Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.846
- 26.393
- 3.448
Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat
Yarın Nayceriya'lıyız!!!!
Yarın Nayceriya'lıyız!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocayı uzun zamandır bukadar mutsuz görmemiştim net
sankıi fenerin transferler yararlı olacakmış gibi geliyor inşallah yanılırım
Dünyadaki en iyi 5 duran top uzmanından birini transfer ediyoruz kornerleri ergenin biri atıyor![]()
Fatih Hoca inanilmaz formsuzdu. emre nasil 90 dakika oynar. burak dururken aydin nasil oyuna girer. emre cikmasi gerekirken nasil selcukla beraber top yapabilen tek adam engin oyundan cikar. saka gibiydi.
ayrica cok disiplinsiz seyler oluyor takimda. dany klasik sacma sapan riskli haraketlere devam ediyor. korner oluyor sneijder, riera veya selcuk dururken emre kullaniyor. inanilmaz.
Fatih Terim: Umut ve Elmander geçen hafta iyi oynadığı için yine onlara şans verdim. Burak 1-2 maç oynamaz, 20 maç oynar.
Fatih Hoca inanilmaz formsuzdu. emre nasil 90 dakika oynar. burak dururken aydin nasil oyuna girer. emre cikmasi gerekirken nasil selcukla beraber top yapabilen tek adam engin oyundan cikar. saka gibiydi.
ayrica cok disiplinsiz seyler oluyor takimda. dany klasik sacma sapan riskli haraketlere devam ediyor. korner oluyor sneijder, riera veya selcuk dururken emre kullaniyor. inanilmaz.
Yani Hoca'ya saygı güven felan sonsuzda,bu sezon basından beri formsuz bence,bilmiyorum neden böyle,umarım bundan sonra hoca da form tutar,takım da...
Yönetim transferleri :
Sneijder : 7.5
Drogba : bedava
FT transferleri :
Yiğit : 2.5
Amrabat : 9
kesinlikle.bence hocamınız misyonu bizle dolmuştur sezon sonu teşekür edilip gönderilmelidir,daha genç dinamik ve uzun vaadeli hocalarla çalışmalıyız.