STSL 12/13 H:21 | Galatasaray 2-0 MP Antalyaspor | Maç Sonucu | 10 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat

tamam 96 daki diğer oyunculara haksızlık degil mi

hagi insanda diğerleri ne amasya elması mı ayrıca emre 96 da yoktu değil mi alsana cevap eğer dersen o zamanlar 2000 deki gibi değildi katılabilirim belki ama ayıptır gunahtır hala diyorum hagi muthis oyuncudur ama su kadroda hakan sukur var yeterli cevap sana galiba diğer oyuncularımızda iyiydi

ve ondanda otesi bu kumaşı kullanan bir USTA(imparator) vardı tabiki bu derwal döneminde kademeli olarak başlamıştır bence büyük katkısı vardır derwalin derinlere inersek ama sen hagi buyuktur terim dersen PORTAKAL ORDA KAL! derim(resmen oyle diyorsun sen yorumunla)

ben diyorum hagi o ilk maclarda o etkili ve maclari kurtaran futbolu oynamasaydi bügün fatih hoca olmazdi,sen ise googleden bulup okuyup buraya tasiyorsun .Sen yasitlarinlana bu filmi cek

zaten istifa etmisti f.süren kabul etmedi.ozamanda dik kafalilik yapip trip atip ben gidiyorum demisti fenere 4-0 yenildigimiz mactan sonra.ama f.suren kabul etmedi ve f.terim bu gunlere geldi,yoksa y.vural gibi su anda 26 anadolu takimi degistirmis biri olurdu.ayrica ü.aysal takimin basina onu getirmeden once 2 yil issizdi biz gidip milandan yalvar yakar getirmedik onu.ben artik birilerinin trip atmasina surat asmasina dayanamiyorum,varsa bir derdin cik konus kardesim.turkiye liginde oynuyorsun drogba sneijder transferleriyle uzak ara yapamiyosan 1dk bile durma orda zaten,hep bahane hep bahane

+1905

STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat

Kim ne derse desin Sneijder kesin 11 başlamalı. Drogbada yarın gelirse 11 başlamalı. Bir sürü para alıyorlar. Hazır olmasalarda tek başına alırlar antalya maçını

bak portakal ben sana popescu dedim hic bahsetmedin hatali oldugunu ,ben 96 dedim sen emre diyorsun bana ,emre kac maca cikmis 96 senesinde.

olayı popescu emre degil olay haginin tek basına olmadığı ozamanki kadro çok iyiydi zaten bu kadro ilerledi ilerledi önce 2000 sonra 2002(dunya sampıyonasındaki) başarılar geldi dikkat edersen milli takımda bile bu futbolcular vardı(11 oyuncudan rüştü hariç neredeyse hepsi galatasaraydan oluşuyordu orada da mı hagi vardı)

kısacası demek istediğim uzaydan bir kişiyide getirsen ne dmek istediğimi anlar yani GALATASARAYın o zamanki kadrosu iyiydi hagi de bu oyunculardan biriydi(tabiki ekstra ozelliklere sahipti buda bir gercek) ama bu kUmasıda kullanan cok ıyı bir USTA(İMPARATOR) vardı.

olayı popescu emre degil olay haginin tek basına olmadığı ozamanki kadro çok iyiydi zaten bu kadro ilerledi ilerledi önce 2000 sonra 2002(dunya sampıyonasındaki) başarılar geldi dikkat edersen milli takımda bile bu futbolcular vardı(11 oyuncudan rüştü hariç neredeyse hepsi galatasaraydan oluşuyordu orada da mı hagi vardı)

kısacası demek istediğim uzaydan bir kişiyide getirsen ne dmek istediğimi anlar yani GALATASARAYın o zamanki kadrosu iyiydi hagi de bu oyunculardan biriydi(tabiki ekstra ozelliklere sahipti buda bir gercek) ama bu kUmasıda kullanan cok ıyı bir USTA(İMPARATOR) vardı.

kac maci canli seyretin ?nerden biliyorsun hepsinin iyi oldugunu?O bizim efsanemiz bülent bile dedi ,ben popescudan yer tutmasini ögrendim,ve sen gelmis burda sanki maclara bakmis gibi anlatiyorsun

Bizim milleti boş bırakmican. Boş bırakınca mutlaka kavga edicek bişey buluyolar :o

