STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor - Galatasaray | 20.00 | 15 Şubat

cuma maci...........kimse buyuk konusmasin!

:sgr:

4-3-3 yada 4-2-3-1

aynen renktaş burda bunu anlatmak cidden zor bazı insalara istiyorlarki topu alsan çalım bassın yardırsın ama adamın göreve o değilki topu saklayıp takımın sahaya en iyi şekilde yerleşmesini sağlamak bakın butun atakların başlangıcında hamit var

aynen dediğin gibi.ha benim amacım burda hamiti eleştiren arkadaşları eleştirmek onları alt etmek vs değil.sonuçta herkesin düşüncesi saygı duyarım.ancak şunu da belirtmek lazım ki bir takımı 11 sneijder den kurarsanız başarılı olma şansınız sıfır olur.1996-2000 arasına bakın.okan bir keita değildi hakan ünsal,ergün penbe bir keita değildi.onlarda son derece basit oynuyorlardı.bir takımda zaten bu tarz oyuncudan çok fazla olmaması gerek.bizde de yeteri kadar var olduğunu düşünüyorum.amrabat,sneijder,drogba,selçuk hatta yeri geldiğinde emre biel.demem o ki bırakalımda bazı oyuncular basit oynasın.

Şampiyonluk için saldır Galatasaray !

Gekas bize gol atarsa yaza fener kesin alır gekası :) webonun yanına koyar :)

Kadrolar belli olsun artık.

alacağız!!

[video=youtube;e4mF1k9M5cA]https://www.youtube.com/watch?v=e4mF1k9M5cA[/video]

Su videoyu seyreden bir yabanci olsam Amrabat´a hayran kalirim :) 8 Milyon´u gectik artik da, bence faydali Reis ya :)

Ben seviyorum Amrabat´i

Muslera, Sabri, Semih, Dany, Riera, Selçuk, Yekta, Hamit, Sneijder, Amrabat, Burak

gerek webaslan da gerekse ligtv sayfasında bu 11 verilmiş.geçen haftanın aynısı.umarım bu şekilde bir kadro çıkmaz.drogbanın 11 de oynaması demek otomatik olarak akhisarlı oyuncular üzerinde baskı oluşturacaktır.rahat hareket edemeyecekler üzerimize açık vermemek adına gelemeyeceklerdir.şimdi sadece resmi açıklamanın gelmesini bekliyoruz.umarım verilen kadrolarda yanılırlar ve umarım sabahtan beri burda bir çok varyasyonu yazılan drogbalı kadroyla çıkarız sahaya.

Su videoyu seyreden bir yabanci olsam Amrabat´a hayran kalirim :) 8 Milyon´u gectik artik da, bence faydali Reis ya :)

Ben seviyorum Amrabat´i

bu videodaki Amrabatin nesine hayran kalirsin? Amrabat Koca bir Kaziktir. 8,6 Milyonluk Kazik hemde...

Akhisar maci Drogba´nin durumunu görmek icin en uygun mac acikcasi. Schalke maci öncesi bulunmaz firsat.

Ilk yaridaki macta Sercan, Caglar gibi adamlari oynatmisti hoca, simdi de "kazanan takimi bozmayayim" düsüncesinde olacagini sanmiyorum.

Sabri derbide ve gecen hafta gercekten iyi oynadi, ama yine de oynamasi hosuma gitmiyor Schalke maci öncesinde. Eboue oynamali Schalke maclarinda

Akhisar acayip motive bir şekilde maç'a çıkar , erken bi gol bulmamız halinde fark'a gideriz .

bu videodaki Amrabatin nesine hayran kalirsin? Amrabat Koca bir Kaziktir. 8,6 Milyonluk Kazik hemde...

Benim "kazik" diye nitelendirecegim futbolcu 7-8 asist yapamaz acikcasi. Amrabat belki müthis kaliteli bir futbolcu degil, belki 8 Milyon da etmez dogru, ama takima zarar verdigini düsünmüyorum. Hicbirsey yapmasa kosuyor, savasiyor en azindan. Bazi seyleri de ögrenecek. Ben kredisini tükettigini düsünmüyorum.

4-3-1-2 çıkıyoruz ama Drogba yok işe bak :)

Geri
Üst Alt