STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 0-0 Galatasaray | D.A | 15 Şubat

umut ve burak ileride bir tane topu 2 saniye tutup arkaya çıkarsa rahat rahat gol atarız ama adamlarda bu yetenek yok.elmander mesela bunu yapabiliyordu. her topu eziyoruz. hem umut hem burak ikiside aynı tip oyuncu, geniş alan bulacakta önüne top gelecekte vuracak. şimdi elimizde Drogba var. drogba girerrse hava topunu gelen topları tutup geriye sneijder veya hamite çıkarırsa gol buluruz ancak. yoksa bu maçta puan kaybedecez gibi görünüyor.

Lig sonuncusu ve bana göre bank asya ayarındaki takıma karşı leş gibi oynadık nerdeyse gol yiyecektik.Bu kadar rezil bir futbol oynanmasının sebebi nedir merak ediyorum:mad:

gene bi şl maçı öncesi desem...bizimkilerin maç seçme hastalığı...:mad:

hala hamit e laf ediyorsunuz gole yine birtek o adamla yaklaştık kaç defa sabri yi kaçırdı sagda bir tane düzgün orta gelse gol olcak anlamıyorum bukadar kin neden ne bekliyorsunuz hamitten kanatta 3 kişiyi geçip kaleciyi çalımlayıp gol atmasınımı takımı ancak top tutarak sagına soluna pas atarak ataga çıkartır aradada şut yapıştırır hamit buydu zaten nedir derdiniz hala

Amrabat en fazla oynamadığı maçta övülüyor.

yine cuma günü yine leş bir futbol ve yine puan kaybı gözüküyor, ne diyim artık bilmiyorum ki? 1 değil 2 değil kaçıncı oldu bu

Yok arkadaş bu takıma ortasahada Melo şart.

Dany son dakikalar sapıttı

Bu sene kalitemiz çok kötü. Sneijderde ayak uydurdu bu kötü gidişe. Resmen ilk devredeki futbolumuz aynen devam ediyor gram ilerleme yok.

Gol atacağımız bile şüpheli. Belki bir duran topla falan 1-0 ancak alırız. 2 .yarı bir mucize olmazsa

bu şekilde devam edeceksen ikinci yarı bala g..e bir gol bulmamız lazım.

umut pressden haric ve ceza saha icinde firsatan bir gol atarmiyim dan haric bir ise yaramiyor malesef. pass yapmasini bilmez ikili mücadelerde hep faul yapior :(

Bu şablonla devam edersek bu mac sıfır biter. Akhisar biraz daha bastırsa gol atacak neredeyse

Olur da geriye düşersek hiç çevirecek gibi bir havamız yok sahada.Skor tahminine 1-2 dedik ama bala mala atıp 0-1 alacağız gibime geliyor.

şimdi bişey diyecem 5 yil foruma giremiyecem adam akilli konuş 2.yarida bi bak bakalim selçuk-yekta ikilisine topu defanstan çikari p hücuma götürebilecekler mi sonra konuşalim tamam mi?
maçı oturma organınla izliyorsun herhalde.

ulan is yerinden kovulma riskim var bir maca yetismek icin 20 dakka erken kactim kimseye görünmeden

topa bak:asd::asd::asd:

ne oldu sabri mukemmmel amrabat leşti geçen hafta fikirler değişmiş hemen

Geri
Üst Alt