STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

fenerbahçe kalan maçlarını kazanırsa şampiyon. bu sene şampiyonluk giderse altın tepside hediye ettiğimiz bir şampiyonluk olur.

bu sene şu maçı iyi oynadık kazandık veya iyi oynadık ama kaybettik dediğiniz maç var mı?

nijerya fildişini eler mi sizce?

valla şimdiye kadar oyuncularımızın takımının kazanmasını istiyordum ama ebouenin eksikliği bariz hissediliyor. paslarıyla bile rahatlatıyordu takımı.o bölgede zorda kalınca eboueye atıyorlardı topu o bir şekilde çıkarıyordu. o yüzden umarım elenirler bir an önce gelmeli eboue ve drogba. zaten nijerya da eleyemezse bundan sonra zor elenmeleri.

Sorun sende değil,sorun berber çırağı bile olamayacak adamların futbolcu olmasında.

Sneijder koşmasın orta sahada dursun sadece top dağıtsın emreden daha yararlı olmazsa bende bu işten anlamıyorum son dakikalarda hava topuna çıkarken yaptığı hareket aklıma geldikçe çıldırcak gibi oluyorum amaç nedir orada acaba

Evet Dany hata yapabiliyor, riskli hareketlerle bizi çileden de çıkarabiliyor ama adam senenin başından beri hep 2 kişilik yer doldurmak zorunda kalıyor, el insaf yahu...Kendi bölgesini mi korusun, yoksa Riera'nın arkasında bıraktığı Otoban'ı mı kapatsın? Ne yapsın bu adam? Robot olsa kısa devre yapmıştı şimdiye..Evet kabul ediyorum bu adamın bazı eksiklikleri var ama kimin yok ki? Şu adamın yanında kendi görevini layıkıyla yapan bir sol bek oldu mu hiç? Bir kere de kendi bölgesine kendi işine odaklansın, bide o zaman yorum yapalım isterdim..

[video=youtube;vd5MxZxkpE4]https://www.youtube.com/watch?v=vd5MxZxkpE4[/video]

Medya da tam şerefsiz yemin ederim..

Başladılar gazlamaya..

Bursa-Bjk-Paşa maçlarıda öyle böyle geçti.Rahatlıcaz inşallah.Daha drogbada gelcek.

Fenerde puan kaybeder her maçında hemde görüceksiniz.

Evet Dany hata yapabiliyor, riskli hareketlerle bizi çileden de çıkarabiliyor ama adam senenin başından beri hep 2 kişilik yer doldurmak zorunda kalıyor, el insaf yahu...Kendi bölgesini mi korusun, yoksa Riera'nın arkasında bıraktığı Otoban'ı mı kapatsın? Ne yapsın bu adam? Robot olsa kısa devre yapmıştı şimdiye..Evet kabul ediyorum bu adamın bazı eksiklikleri var ama kimin yok ki? Şu adamın yanında kendi görevini layıkıyla yapan bir sol bek oldu mu hiç? Bir kere de kendi bölgesine kendi işine odaklansın, bide o zaman yorum yapalım isterdim..

sen de bu yönüyle haklısın. ama işte sorun takım oyununda. ileride de sneijdere uyum sağlayamıyorlar. takım oyununu bu oyuncularla beceremiyoruz, savunmada da hücumda da. Bir de hamit, melo, eboue, drogba, sneijder bir arada oynayınca değerlendirelim. bakalım o zaman bir düzelme olacaktır diye düşünüyorum.

oh be,şuanda bütün düşündüklerimi Erman telegole bağlanıp söyledi ya.Allah razı olsun

Sol kanatta oynayacak koskoca takımda 2 tane oyuncu var, Emre Çolak ve Amrabat. Ve bu adamlar takımın en yeteneksiz 2 oyuncusu. Sol kanada oyuncu koymadan oynasak daha faydalı olur.

Ben Nijerya ya elenmesini erken gelmeleri için istiyorum ancak. şampiyon olmaları uzun vade için daha iyi gibi geliyor bana.

ne bileyim belki 1-2 hafta geç gelecekler ama moral motivasyon full olmazmı. sonuçta elenip gelmek başka sampiyon gelmek başka.

Hocanın açıklamaları nasıl buldunuz.Özellikle şu yalan transfer dönemi lafını?

sen de bu yönüyle haklısın. ama işte sorun takım oyununda. ileride de sneijdere uyum sağlayamıyorlar. takım oyununu bu oyuncularla beceremiyoruz, savunmada da hücumda da. Bir de hamit, melo, eboue, drogba, sneijder bir arada oynayınca değerlendirelim. bakalım o zaman bir düzelme olacaktır diye düşünüyorum.

Bende aynen öyle düşünüyorum,inşallah kısa zamanda bu oyuncuların tamamıyla sahaya çıkma şansını yakalarız..Yani cidden gına geldi artık,3.sınıf oyuncuların topla kavga etmelerinden..Takımın yeteneksiz oyuncuları Sneijder'e karşı resmen cephe almış gibi boştayken bile pas atmıyorlar.Yani yazık günah,bu kadar yatırım,bu kadar imkan 3-5 tane kımıl zararlısı yüzünden boşa çıkarsa bu bizi çok ama çok yaralar..

fenerbahçe kalan maçlarını kazanırsa şampiyon. bu sene şampiyonluk giderse altın tepside hediye ettiğimiz bir şampiyonluk olur.

bu sene şu maçı iyi oynadık kazandık veya iyi oynadık ama kaybettik dediğiniz maç var mı?

Bu ne alaka yahu o zaman orduspor tüm maçlarını kazanırsa şampiyon naparız biz vah vah.

Fener her maçını kazanır tammam görürsem söylerim, deplasmanda 1 maç kazanan fenerden bahsedincede daha bi ironik oluyo

Amrabat köşe bayrağına gitmeyi, Emre / Engin topla savaşmayı bıraktığında, bazı oyuncular Sneijder'e yardımcı olmaya başladığında rahat rahat maç izleyeceğiz, bu anlaşıldı. Adam oyuna girer girmez kalite aktı her tarafından. Şu eksikler - cezalılar bi gelsin, 4-5-1 e de dönelim hayırlısıyla.

Bi özet geçsen ? İzleyemiyorum ben maalesef şu an.

İlk yarı iki tane ofsayt kaldırdılar bizde alakası yoktu.Trt de pozısyonları gostermedıler bile.Bu ofsaytların evlere şenlık oldugunu soyledı :D .Verılmeyen gollerın gol oldugunu soyledı.Birşeyler mi oluyor dedi birileri düğmeye bastı gibisinden

Lan nasılda civcivler sarmış forumun dört bir yanını :lol:

Geri
Üst Alt