Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat
arkadasin mesajlarini arastirmak lazim abi .Kus olabilir
sakin olun gencler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakin olun gencler..
Yarın Nijerya elesin şu Fil Dişi Sahillerinide Eboue gelsin sağ bekte Sabri'ye katlanılmıyor gerçekten.
sen Galatasarayliysan ben degilim tamamli sen kim oluyorsun ki Futbolu Fatih Hocadan daha iyi bildigini saniyorsun ve geliyorsun burada Aydin ile Sabri yi ilk 11e yazanlari görsem döverim felan diyorsun ,senin kafan iyimi?????
Klavye basinda yazmak kolay tabi
fenevin yedeklerle tokatladığı bursa karşısında pozisyona giremedik doğru düzgün pas bile yapamadık![]()
Türkiye ligini izlemediğin belli.
hakkaten ya adam tam bir evlat acısı saç kalmadı kafamda 10 senedir Sabri yüzünden gerçi bugün sahanın en kötüsü Sabri değildi Emre Çolak'tı bence.
Simdi te buraya yaziyor.saga tarafta Kazim Kazim olaydi ucururdu bizi!
Kendi futbolcularimizi kulanamiyoruz!
:sgr:
O kadar sinirliyim ve üzgünüm ki ne yazacağımı bilmiyorum.Yazık bu taraftara,bu kadar güzel işler yapılırken,göz göre göre Fener'i havaya sokmaya çalışmak neden ? Normal olanı yapsak güle oynaya kazanılabilecek bir maç saçma sapan tercihler ve hamlelerle böyle bitti,ha gayret ha gayret iyice potaya girsin Fener.
O kadar sinirliyim ve üzgünüm ki ne yazacağımı bilmiyorum.Yazık bu taraftara,bu kadar güzel işler yapılırken,göz göre göre Fener'i havaya sokmaya çalışmak neden ? Normal olanı yapsak güle oynaya kazanılabilecek bir maç saçma sapan tercihler ve hamlelerle böyle bitti,ha gayret ha gayret iyice potaya girsin Fener.
umut'u 2. yari goren var mi?