STSL 12/13 H:21 | Galatasaray 2-0 MP Antalyaspor | Maç Sonucu | 10 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat

keks9tl3.png

Umut´la Amrabat´in yerlerini degistirseydin bari. Ayrica cok yumusak kalir takim böyle. Engin ya da Emre oynamali mecburen Umut´un yerine

Tek forvet oynamaktan niye korkuyoruz anlamiyorum. Defansimiz hata yapmaya bu kadar müsaitken, orta sahayi güclendirip, Burak´i tek forvet oynatmaktan baska caremiz yok diye düsünüyorum.

en iyi diziliş bence şöyle olur

muslera

eboue semih dany riera

hamit selçuk

umut sneijder elmander

burak

forvette herkes burak tek bekliyor ama ben gene çift forvet çıkıcağımızı düşünüyorum, elmander, umut

kac maci canli seyretin ?nerden biliyorsun hepsinin iyi oldugunu?O bizim efsanemiz bülent bile dedi ,ben popescudan yer tutmasini ögrendim,ve sen gelmis burda sanki maclara bakmis gibi anlatiyorsun

Ben de canli izledim o zamanki maclari yasim itibariyle. Evet Hagi dunyadaki sayili iyi oyunculardandi. Ancak bu futbolun bir takim oyunu oldugunu degistirmez. Su an Messi'yi getir takima, yanina 10 tane les oyuncu koy, bak bakalim Messi ne yapabiliyor. Bu takimin bir diger parcasi da tabi ki Fatih Terim'di. Ben kendisinin dunyadaki en iyi taktisyen hocalar arasinda yer aldigini dusunmuyorum. Ancak takima o motivasyonu kazandiran da imparatorumuzdu. Ne imparatorsuz ne de Hagi'siz o kupalar gelmezdi. Basariyi ve basarisizligi tek kisiye atamaktan vazgecmek lazim.

Uzun zamandır 4-4-2 formasyonuyla oynuyoruz, olası yeni bir formasyonda taktiksel başarıya ulaşmamız zaman almazmı? sizlerin fikri nedir?

artık sıstemı degıstırmenın zamanı geldı ve gecıyor

4 3 1 2 veya 4 4 1 1

Uzun zamandır 4-4-2 formasyonuyla oynuyoruz, olası yeni bir formasyonda taktiksel başarıya ulaşmamız zaman almazmı? sizlerin fikri nedir?

uygun oyuncun oldugu surece bu basıt olur

goruyoruzkı su formatta sneıjder arada ezılıyor bellı bı r bolgesı olmuyor

olası bı sıstem degısıklıgınde kendı bolgesı bellı olacak ve etkıs dahada artacak

STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat

Elmander yerine Burak umut ikilisi olur diye düşünüyorum...

Sent from my iPad using Tapatalk

Her ne kadar kanat'siz sistem'e karsi olsamda bu mac 4-3-1-2 denesek diyorum..

Bence hoca 4-3-1-2 oynatacak ve belki de geçen sene 4-4-2ye geçtiğimizde yükselen performansımız olacak.

Arkadaşlar şimdi güzel bir haber okudum sizlerle paylaşmak istedim. Doğrudur, yalandır bilemeyeceğim ama doğru olma ihtimali bile heyecanlandırıyor. şöyle ki:

Inter'den transfer edilen Wesley Sneijder'in takıma monte edilme zamanı yaklaşıyor. Bursaspor maçında Hollandalı futbolcu oyuna girdiğinde sarı-kırmızılı takım tek forvet oynamasına rağmen daha fazla hücumda etkili oldu. Hollandalı özellikle Nordin Amrabat'ı attığı paslarla etkili alanda toplu buluştururken, Faslı kanat oyuncusu ise olumlu bir haraket yapamadı. Bütün bu gelişmeler üzerine Fatih Terim'in maç eksiğini yavaş yavaş gideren Sneijder'e göre yeni bir oyun planı kurması bekleniyor. Öncelikli olarak çift forvetten vazgeçmek istemeyen teknik adamın kafasındaki diziliş 4-3-1-2. Fatih Terim'in bu taktikten beklediği verimi alamaması halinde ise tek forvete dönmesi ve arkasında Wesley Sneijder'i oynatması bekleniyor.

Kaynak: Milliyet - İşte Fatih Terim'in yeni planı!

Fatih Terim son aciklamasinda sistemi belli etmisti zaten. Sneijder'in önünde iki forvet olursa orta sahamiz yumusak kalir diye almadim Burak'i dedi. Bu da Sneijder'in önünde tek forvet oynayacagimizi gösteriyor bircok macta. Zaten mecburuz bunu yapmaya.

Antalyaspor macinda bu sisteme gecmeliyiz eger Schalke maclarini böyle oynayacaksak.

Cünkü Akhisar maci asla ölcü olamaz.

Berabere kalsak yeter;kasmaya gerek yok

Nasil olsa fenev yenilir:asd:

Sneijder zaten gorunmez forveti oyniyacaktir kanima 4-5 gol atar pu sezon

Geri
Üst Alt