STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Beyler arada ft yazanları görüyorum yapmayın etmeyin yav

benim gözümde aykut kocaman a aykut demekten daha aşağılayıcı bir ifadedir ft

bizim hocamız fatih terim.antuda yazmıyorsunuz dikkat edin lütfen

ne diyosun sen ya neresi aşağılayıcı bende FT yazıyorum ne varki bunda. saçma saçma polimik konusu yapmayın

Nijerya fildişi maçı saat kaçta?

Sorun Burakı oynatmamış olmasında değil,savunma arkasına top atmaktan başka bir hücum organizasyonunumuzun olmayışında.

Yarın Fener puan kaybede inşallah.

schakle yine ligin son sirasindaki takima yenilmis buda bizim icin kotu adamlar ligi biraktilar tek hadefleri ve konsantreleri bizim 2 maca veririler..

Ins. yarin Nijerya maci alir da, Drobga haftaya maca cikar INSALLAH !

drogba gelsin de millet lider oyuncu görsün. ayrıca o umut 50 tane gol atsa bile inşallah bonservisini almazlar. hem beceriksiz hem çok ters hareketleri var sneijdere karşı

Yeminle şu takımı izlerken boğuluyorum,daralıyorum...Yani bugün Kasımpaşa-Elazığ maçını izliyorum, bizim kadar top ezmiyor adamlar..Emre Çolak denen adam Galatasaray'ın başına gelmiş bi cezadır..Top kayıpları mı dersin,verimsizliği mi dersin,her duran topa salça olması mı dersin...Ve koskoca 150 milyonluk takımda sol açığa Emre'den başka oynatacak adam yoksa yazık ki ne yazık bize...Zaten kötü oynuyoruz, dakika 85 korner kazanıyoruz, sahada Sneijder var Selçuk var korneri Emre atıyor..90+2 de çok tehlikeli yerden serbest vuruş kazanıyorsun topun başında Riera..İlahi komedya! Hele şu Amrabat! Ona artık söyleyecek hiçbişeyim yok..Eğer şu ligde bir oyuncu Amrabat'tan çalım yerse ona da yazıklar olsun..2 saniye top sür,hemen çek sağa! Hadi ordan be... Yarın için tüm dualarım Fildişi'nin elenmesi için olacak.Şu takımın ilk 11'i 3. sınıf oyunculardan arınmalı artık.

rezalet ya teknik direktörsüz takimi bile yenemiyoruz REZALET !

Üstelik ligin en kaliteli kadrosuna sahipken.

Ülkenin iki en degerli futbolcusu da yedek oturuyor arkadas (gol krali Burak ve Sneijder) .

schakle yine ligin son sirasindaki takima yenilmis buda bizim icin kotu adamlar ligi biraktilar tek hadefleri ve konsantreleri bizim 2 maca veririler..

Schalke de pek iyi oynmyior...ama bizim gibi Avrupada farkli oyniyorlar

Eldeki malzemenin oluru budur.

ad7d330fb0-2673.png

Yekta

Engin

Amrabat

Aydin

Umut

Yeminle şu takımı izlerken boğuluyorum,daralıyorum...Yani bugün Kasımpaşa-Elazığ maçını izliyorum, bizim kadar top ezmiyor adamlar..Emre Çolak denen adam Galatasaray'ın başına gelmiş bi cezadır..Top kayıpları mı dersin,verimsizliği mi dersin,her duran topa salça olması mı dersin...Ve koskoca 150 milyonluk takımda sol açığa Emre'den başka oynatacak adam yoksa yazık ki ne yazık bize...Zaten kötü oynuyoruz, dakika 85 korner kazanıyoruz, sahada Sneijder var Selçuk var korneri Emre atıyor..90+2 de çok tehlikeli yerden serbest vuruş kazanıyorsun topun başında Riera..İlahi komedya! Hele şu Amrabat! Ona artık söyleyecek hiçbişeyim yok..Eğer şu ligde bir oyuncu Amrabat'tan çalım yerse ona da yazıklar olsun..2 saniye top sür,hemen çek sağa! Hadi ordan be... Yarın için tüm dualarım Fildişi'nin elenmesi için olacak.Şu takımın ilk 11'i 3. sınıf oyunculardan arınmalı artık.

Ağzına sağlık renktaş

İşin daha da üzücü tarafı bizim gibi düşünmeyen bir teknik direktörümüz var:(

olur da bu takım şampiyon olur schalke yi eler o zaman da ft denmesini sen bile savunmayacaksın

Yahu adamin kendi kizi I LOVE FT yaziyor tisörtüne...

Gecen Twitter'de foto paylasmis.. özel tasarim bileklik yaptirmis üzerinde "ft" yazan...

Sen cikmis milleti elestiriyorsun... komik duruma düsme ;)

Amrabat gibi futbol cahilinin Galatasarayda oynanamasindan utaniyorum

bizim takım büyk maçlarda hırslı oynuyor diğer maçlarda yatıyor. fatih hocada izliyor en ufak bi müdahele yok. şampiyonluk büyük maçlarla değil küçük maçlarla gelir.

Bu kadar çok oyuncunun olduğu yerde ideal 11 diye bir şey aramak doğru birşey değil. Bol bol değişim olacak. Sneijder Hagi gibi lider oyuncu olacak tabi ki.

Emre Çolak adlı liseli bile bu havalarda iken Sneijder'in lider olması mümkün değil. Açıkça dışlanıyor.

--Engin----Yekta--Selcuk---Emre C.--

Öyle bi Orta saha nasil basarili olur ki...

Engin=Yekta=Selcuk=Emre C. = AMC, ofansif orta saha.

yanlarini bi fizigi iyi olan, diri olan kisi gerekir ortaya=DMC (melo)

Kanat'da yok...

4 tane ayni mevki oyuncusu...

Geri
Üst Alt