STSL 12/13 H:21 | Galatasaray 2-0 MP Antalyaspor | Maç Sonucu | 10 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat

Drogbanın 11 de oynayacağı düşünüülürse hakan balta artık banko 11 de olur gibi (Eboue yi kesmezse)

sabri neyin nesidir arkadas biktim vallahi biktim bu adamdan ya

Drogbanın 11 de oynayacağı düşünüülürse hakan balta artık banko 11 de olur gibi (Eboue yi kesmezse)

bence bugün ilerleyen dakikalarda maçın gidişatına göre ortada hamit-selçuk ikilisini de deneyebilir. melo mu riera mı kesilecek denemek için. eboue yi keseceğini sanmam.

Eboue orta saha olurmu ?

sabri yi ben de cok tutmam ama gecen hafta bjk macını ızledıysen sabriyi begenmıs olman lazımdı
eboue dururken ne sabrisi arkadasim,ayni sabri kasimpasa ve bursa maclarindada oynadi gorduk.sabri 5 mac sahada agzi ile kus tutsa ondan futbolcu falan olmaz gecin o isleri artik.12 yildri amigoluktan baska birsey yaptigi yok yeter

koskoca lig haftasinda bir tane kaliteli mac bile görmedim arkadas, hepsi cöptü. insallah bu adam biz güzel futbolla yeneriz de gözümüzün pasi silinir.

eboue dururken ne sabrisi arkadasim,ayni sabri kasimpasa ve bursa maclarindada oynadi gorduk.sabri 5 mac sahada agzi ile kus tutsa ondan futbolcu falan olmaz gecin o isleri artik.12 yildri amigoluktan baska birsey yaptigi yok yeter

Eboue sakat.

Google it.

Umarım hakem kasaplara izin vermez. Yıldızları hiç korumuyorlar. Sahada Wesley var tekmeler havada uçuşur yine kesin.

STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat

Adamların attıgı golü şimdi gördüm

Resmen pes golü atmışlar kaleciden donen top önüne düşmüş...

Yine balları dönmeye başladı

Sent from my iPad using Tapatalk

STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat

Ters bir skoru kaldırmaz artık bu bünyeler

Sent from my iPad using Tapatalk

sabriyi bende cok tutmam dedım demi cumlemın basında. napalım eldeki mal bu yani

Kazanmak farz!!!!

ne sakati adam dun aksam idmandaydi

Sağ arka adalesinde sertleşme olan Johan Elmander ve milli takımdan dönüşünde sağ arka adalesinde zorlanma meydana gelen Emmanuel Eboue’in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Bilgi galatasaray.org dan. demek ki riske edilmek istenmedi. şu alışkanlığınızdan vazgeçin artık. senede 50 maç oynuyorsak 50 sinde de aynı adamlar oynayacak diye bir şey yok. eboue sakat da olmayabilirdi ama her maç oynamak zorunda değil. aynı şeyi burak için de söylediler. kardeşim bu takımda umut da var elmander de var. hepsinde burak mı oynayacak? bunu kaldıramazlar bir kere. bu kadar yoğun maç trafiği varken önümüzdeki günlerde alternatif olan mevkilerde rotasyon olması gayet normal. her tercihin altında bir şey aramayın.

Sağ arka adalesinde sertleşme olan Johan Elmander ve milli takımdan dönüşünde sağ arka adalesinde zorlanma meydana gelen Emmanuel Eboue’in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Bilgi galatasaray.org dan. demek ki riske edilmek istenmedi. şu alışkanlığınızdan vazgeçin artık. senede 50 maç oynuyorsak 50 sinde de aynı adamlar oynayacak diye bir şey yok. eboue sakat da olmayabilirdi ama her maç oynamak zorunda değil. aynı şeyi burak için de söylediler. kardeşim bu takımda umut da var elmander de var. hepsinde burak mı oynayacak? bunu kaldıramazlar bir kere. bu kadar yoğun maç trafiği varken önümüzdeki günlerde alternatif olan mevkilerde rotasyon olması gayet normal. her tercihin altında bir şey aramayın.

Noktayı koymuşsun. Google it dedim ama anlatamadım. :lol: Hocayı eleştirmek için şekilden şekile..

Geri
Üst Alt