STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor - Galatasaray | 20.00 | 15 Şubat

Şu amrabat kazık muhabbeti ne ya.. adam 5 milyona(8 - 3 = 5) geldi yılda 1 milyon alıyo 5 yıllık kontratı var.. Fener medyası gibi parayı şişirmeyin. Adamın 5 yıllık maliyeti 10milyon.. Bunun karşılığınıda fazlasıyla veriyor.. Kaldıki bu adam hiç bişey oynamasa yine satarsın 3e 4e daha yaşı kaç..

Usta hiç - 3 yazmana gerek yok

8.6 ya geldi yıllık 1 milyon avro alıyor ama bu her sene artıyor nerden baksan prim vs alıcağı para 15 milyon avro ya geliyor yaşı 25 26 olcuak hatta herkes genç zannediyor ve kimse amrabattan bekleneneni alındıgnnı söylemiyor 15 milyon avro sneijderin imza parası + bonservisi + 1 yıllık maaşı

Büyük ihtimal böyle olucak ama umarım olamz umut asla tek forvet olamaz 1

2 olarak riera ve burak kanadından gelebilecek tehlikeli ataklar akhisarda bile bizi zior duruma düşürür

3- burak kanatta golcülüğünü kaybeder

Son 20 dk oynayacak Drogba Schalke maçında 90 dk mı oynayacak. Ha Schalke macında 90 dk oynamayacaksa neden aldık adam zaten hazır biri. Ha Schalke macında 90 dk oynayacaksa neden bu maçta oynamıyor. Mantıklı bir açıklaması yok.

Son 20 dk oynayacak Drogba Schalke maçında 90 dk mı oynayacak. Ha Schalke macında 90 dk oynamayacaksa neden aldık adam zaten hazır biri. Ha Schalke macında 90 dk oynayacaksa neden bu maçta oynamıyor. Mantıklı bir açıklaması yok.

Aylardir oynamayan bir adami lig sonuncusuna karsi bile oynasak ben bile 11'e almam. Yedek beklesin sonradan görürüz. Ismi falan hicbir teknik direktörü ilgilendirmez emin ol.

Hem forvette Burak avrupa'da iyi tasidi takimi, Umut'ta ligde götürdü. Buraya bir de Drogba geldi. Elmander'in Galatasaray'da isi fln. kalmadi zaten.

Sabri-Yekta var Drogba yok.Bütün hevesim kaçtı.Ağız tadıyla bir maç izleyemeyeceğiz..

umutun yerine keşke drogba olsaydi

hadi şu maçı 3-4 farkılı alıp haftasonu rakiplerin puan kaybını bekleyelim...:ayatollah:

Aylardir oynamayan bir adami lig sonuncusuna karsi bile oynasak ben bile 11'e almam. Yedek beklesin sonradan görürüz. Ismi falan hicbir teknik direktörü ilgilendirmez emin ol.

Hem forvette Burak avrupa'da iyi tasidi takimi, Umut'ta ligde götürdü. Buraya bir de Drogba geldi. Elmander'in Galatasaray'da isi fln. kalmadi zaten.
drogba daha yeni afrika kupasindan geldi murhan. kafayimi çekiyon napiyon:D

drogba daha yeni afrika kupasindan geldi murhan. kafayimi çekiyon napiyon:D

Afrika Kupasini ben saymam, kimsenin sallamadigi bir kupa. Hazirlik maclarindan farki yok benim icin.

Drogba yok diye izlmeyelim diyenler sanki Drogba ile doğdunuz büyüdünüz..

Bende Drogba'yı 11 de bekliyordum.Neyse sağlık olsun,ikinci yarı girer.

Geri
Üst Alt