Bizim milleti boş bırakmican. Boş bırakınca mutlaka kavga edicek bişey buluyolar :o

yok abim ya içimizde o kadar irlandalılar varki( bu lafım genel üstüne alınmasın kimse) resmen millet GALATASARAY puan kaybetsinde TERİme saldırayım diyor bizim kadro bursa macında cok kotuydu enign yekta selcuk emre dortlusu bence neredeyse ligdeki cogu takımdan asagıda(suankş form durumları icin diyorum) biraz sabır diyorum sneijder daha hazır degil bunu scott piri soyluyor yani bu islerin egitimi testi filan var onlardan iyi bilecek degiliz(hazır mı degil mi icin) sonra hamit(son haftalarda yukselen performansı var) melo(ne olursa olsun melo rakibi ısırıyor faul yapıyor filan rakip cekiniyor) yani bunlarda takıma monte olacak drogba gelecek biraz sabır

hazır degil demekki sneijder fatih terim idmanlarda goruyor ayrıca hadi o goremedi orada calısma ekipleri var onlarda görüyor eğer uygun görürlerse zaten çıkar oynar yoksa yine ikinci yarı girecek biraz mantıklı düşünelim hazır olmadan girerse(İlk 11e) sakatlanabilir ayrıca yine verim alınmaz bencede hazır olana kadar ikinci yarı belli bölümlerde sokulmalıdır adam 4 aydır topa vurmamış biraz öz eleştiri lazım ama drogba gelsin hemen formayı versinler hatta maç günü gelsin forma giysin dersen bile o zaman yine mantıklı(her şeye rağmen) derim ama sneijder daha hazır değil ben sneijderden bu seneden çok bir dahaki sene ümitliyim(avrupa maçlarında da tecrübesine ihtiyaç var)

ben sneijder oynasın oynamasın demedim ki, 2013 Galatasaray'ında hala sabri,aydın ve emre gibi topçular(?) oynuyor ona dikkat çektim.

ben diyorum hagi o ilk maclarda o etkili ve maclari kurtaran futbolu oynamasaydi bügün fatih hoca olmazdi,sen ise googleden bulup okuyup buraya tasiyorsun .Sen yasitlarinlana bu filmi cek

sana göre hagi buyuktur terim hagi buyuktur 96 daki butun topculardan bence yanlıs dusunuyorsun ama saygı duyuyorum gorusune bence haginin emegi cok onemli olabilir ama kesinlikle diger futbolcularında etkisi vardı bu basarıda ve terim hagiyi farklı kullansa nolucaktı o zamanda belki hagi iyi oynayamayacaktı demek istedigim eger beyin fırtınası yapacaksak yok o yok bu yok şu çıkar en temiz yol o zaman kadromuz iyiydi herkesin emegi vardı hagi gibi muthis bir yeteneklede bu arttı ve bu kuması kullanmayı bilen bir USTA(İMPARATOR vardı .

burda bilmeden görmeden yasamadan ,yasamis gibi anlatan cok kisi var( bu lafım genel üstüne alınmasın kimse):D

sana göre hagi buyuktur terim hagi buyuktur 96 daki butun topculardan bence yanlıs dusunuyorsun ama saygı duyuyorum gorusune bence haginin emegi cok onemli olabilir ama kesinlikle diger futbolcularında etkisi vardı bu basarıda ve terim hagiyi farklı kullansa nolucaktı o zamanda belki hagi iyi oynayamayacaktı demek istedigim eger beyin fırtınası yapacaksak yok o yok bu yok şu çıkar en temiz yol o zaman kadromuz iyiydi herkesin emegi vardı hagi gibi muthis bir yeteneklede bu arttı ve bu kuması kullanmayı bilen bir USTA(İMPARATOR vardı .

kardes sende okuma özürlügü mi var?ben diyorum ilk maclari haginin frikikleri ve üstün öynamsiylan kazanildi,ondan sonra hagi olsa bile kadro yetersiz ve genc oldugundan fenere 4-0 yenildik.Demeki istedigim hagi olmasaydi fener macina kadar daha cok puan kaybimiz olurdu ve süren fatih istese bile tutamazdi.

burda bilmeden görmeden yasamadan ,yasamis gibi anlatan cok kisi var( bu lafım genel üstüne alınmasın kimse):D

eğer hagi büyüktür terim ve hagi yoksa 96 kadrosu hiç bir anlam ifade etmez dersen zaten diyecek söz yok emekleri yok etmek ne kadar kolay bugün messi bile oynuyorsa xavi inniesta katkısı nasıl görmezden gelinebilir(kaldıkı messi benim icin dunyanın gelmis gecmis en iyi futbolcusudur(benim yetisebildigim donem kadarıyla) ve messi hagiden cok daha buyuk bir futbolcudur buda bir gercek ben orda bile xavi inniestanın oneminden konusuluyorsa) 96 da senin dedigin sadece hagi ye baglaman çok garip ve terimin basarısı diger futbolcuların(96 daki) basarısına EMEĞİNE KATKISINA YAZIKTIR GÜNAHTIR!!!

kardes sende okuma özürlügü mi var?ben diyorum ilk maclari haginin frikikleri ve üstün öynamsiylan kazanildi,ondan sonra hagi olsa bile kadro yetersiz ve genc oldugundan fenere 4-0 yenildik.Demeki istedigim hagi olmasaydi fener macina kadar daha cok puan kaybimiz olurdu ve süren fatih istese bile tutamazdi.

