet arkası oynar yada serbest kanat oyuncusu değil o adam.

2 Transfer yetmez dedik ama dinletemedik. Sezon sonu büyük bir temizlik mutlaka gerekiyor.

Bu takimin stopere ihtiyaci var.

Bu takimin sol beke ihtiyaci var.

Bu takimda Selcuk'un bir parnere ihtiyaci var.

Kanat oyuncumuz yok.

En az 4 transfer sart yaz sezonu hemde ciddi takviyeler (Serdar Tasci - Gökhan Inler - Cok kaliteli bir sol bek - Cok kaliteli bir kanat oyuncusu)

O kadar sinirliyim ve üzgünüm ki ne yazacağımı bilmiyorum.Yazık bu taraftara,bu kadar güzel işler yapılırken,göz göre göre Fener'i havaya sokmaya çalışmak neden ? Normal olanı yapsak güle oynaya kazanılabilecek bir maç saçma sapan tercihler ve hamlelerle böyle bitti,ha gayret ha gayret iyice potaya girsin Fener.

Kendi işimizi zora sokmayı çok seviyoruz renktaş bunun için rakiplerimizden daha fazla uğraşıyoruz.Bu sezon en az 10 puan fark atardık rakiplerimize ama illa zor olacak.Şampiyonlar Ligi'nde daha kolay çıkabilirdik ama son dakikada çıktık geçen hafta Beşiktaş maçını ilk yarıda bitirdik diyorduk onları oyuna biz ekledik sonra birde Melo'nun çıkışı tuzu biberi oldu işin sonunda kazandık ama her zaman böyle olur mu bilmiyorum ama umarım hep böyle olur geçte olsa güçte olsa kazanan biz oluruz.

Geri
Üst Alt