STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Biz eksik bölgelere değil fazla olan yerlere transfer yaptık takım bağırıyor stoper diye biz santrafor alıyoruz umut Burak elmander Drogba gelince kulübede oturacak büyük huzursuzluk çıkacak

fatih terım : galatasaray ın sorunu burak degıldı baska bıseydı? neydı bı gun de galatasaray ın sorunu su desınde bılelım neymıs ne dusunuosn..

Yarın fener maçında eyyamın kralı olcak bence

Ynt: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Lua lua bizde olsa bugun kazanirdik net.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu takimda amrabat oynamazzzz ben hocanin yerinde olsam hakani sol beke rierayi ileride oynarim takimin sol tarafinda amrabat oynayacagina riera oynasin boylece emreden de kurtulmus oluruz hemde surekli rakibin sag bekinin kucaginda oynayan amrabattan da.ve ben olsan kadrom eksikler donene kadar

Muslera

Sabri. Semih dany h.nalta

Umut. Hamit selcuk riera

Burak Sneijder

Kadrosuyla oynatirim .4-4-2 veya zaman zaman 4-3-3 oynar bu kadro.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İlk yarıda Elmander'e çalınan faul Umut'un golü öncesi faulle alakası yoktu o gol olsa cok farklı olabilirdi

fatih terım : galatasaray ın sorunu burak degıldı baska bıseydı? neydı bı gun de galatasaray ın sorunu su desınde bılelım neymıs ne dusunuosn..

Kendide bilmiyorki ne olduğunu..Sezonun ilk yarısı rezil futbol oynuyoduk şimdide aynı oynuyoruz.Hazırlık kapmında yattınızmı diye sormazlarmı adama...

Hocanın açıklamaları nasıl buldunuz.Özellikle şu yalan transfer dönemi lafını?

Basının yazdığı herşey yalan yalanın bi kısmı bitti artık transfer hakkında sallayamazlar işte böyle yok oynatmıyo acaba sorun mu var diye sallıyolar buda yalanın diğer kısmı dedi açık açık

Daha kotu oynayabilir miyiz acaba?

Melo'ya kızgınım falan ama, görünüyor ki takım Melo olmadan bir hiç ya.

Melo ALTERNATİFSİZ !

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Bu takimda amrabat oynamazzzz ben hocanin yerinde olsam hakani sol beke rierayi ileride oynarim takimin sol tarafinda amrabat oynayacagina riera oynasin boylece emreden de kurtulmus oluruz hemde surekli rakibin sag bekinin kucaginda oynayan amrabattan da.ve ben olsan kadrom eksikler donene kadar

Muslera

Sabri. Semih dany h.nalta

Umut. Hamit selcuk riera

Burak Sneijder

Kadrosuyla oynatirim .4-4-2 veya zaman zaman 4-3-3 oynar bu kadro.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Amrabat (FM diliyle) AML-AMR oyuncusu, bizde ise ML oynuyor. Hadi böyle oynatacaksın sağda da denemeli bence imparator. 4-3-3 te ise Amrabat-Drogba-Burak olsa daha faydalı olur kanımca.

fenerbahçe kalan maçlarını kazanırsa şampiyon. bu sene şampiyonluk giderse altın tepside hediye ettiğimiz bir şampiyonluk olur.

bu sene şu maçı iyi oynadık kazandık veya iyi oynadık ama kaybettik dediğiniz maç var mı?

fenerin kalan maçları kazanması.. Hmmm öyle bi masal kitabı okumuştum :D

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bjk maçındada berabere kalsaydık Melo şuursuzu 2 maçta 4 puan kaybettirecekti ve hala 3 maç cezası var

Bu ne alaka yahu o zaman orduspor tüm maçlarını kazanırsa şampiyon naparız biz vah vah.

Fener her maçını kazanır tammam görürsem söylerim, deplasmanda 1 maç kazanan fenerden bahsedincede daha bi ironik oluyo

haklısın birader :) şöyle düzelteyim, yanlış ifade etmişim. fenerbahçe yarınki maçını kazanırsa kalan haftalarda da aynı neticeleri alırsak 1-0'lık sonuç şampiyonluğu kaybetmemize neden olur. Puan farkını açamayışımızı şampiyonlukla öderiz.

Herşey bir yana bu sezon Galatasaray'ı şampiyon yapmak başarı değildir..Asıl başarı; Galatasaray'ı şampiyon yapamamaktır! İşler bu kadar lehineyken hala diğer takımlarla zinciri koparamamışsan, koskoca sezonda 2 tane iyi maçın yoksa, hocasız ve kaos içindeki takıma karşı yenilgilerden zor kurtuluyorsan şapkayı önüne koyup düşüneceksin..

Umarım hayırlı bir beraberlik olurda oynatılması gerekenler oynarda takım kendine gelir. Ayrıca bu pres mantığını çözemedim sürekli önde basmak iyi bir şey ama pas trafiğini arttırmak lazım Sneijder iyi olacağını gösterd. Ayrıca Eboue ve Drogba gelsin hemen.

gelip burda melo çok agresif bu takımda olmamalı diyenler gidip bugünkü ruhsuzları izlemeye devam etsinler. ben savaşan, baş kaldıran, agresif meloyu izlemek istiyorum bu ruhsuzları değil.

Bu iş nereye varıcak merak ediyorum takım 3 pas üst üste yapamıyor resmen şampiyonluğu veriyoruz Saçmalık....

Geri
Üst Alt