Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Cevap: STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat
ben diyorum hagi o ilk maclarda o etkili ve maclari kurtaran futbolu oynamasaydi bügün fatih hoca olmazdi,sen ise googleden bulup okuyup buraya tasiyorsun .Sen yasitlarinlana bu filmi cek
tamam 96 daki diğer oyunculara haksızlık degil mi
- Kaleciler : 1 Hayrettin Demirbaş, 12 Mehmet Duymazer, Atilla Çebi, Volkan Kilimci, Cengiz Dülgeroğlu (Pierre Esser), Richard Kingston (Faruk Gürsoy).
- Savunma : 2 Ulrich van Gobbel, 3 Bülent Korkmaz (Kaptan), 4 Vedat İnceefe, 7 Hakan Ünsal, 19 Mert Korkmaz, Feti Okuroğlu, 21 Bekir Gür, Iulian Sebastian Filipescu.
- Orta Saha : 8 Suat Kaya, 10 Gheorghe Hagi, 13 Ergün Penbe, 14 Okan Buruk, 17 Evren Turhan, 20 Tugay Kerimoğlu, İlyas Kahraman, Ufuk Talay, 22 Ümit Davala, Osman Akyol, Emre Belözoğlu, İsmail Şenyüz.
- Hücum : 6 Arif Erdem, 9 Hakan Şükür, 11 Adrian Knup, Alp Küçükvardar, Adrian Ilie.
- Teknik direktör : Fatih Terim.
hagi insanda diğerleri ne amasya elması mı ayrıca emre 96 da yoktu değil mi alsana cevap eğer dersen o zamanlar 2000 deki gibi değildi katılabilirim belki ama ayıptır gunahtır hala diyorum hagi muthis oyuncudur ama su kadroda hakan sukur var yeterli cevap sana galiba diğer oyuncularımızda iyiydi
ve ondanda otesi bu kumaşı kullanan bir USTA(imparator) vardı tabiki bu derwal döneminde kademeli olarak başlamıştır bence büyük katkısı vardır derwalin derinlere inersek ama sen hagi buyuktur terim dersen PORTAKAL ORDA KAL! derim(resmen oyle diyorsun sen yorumunla)
ben diyorum hagi o ilk maclarda o etkili ve maclari kurtaran futbolu oynamasaydi bügün fatih hoca olmazdi,sen ise googleden bulup okuyup buraya tasiyorsun .Sen yasitlarinlana bu filmi cek