STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Ynt: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Amrabat (FM diliyle) AML-AMR oyuncusu, bizde ise ML oynuyor. Hadi böyle oynatacaksın sağda da denemeli bence imparator. 4-3-3 te ise Amrabat-Drogba-Burak olsa daha faydalı olur kanımca.

Asil mevkii her ne olursa olsun amrabat bu takima zarar onun yerine sag tarafta umut u tercih ederim yinede amrabati oynatmam renktas

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

forumda o kadar çok futbolun f sinden anlamayıp bilmiş bilmiş konuşan var ki Yekta>Melo yalanına ben bile inandırdı bu çoğunluk.Orjin mevkisi amc olanYekta.:o

Ayrıca herkes Sneijder'ın önüne çift forvet koymuştu ama büyük ihtimalle bu olmayacak.

"Yalanın bir kısmı bitti" burda hoca ne demek istiyorki?

Amrabat, Hamit, Emre ve Aydın bu takımın futbolcusu değiller. Fatih Terim'de dangalakça değişiklikler yapıyor. Oldum olası Fatih Terim'ci olmadım, olmucamda. Bu kadroyu eğer Fatih Terim şampiyon yapamazsa tarih sayfalarına gömülür ve orada kalır.

gelip burda melo çok agresif bu takımda olmamalı diyenler gidip bugünkü ruhsuzları izlemeye devam etsinler. ben savaşan, baş kaldıran, agresif meloyu izlemek istiyorum bu ruhsuzları değil.

izlemeyemenin sebebi de o agresiflik.Ve haber vermeyim 3 maç daha izleyemeyeceksin

Arkadaşlar Melo'yu bende çok eleştiriyorum bu sezonki oyunundan dolayı ama Melo'nun alternatifi yok bu takımda.

..............muslera...........

eboue..semih..dany..hakan/riera

................melo..............

.........selçuk.....sneijder.....

...umut.....drogba.....burak...

umut ve burak kanat forvet oynayabilirlermi acaba

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Asil mevkii her ne olursa olsun amrabat bu takima zarar onun yerine sag tarafta umut u tercih ederim yinede amrabati oynatmam renktas

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben de aynı fikirdeyim de ille de oynatacaksa ya bir de sağda denesin ya da sistemi tekrar gözden geçirsin.

ah be şu maçı kazansak şampiyonluğun ilk adımını atacaktık,takımı yerin dibine sokmaya gerek yok,kötünün iyisini oynadık,goller kaçırdık..bursa kötü takım değil herşeye rağmen...kendi evinde yıllardır zor kaybeden bir takım ayrıca içine düştükleri durum onları daha da kenetlendirdi,önümüzdeki maçlarda umarım istediğimizi alırız, karşı karşıya kaçıran elmander yerine drogba olacak sonuçta !!!

Her maçtan sonra sonuca göre yorum yapan arkadaşımız çok fazla , hayretle okuyorum :)

geçen hafta melo yu astılar şimdi eyvah melosuz olmaz

bi dönem burak topçu vs değil şimdi kral

bu örnekler çoğaltılarak verilebilir

Bursa deplasmanı hep zordur bize , üstüne birde hocaları istifa etti , takım birlik beraberlik görüntüsü vermek adına ( tuhaf hep bize denk geliyor ) kendileri için belki sezonun en iyi maçını oynadılar

Bizim hocanın da yanlış tercihleri ve tercih ettiklerinin etkisiz oyunu eklenince 1 puan çok önemli bir kazanç bu hafta bitti kadroya eklenicekleri de hesaba katar isek güzel günler yakındır

izlemeyemenin sebebi de o agresiflik.Ve haber vermeyim 3 maç daha izleyemeyeceksin

tamamen suçsuz olduğu bi pozisyonda oyuncunu savunman lazım. ayrıca gülü seven dikenine katlanır hagi yi de hatırla

Ezikler de kazan kayniyor..

Aykut takimin yarisini mac kadrosuna almamis.. Hasan ali, mehmet topal, vs.

Yeni transferler webo, emre ve ziegler ilk 11 de cikacaklarmis..

Bence kazanamicaklar maci..

yekta,aydin,engin,sabri ve bir gram uzerine futbol koymayan ve bosu bosuna yildiz olur diye bekledigimiz Emre cok kotu idi..

yanlis oyuncu koyarak yine hocanin kurbani olduk...Bu sezonunTakimin en formsuz ismi Fatih Terimdir!

Yarın fener puan kaybeder. Deplasmanlarda kesin kaybediyorlar zaten. Ama yarın en azından berabere bitecektir maç

Lig tv2ye dikkat edin eskiden böyle şeyler olmazdı her pozisyon tartışılırdı.Şimdi hem görüntüleri saklıyorlar hem de bazı pozisyonları göstermiyorlar.Ofayt tartışmaları piyasa da yok.

Egemenin penaltı pozisyonu göstermemişlerdi ama fener alehine bi karar olsa anında sitelerinde DİKKAT!!!!!!!!!!!!!!!!

Melo ile ilerde en kotu toplari tutan Hamiti gercekten cok aradim...2 puana cok yazik oldu

şu bursa bize oynadıgının %10unu 2 fener maçında oynasa galibiyetle ayrılırdı

Ezikler de kazan kayniyor..

Aykut takimin yarisini mac kadrosuna almamis.. Hasan ali, mehmet topal, vs.

Yeni transferler webo, emre ve ziegler ilk 11 de cikacaklarmis..

Bence kazanamicaklar maci..

Oo iyimiş bu puan kaybederler hele 4 4 2 oynarlarsa tadından yenmez.

Geri
Üst Alt