Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Cevap: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor - Galatasaray | 20.00 | 15 Şubat
Sabri, Hamit, Burak, Drogba. Sahada olsun...
Sabri, Hamit, Burak, Drogba. Sahada olsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamit i beğenmeyenler Hamit in bölgesinde oynayan Hamit ten daha iyi yerli bir oyuncu söylesinler bilelim?
şu bir gerçekki hamit ağzıyla kuş tutsa çoğu kişiye yaranamaz millet taktı birkere
ben maçtaydı belkide maçın en iyi adamıydıAntalya maçında çok top kaybetti ama iyi ama biraz arkasına bakıp Sabri'yi görseydi daha iyi olurdu.Sürdü sürdü kaptırdı![]()
verme lan![]()
aynen renktaş burda bunu anlatmak cidden zor bazı insalara istiyorlarki topu alsan çalım bassın yardırsın ama adamın göreve o değilki topu saklayıp takımın sahaya en iyi şekilde yerleşmesini sağlamak bakın butun atakların başlangıcında hamit varhamit konusunda yazmayayım dedim ama kendimi tutamadım. burda hamite giydirenler acaba maçları seyretmiyorlarmı diye düşünmeden edemedim.şunu kabul etmek lazım hamit sağ kanatta bir keita değil süratli estetik vs hareketler beklemek yanlış olur.ancak bakarsanız hamit hep en doğru yerde en doğru zamanda bulunuyor.oyunu çok iyi okuyor.asistlerine yada sezon başından itibaren başlatmış olduğu ataklara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.profesör cruyff'un da dediği gibi futbol son derece basit bir oyundur zor olan ise basit oynamaktır.hamitte işte bunu yapıyor.yani yapması gerekeni.zaten ne demek istediğim şampiyonlar ligi maçlarına bakıldığında net bir şekilde ortaya çıkıyor.
Akhisar'ın stadının çimleri çok güzel.Bu aylarda daha da koyu yeşilleşiyor.

1,25 ? 0.99 olsaydi bari, deplasman Maci icin cok az gercekten
![]()
Her maça 1-0 önde başlıyoruz zaten bu adam varken![]()
face temiMuhtemel 11 gördüm facede Umutun oynayacağı Sneijderin yedek başlayacağı söyleniyor. İnşallah böyle bişey olmaz