STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Yarın Nayceriya'lıyız!!!!

Dünyadaki en iyi 5 duran top uzmanından birini transfer ediyoruz kornerleri ergenin biri atıyor :)

sankıi fenerin transferler yararlı olacakmış gibi geliyor inşallah yanılırım

Bizim yönetimin ilk yapacagi is medya kurulusu satin almak,tüpcü aldigindan beri olumsuz seyler yazilmiyor,bunu bir gazeteci canli yayinda bile söyledi.artik demirörende medya mensubu yazarken dikkat edilmesi gerek demisti.ikincisi ise tüpcüyü tff den indirmek.

Fatih Hoca inanilmaz formsuzdu. emre nasil 90 dakika oynar. burak dururken aydin nasil oyuna girer. emre cikmasi gerekirken nasil selcukla beraber top yapabilen tek adam engin oyundan cikar. saka gibiydi.

ayrica cok disiplinsiz seyler oluyor takimda. dany klasik sacma sapan riskli haraketlere devam ediyor. korner oluyor sneijder, riera veya selcuk dururken emre kullaniyor. inanilmaz.

bu ne diyor ya?

[video=youtube;Uw3_6a9biqA]https://www.youtube.com/watch?v=Uw3_6a9biqA[/video]

Dünyadaki en iyi 5 duran top uzmanından birini transfer ediyoruz kornerleri ergenin biri atıyor :)

Pasta atmıyo aklınca neyin tribinde bu çocuk sercanın gitmesinin intikamını alıyosa gayet başarılı 3 haftada sinir hastası oldum

Fatih Hoca inanilmaz formsuzdu. emre nasil 90 dakika oynar. burak dururken aydin nasil oyuna girer. emre cikmasi gerekirken nasil selcukla beraber top yapabilen tek adam engin oyundan cikar. saka gibiydi.

ayrica cok disiplinsiz seyler oluyor takimda. dany klasik sacma sapan riskli haraketlere devam ediyor. korner oluyor sneijder, riera veya selcuk dururken emre kullaniyor. inanilmaz.

Yani Hoca'ya saygı güven felan sonsuzda,bu sezon basından beri formsuz bence,bilmiyorum neden böyle,umarım bundan sonra hoca da form tutar,takım da...

Yönetim transferleri :

Sneijder : 7.5

Drogba : bedava

FT transferleri :

Yiğit : 2.5

Amrabat : 9

amrabatda inanilmaz kotuydu bugun. o ne formsuzluktur arkadas ya. saga girme gerekirken sola giriyor. pas vermesi gerekirken sut atiyor. kosmasi gerekirken duruyor. durmasi gerekirken kosuyor. topa basip dusuyor.

inanilmaz kotuyduk takim olarak. tam bir acemiler toplulugu.

sniejder girdi takim biraz akillanmaya basladi ama yakinda adamida cileden cikaracak emre, aydin ve amrabat ve diger formsuz/yeteneksiz oyuncular.

kesinlikle.bence hocamınız misyonu bizle dolmuştur sezon sonu teşekür edilip gönderilmelidir,daha genç dinamik ve uzun vaadeli hocalarla çalışmalıyız.

Fatih hocayi severim ama ünal baskan basarisiz kim olursa olsun gönderir.

Bu arada Schalke 04 kendi sahasında lig sonuncusu Fürth'e 2-1 yenilmiş..

İyice leşe bağladı herifler..

Yani Hoca'ya saygı güven felan sonsuzda,bu sezon basından beri formsuz bence,bilmiyorum neden böyle,umarım bundan sonra hoca da form tutar,takım da...

kesinlikle katiliyorum Melih. Hocanin emre aydin takintisini anlamiyorum.

bu takimdan artik bircok oyuncunun gitmesi lazim. cok iyi adamlar aliyoruz ama baktiginda kadronun yarisi Galatasaray'da oynamamasi gereken adamlarla dolu.

cok daraldim bugun ya cok.

Sneijder melo,selcuk,hamit,drogba bunlarla cok daha verimli olur.drogbayi kanatlardanda destek gelmeli

Yönetim transferleri :

Sneijder : 7.5

Drogba : bedava

FT transferleri :

Yiğit : 2.5

Amrabat : 9

Transferlerin hepsini hoca yapmıştır bu net.Bu takıma hocanın istemedği adamı alırsanız oynatmaz.Hoca'nın da performansı düşük bu sene ama sahada gezen 3ten fazla oyuncu vardı.Hepsine yetmedi değişiklik sayısı.

kesinlikle.bence hocamınız misyonu bizle dolmuştur sezon sonu teşekür edilip gönderilmelidir,daha genç dinamik ve uzun vaadeli hocalarla çalışmalıyız.

o kadarda degil bence Ferhat ama birseyler yolunda gitmiyor. yani normal sartlarda 10-12 puan onde olmamaiz gereken ligde farin fb kazanirsa 3 puan onde olucaz. saka gibi.

Geri
Üst Alt