STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Bu akşam programların hepsinde Sneijderden bu maç için verim alamadığımızdan bahsediyor.Tamamen yalan adam 25dk da 3 tane öldürücü pas attı ama alıp gol atıcak adam yok takımda.Millet şimdiden tırsmaya başlamış :D

nijerya sen bizim herşeyimizsin. allahınızı severseniz yenin şu fildişini

Hamit, Melo, Selcuk , Sneijder, Drogba, Burak, Eboue'nin aynı anda sahada olduğu takım herkesi yener. Ama FT bunu anlayana kadar cok gec olmaz umarım . Kişisel problemleri mi var, kızının morali mi bozuk, başkana mı kızmış herneyse cözsün şu kafasındakileri yeter artık 30 milyonu temsil eden bir takımın başında

lan zaten kafam güzel moralim bozuk yarın erbile gidiyorum bide siz yok hoca gitsin yok fb ceza aldıracaksınız bana.

Transferlerin hepsini hoca yapmıştır bu net.Bu takıma hocanın istemedği adamı alırsanız oynatmaz.Hoca'nın da performansı düşük bu sene ama sahada gezen 3ten fazla oyuncu vardı.Hepsine yetmedi değişiklik sayısı.

Ben mi 11 de sürdüm sahaya gezen oyuncuları. Senede 5 - 6 milyon euro maaşla oyuncu alıyoruz hala Emre Colak denen ergen ilk 11 de

Ben mi 11 de sürdüm sahaya gezen oyuncuları. Senede 5 - 6 milyon euro maaşla oyuncu alıyoruz hala Emre Colak denen ergen ilk 11 de

Hocada formsuz diyoruz işte renkdaş ama burda bazı kişiler şimdiden hoca yollansın falan diyorlar.Geçen senede dönem başlarında puan kayıplarımız olmuştu.Bizim takımın karakteristik özelliği gibi bişey :D .Bu haftadan itibaren iyi izleyin takımı.Ben takıma güveniyorum

Fatih hoca sezon sonu gönderilsin diyenler var hala. Bugün tercih edebileceği adamlar belliydi. Burakla Sneijder oynasa mı çok şey değişecekti. Daha 2 pas yapamayan adamlar vardı bugün sahada. Cezalı, Afrika kupasında olan oyuncular var, ideal kadromuz yoktu elimizde.

Bu takımı geçen sene küme düşmekten alıp şampiyon yapan Fatih hoca, uzun yıllar sonra ilk kez katıldığımız şampiyonlar liginde gruptan çıkartan Fatih hoca. Kötü gidiyoruz doğrudur ama bu takım sezon sonu şampiyon olursa Fatih hocaya atıp tutanlar Galatasaraylıyım demesin çok net!

O adam sizin yaşınızın 2 katını Galatasaray'a vermiş, sabahlara kadar nasıl başarılı oluruz diye Florya'da çalışmış. Taraftarlıksa o hepinizden iyi taraftardır, hepinizden iyi Galatasaraylıdır. Sizin gibi iyi gün taraftarı olacaksa Galatasaray taraftarı, hiç olmasın. Daha önce de söyledim bizim taraftarın kendi takımına yapacağını başka kimse yapamaz. Hamiti bile ıslıkladılar yazıklar olsun! Bugün de Hamit olsaydı keşke diye ağlıyorlar. Siz böyle devam edin, fenerli medyanın işini kolaylaştırıyorsunuz.

bi titreyip kendine gelmesi lazım hem hocanın hemde futbolcuların.. Gidişat iyi değil.

bi titreyip kendine gelmesi lazım hem hocanın hemde futbolcuların.. Gidişat iyi değil.

Şampiyonluktan zerre şüphem yok bu takım bi şekilde şampiyon olur ama bi hafta boyunca maç gününü bekliyoruz şu oyun yakışmıyo cidden bunu haketmiyoruz.

58087473.jpg

Bu takımın yüreği Felipe Melo'dur arkadaş bidaha laf etmesin kimse . Adamın duruşu yetiyor o yokken cirit atıyolar bizim yarısahada

Yanlis, ben size birsey söylim.

Drobga girdi an, ilk dakikadan itibaren takima cok baska bi hava verecek, ve hemen katkisini herkez görecek

antalyaspor maçı

................muslera............

sabri....semih...dany....riera

......hamit..selçuk..engin.....

................sneijder............

............burak....umut.......

Herkesin inişli çıkışlı dönemi olur..Ben çok rahatım, bağırttıra bağırttıra şampiyon oluruz..

Şl için bu sene hedefe ulaştık, bundan sonrası + olur..

kardeşim o değilde ne zaman oyun her iki takım adına da tempo kazanmaya başlasa hakem soğuttu lan oyunu.

antalyaspor maçı

................muslera............

sabri....semih...dany....riera

......hamit..selçuk..engin.....

................sneijder............

............burak....umut.......

Bu kadroda rakibin kanat oyuncularını kim durduracak :confused:

Muslera

Eboue Semih X X

Melo Selcuk

X Sneijder X

Drogba

Bakildinda 4 tane "AS Kadro" kalitesinde adamlar eksik

Yaz dönemince cok oyuncu gidecek...ve umarim 3-4 As Kadro kalitesinde oyuncular gelecek.

neyseki..simdilik bu kadro var.

Drobga+Eboue gelince+Sneijder tam adapte olursa, zaten Takima baska bi hava gelir.

Melo ve Selcuk da performans olarak yavas bi illerme gibi oldu gözükiyor.

Drogba, Eboue, Hamit, Melo

bunlar daha gelecek Takima... tabiki Terim'de Takimla artik bi konusma mi diyelim..baska antreman denemelir mi bilmem, ama birsey yapmasi gerek.

YInede ümitliyim.

Bu kadroda rakibin kanat oyuncularını kim durduracak :confused:

Bu gün kim durduruyordu? 4-4-2 dizilince rakibin kanat akınlarını mı durduruyoruz? 4-3-1-2 2000 yılında UEFA'yı aldığımız diziliş.

Oyuncular da kağıt üzerinde yazıldığı şeklide kalmıyorlar sahada. Yalnız ideal kadroda Eboue ve Melo olması lazım.

Geri
Üst Alt