STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor - Galatasaray | 20.00 | 15 Şubat

hamit kim nederse desin bu takımın bankosudur sağ tarafta onu kesicek kimse yok

Shalke maçı provası olarak düşünürsek

muslera

eboue dany semih riera

----selçuk---yekta (melo)

hamit........sneijder-----Amrabat

---------burak --------

Başlayıp amrabatı çıkartıp burağı sola forvete drogba geçer.

Amrabat'ın ilk 11 şansı Drogba'nın formuna bağlı. Drogba iyi oynasa Amrabat yedek çıkar. Eboue oynarsa Melo da yedek kalır. Tabii bunlar lig için geçerli.

şimdi herkesin (kendimde dahil olmak üzere) önerdiği kadroya bakınca gerçekten gerek orta sahada gerekse ileri uçta çok fazla alternatifimiz var buda demek oluyor ki seneye gerçekten bizim ihtiyacımız olan çok iyi bir solbek (hocanında istediği carlinhos tarzı) ve popescu tarzında bir stoper aldığımızda önümüzdeki yıl çok büyük işler yaparız gibime geliyor.alınacak solbekle birlikte rieranın da sol açık oynayabileceğini düşünürsek seneye gerçekten gerek şampiyonlar liginde gerekse ligte çok çok iyi işler başarabilecek bir kadroya sahip olabileceğimizi düşünüyorum.

Şampiyonluk şarkısı düsmesin dillerden...

Melo büyük maçlarda hiçbir şekilde yedek kalmaz.Büyük oyuncu :ka21:

Kolay maç olmayacak.

Akhisarı izlemedim ama izleyenler kötü oynamadığını söylüyorlardı umarım kazanırız.

Hamit Altintop Galatasaray'da ne Real Madrid, ne Bayern nede Schalke'de oynadigi Tarzda oynamiyor..

Bakin Tarz diyorum çünki Hamit o Takimlarda çok basit oynardi, Ayaginda Top tutmazdi, çalim yapmaya çalismazdi.. Galatasaray'da malesef hala ayaginda Topu çok tutmaya çalisiyor ve çok çalim atmaya çasiyor bu yüzden çok Top kayiplari oluyor...

Basit oynamali artik..
hamit altıtop dikkat edin butun hucular hamitle başlıyor sen diyorsunki topu tutuyor peki neden tutuyor hiç düşündümü! hamit topu tutarak diğer oyuncuların sahaya yerleşmesini sağlıyor oyun sistemi gereği ondan sonra organize olarak atak varyasonu yapıyor tamamen yaptığı fatih terimin taktiği gereği ii izleyin maçları topu tuttuğu an diyer oyuncular hemen rakip sahaya yerleşiyor.

hamit altıtop dikkat edin butun hucular hamitle başlıyor sen diyorsunki topu tutuyor peki neden tutuyor hiç düşündümü! hamit topu tutarak diğer oyuncuların sahaya yerleşmesini sağlıyor oyun sistemi gereği ondan sonra organize olarak atak varyasonu yapıyor tamamen yaptığı fatih terimin taktiği gereği ii izleyin maçları topu tuttuğu an diyer oyuncular hemen rakip sahaya yerleşiyor.

topu tutmasını Fatih hoca söylüyodurda buda işin suyunu çıkarıyor tutuyor tutuyorrr hop ya taca çıkartıyor yada out, ne anladım o işten ben.

Muslera-Eboue-Semih-Dany-Riera-Hamit-Selçuk-Yekta-Sneijder-Engin-Burak diyorum.

Drogba % kaç sahada?

Drogba ve Eboue mutlaka ilk 11 başlamalı Amrabat'ın yerinede Emre 10 numara olur.

gs sözlukte hamitle ilgili bir tespit çok dikkati okuyun lutfen birebir bende böyle düşünuyorum hamitlşe ilgili

takımın organize atak yapması için rakibin yarı sahasına yerleşmesi lazım. eğer ki top hamit'e geldiyse ve takım rakip yarı sahaya yerleşmemişse, yavaş oynamak topu saklamak, topu kaptırmamak, takımın rakip takımın yarı sahaya yerleşmesini beklemek hamit'in görevidir. geçen sene bu görevi necati yapıyordu.

doğru gözle izlenirse hamit'in ne yaptığını görebilirsiniz. takım rakip sahaya yerleştikten sonra topu arkasındaki bek ile buluşturuyor. eboue ya da sabri'de topu melo'ya ve ya selçuk'a iletiyor ki organize atak başlasın.

bunu burada böyle tek tek anlatmak bile koyuyor bana. eğer ki hamit'in arkasındaki bek kanattaki koridorda yardırıp dribling yapıyorsa, ya topu onunla buluşturuyor ya da beki kovalayan rakip oyuncusunun boşalttığı alandan kendi ilerleyip topu selçuk ile buluşturuyor.

hamit'in keita gibi bir performans sergilemesini bekliyorsanız çok yanlış yere gelmişsiniz siz gençler.

defansta kazanılan top neden hep hamit ile buluşturuluyor zannediyorsunuz? adam işini yapıyor, takım rakip sahaya yerleşene kadar topu saklıyor çünkü galatasaray hızlı oynayan, hızlı atağa çıkan bir takım değil.

böyle tek tek açıklamak zorunda olduğum için özür diliyorum senden sözlük ama maç izlemek ile, sahada oynanan futbolu izlemek arasında fark var. maç izleyenler hamit'in performansını beğenmezler tabii ki ama sahadaki futbolu izleyenler ne yaptığını anlamakta zorlanmazlar.

S.a :ayatollah:

ben hamiti begeniyorum, hamiti begenmeyen aydini izlesin:D

Geri
Üst Alt