Bir kere seviyeni bil haddini bil benden büyüksün(sitede yazan yaşına göre) önce karşılıklı tartışmayı bilmeliyiz diyorumki hagi çıksın oynasın tek başına o zaman diğer futbolcuları yok saymak büyük saygısızlıktır ve sen diyorsunki

hagi olmasaydı TERİM diye bir şey olmazdı
!! benim takıldığım konu bu emeğe saygısızlık yapıyorsun farkında değilsin neyse senle tartışmıcam yaşın benden büyük ama seviyen!!! neyse yinede görüşüne saygı gösteriyorum diyeceğim ama hagi olmasaydı terim olmazdı lafına saygı duymuyorum hakaret olarak kabul ediyorum orada diğer oyuncuların emekleride var!!!

eğer hagi büyüktür terim ve hagi yoksa 96 kadrosu hiç bir anlam ifade etmez dersen zaten diyecek söz yok emekleri yok etmek ne kadar kolay bugün messi bile oynuyorsa xavi inniesta katkısı nasıl görmezden gelinebilir(kaldıkı messi benim icin dunyanın gelmis gecmis en iyi futbolcusudur(benim yetisebildigim donem kadarıyla) ve messi hagiden cok daha buyuk bir futbolcudur buda bir gercek ben orda bile xavi inniestanın oneminden konusuluyorsa) 96 da senin dedigin sadece hagi ye baglaman çok garip ve terimin basarısı diger futbolcuların(96 daki) basarısına EMEĞİNE KATKISINA YAZIKTIR GÜNAHTIR!!!

vah vah vah sen senelerin ayni sistemlen calisan barcelonasini ,bizim günlük düsünen türk futbolu ile bir tutuyorsan sana diyecek sözüm kalmadi.

yazik cok yazik ,üc mac arka arkaya kaybedildiginde stadi yakan zihniyet ile yilarin üstün sistemini bir tutuyorsun

Bir kere seviyeni bil haddini bil benden büyüksün(sitede yazan yaşına göre) önce karşılıklı tartışmayı bilmeliyiz diyorumki hagi çıksın oynasın tek başına o zaman diğer futbolcuları yok saymak büyük saygısızlıktır ve sen diyorsunki

hagi olmasaydı TERİM diye bir şey olmazdı
!! benim takıldığım konu bu emeğe saygısızlık yapıyorsun farkında değilsin neyse senle tartışmıcam yaşın benden büyük ama seviyen!!! neyse yinede görüşüne saygı gösteriyorum diyeceğim ama hagi olmasaydı terim olmazdı lafına saygı duymuyorum hakaret olarak kabul ediyorum orada diğer oyuncuların emekleride var!!!

hata bendeki senin gibi bos internet duyumlari olan birisiylen tartismaya giriyorum.ben hadimi de bilirim bildirmesini de bilirim.

vah vah vah sen senelerin ayni sistemlen calisan barcelonasini ,bizim günlük düsünen türk futbolu ile bir tutuyorsan sana diyecek sözüm kalmadi.

yazik cok yazik ,üc mac arka arkaya kaybedildiginde stadi yakan zihniyet ile yilarin üstün sistemini bir tutuyorsun

sistem konuşmuyoruz orada verdiğim örnekte çok üst düzey bir örnek verdim o,bu,şu değil bir futbolcunun emeği çok olabilir hatta takımın en önemli yıldızı olabilir ama eğer o olmaz ise böyle olmazdı filan demek tamamen bir TÜRK FİLMİ senaryosundan öteye gidemez var, olmuş, bitmiş ve hepsinin de emeği vardır

hata bendeki senin gibi bos internet duyumlari olan birisiylen tartismaya giriyorum.ben hadimi de bilirim bildirmesini de bilirim.

yazık sana hakaret etmeden konuşamıyorsun suç sende değil bende ki spor programlarından izleyip geliyorsun yok sonra fatih hoca neden böyle dedi öyle dedi ondan öncesini sonrasını zamanının bilmeden

sistem konuşmuyoruz orada verdiğim örnekte çok üst düzey bir örnek verdim o,bu,şu değil bir futbolcunun emeği çok olabilir hatta takımın en önemli yıldızı olabilir ama eğer o olmaz ise böyle olmazdı filan demek tamamen bir TÜRK FİLMİ senaryosundan öteye gidemez var, olmuş, bitmiş ve hepsinin de emeği vardır

ben sana yok dedim mi?sen benim mesaja atladin .Ben türk futbolunda üc dört mac kötü sonuclar aldiktan sonra bide ezeli rakibinden 4 yedikten sonra seni kimse o koltukta tutamazdi,istersen imparator degil padisah olsan ne yazar.barcelona veya baska kaliteli liglerde teknik direktörün daha fazla kredisi var tr ye göre.Haginin galatasaray gelmesi nekadar sans ise,fatih terim icin en az on kati sansti .

mourinho real degilde fenerde yada bizde olsaydi, simdiden kovulmustu

yazık sana hakaret etmeden konuşamıyorsun suç sende değil bende ki spor programlarından izleyip geliyorsun yok sonra fatih hoca neden böyle dedi öyle dedi ondan öncesini sonrasını zamanının bilmeden

ne programlari?

osurdum kaçın

Geri
Üst Alt