STSL 12/13 H:21 | Galatasaray 2-0 MP Antalyaspor | Maç Sonucu | 10 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat

İlk 11'miz belli oldu: Muslera - Eboue - Semih - Dany - Hamit - Selçuk - Sneijder - Amrabat - Umut - Burak. Beklediğim gibi.

Burak

Amrabat, Sneijder, Umut

Selçuk, Hamit

Riera, Dany, Semih, Eboue

Muslera

Eboue --> Sabri

Eboue ve Elmander kadroda yoklar.

Fernando Muslera - Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Dany Nounkeu, Albert Riera - Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Nordin Amrabat - Wesley Sneijder - Burak Yılmaz.

Yedekler:

Eray İşcan, Gökhan Zan, Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Engin Baytar, Emre Çolak, Umut Bulut.

Güzel kadro. Bu sistemde ne yapacagimiz cok önemli. Amrabat´in son sanslari diyebiliriz.

Böylece CL´de de Drogba´yi tek forvet oynatacagimiz kesinlesti bence. Hadi hayirlisi.

Dedigim gibi, kötü sonucu kaldiramam bugün.

Evet sonunda Sneijder ilk 11 başlayacak duruma gelmiş. Taraftar da Drogbayı Sneijderi görüp iyice havaya girer ve erken bir gol bulursak maçı koparırız diye düşünüyorum.

Hamit Selçuk'un yanına, Aydın veya Umut sağ kanada. Tercihim bu yönde olurdu. Sneijder ve Burak'ı ilk 11'de görmek mutlu etti ama.

MAÇ ÖNCESİ: Galatasaray - MP Antalyaspor

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor **************************** Süper Lig'in 21. haftasındaMedical Park Antalyaspor ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki mücadele, bu akşam saat 20.00'den itibaren Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray'ın Medical Park Antalyaspor maçındaki ilk 11'i şu şekilde:

Fernando Muslera - Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Dany Nounkeu, Albert Riera - Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Nordin Amrabat - Wesley Sneijder - Burak Yılmaz.

Yedekler:

Eray İşcan, Gökhan Zan, Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Engin Baytar, Emre Çolak, Umut Bulut.

Bana kalırsa Amrabat için ideal diziliş ve sistem. 4-4-2 den çok daha fazla yararlı olacaktır bence. bu dizilişte tam bir kanat oyuncusu olarak oynayacağı için kendini gösterir.

Bu sezon tek forvet ile maça hiç başladık mı ? Ben hatırlamıyorum.

Cift forvet oynadigimizda orta sahada ve defansta ciddi sorunlarimiz oluyordu bu sene.

Sneijder de yürüyen bir futbolcu degil. O yüzden daha dengeli, daha kontrollü oynayacagimizi düsünüyorum.

Burak´in da bu sistemde daha etkili olacagini düsünüyorum. Görecegiz az sonra. Insallah iyi olur

Bu maçı mutlaka almamız gerekiyor.

Sizce sonuç ne olur?

Ben Antalyayı yeniceğimiz kanaatindeyim çünkü diğer takımlarda bu hafta kazandı :D

Bugün kazanmak şart oldu haydi çocuklar .

Ulan maç 8'deymiş.Bende az daha giyinip çıkıyordum.

elmander sakatmı, kadroda yok

Bu arada mersinin maçını izleyen var mı? arkadaş hayatımda böyle sıkıcı bir maç görmedim. ntvspordakiler fenerin çok iyi oynadığından falan bahsediyor. hiç bir şey yapmadan kazandırlar. nasıl iyi oynadığını söylüyorlar anlamış değilim. siz de yorumcuysanız ben hiç bir şey bilmiyorum.

Haydi bastır Galatasaray antalyaspor iyi takım ömer denen pislik de yok güzel maç olur. umarım yeneriz.

MAÇ ÖNCESİ: Galatasaray - MP Antalyaspor

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor **************************** Süper Lig'in 21. haftasındaMedical Park Antalyaspor ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki mücadele, bu akşam saat 20.00'den itibaren Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray'ın Medical Park Antalyaspor maçındaki ilk 11'i şu şekilde:

Yedekler:

Madem Eray 2. kaleci olabilecek kapasitede Aykut neden alındı ?

Benim için gün çok kötü başladı öyle gidiyor.

-Açık Öğretim sınavları kötüydü

-Ardından baskette yenildik.

-Ezikler terlemeden 3 puanı aldı.

Umarım bu maçtada üzülmem

antalyaspor'un 11'i belli mi tita yokmuş sanırım ?

Geri
Üst Alt