STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

fil dişi nijerya maçı ne zaman

Medya ardayi yedi simdi sira meloda.melonun yerini dolduracak bir transfer yapilmazmiya.tr icin degil sadece melo uzun sakatlik yasasa cl de durum vahim

şu drogba ile eboue dönse de artık gerçek sistemimize geçsek. bu sistemle bi yere varamayız

ligde farkı açamadıktan sonra bu kadar transfer niye , gveçen yılki kadro kalsa aynısı olurdu en kötü

Fatih Hoca Drogba yokken bile Burak'ı oynatmıyor.....

Bu geçici bişey Burak-Umut-Elmander hepsi de çok fazla forma şansı buldular ama tek ST'ye döndüğümüz anda Drogba ambargo koyar.BUrak çok az forma şansı bulur Umut Elmanderin ise şansı yok

Bu sezonu bu sekilde bitirip sampiyon olalimda sezon sonu

Sag kanat

Sol kanat

Sol bek

Stoper

DM altarnatif

Medya ardayi yedi simdi sira meloda.melonun yerini dolduracak bir transfer yapilmazmiya.tr icin degil sadece melo uzun sakatlik yasasa cl de durum vahim
bizim objektif taraftarımızda medya ile birlikte asıp kesmeye pek meraklı tükürmeyen adama 4 maç verdi şeref yoksunları.

ulan onu bunu boşverdim de yine stoper almadık yuh yani. ilk önce alınması gereken bölgeye adam almadık

hocanın maç sonu drogba konusunda söyledikleri doğru mu?

bizim objektif taraftarımızda medya ile birlikte asıp kesmeye pek meraklı tükürmeyen adama 4 maç verdi şeref yoksunları.

Oraya hic girmek bile istemiyorum renkdas,rakip taraftari futbolcusu suclu oldugu halde destek cikti bizimkilerde köstek

birde bizde kaptan yok

bu medyadaki haberler mide bulandırıcı zaten.fener 5 oyuncuyu kesti yarın için.bir tane kötü yorum yazmayacaklar.burağa şok üstüne şok diye haber yapıyorlar sürekli.herşeyle başa çıkıp şampiyon olmak çok zor olacak. 3 haftadır hakemler zaten başladı.

Ben tükürdü yada tükürmedi demiyorum çünkü bu şaibeli bir karar ama melo sorunlu bir futbolcu ve iyi bir futbolda oynamıyor aldığı parada göz önüne alınırsa bu takımda kalması için hiçbir sebep yok sezon sonunda galatasaraydan gönderilmeli
quote_icon.png
Burak Tuğcu Nickli Üyeden Alıntı

Nasıl tamamen suçsuz.Ya tükürdü ya küfretti.Evet Oğuzhan Necip provoke ettiler ama bu kırmızı kartı hakkettiği gerçeğini değiştirmiyor.

Pepe'de agresif ama ben Pepe'nin sertlik dışında kk yediğini görmedim

milliyetteki haber tamamen ya yanlış anlaşılma yada çarpıtılma basın toplantısını izleyenler çok iyi anlar listede olan futbolculardan bazıların alınamamasına açıklık getirdi orda fatih terim

Geri
Üst Alt