STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

medyayı iyi takip edin bunları izleyin izletin hakemi nasıl savunuyorlar iyi izleyin tff hakemler federasyonlar medya hep birlikte elele iyi izleyin izletin ...

Cevap: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 0-2 Orduspor | D.A | 25 Şubat

Şampiyonluğu hakemler ve futbolcularımızla fenerbahçeye ikram edenlere yazıklar olsun. Bu maçı kaybedersek bu iş biter. Ne kadar sorumsuzca topoynuyorlar anlamıyorum. Burak efendi bu golleri atamayacaksan neleri atacan. Sen benim için golcü falan değilsin. İstersen şampiyonlar liginde 10 gol at.

iyi midir hocam

telegol dek, gozluklu ihtiyaara helal olsun : GALATASARAYIN BU KADROSUNA NE FEDERASYONUN NEDE BASKA GUCLERİN GUCU YETMEZ DİYOR

fatih hoca basin aciklama yapmicak ooofff yine korkaklimiz dusmanimizi ustumuze daha cok gelmesini sagliyor .. yapin yakin yikin hakemi herkez gorsun

beyler dedim size fatih terim bundan daha iyi bi 11 le çıkamazdı o yüzden her golden sonra istifa demeyin adam ne yapsın:ayatollah:

ben demiştim diyen kac kişiyiz

Bu maçtan çok önemli dersler çıkarmamız gerek. Bir daha ki sefere bu kadar şanslı olamayabilir. Çünkü cidden kötü oynadık. Fatih hocanın bu kötü oyunu görmesi gerek. Orduyu yenmek kesinlikle birşeyi ölçmez. Fatih hocaya çok iş düşüyor...

Forumun Facebook hesabını yöneten reyiz de iyi çoşmuş şimdi gördüm! :D

bu akşam g.t edildiğime ilk kez bu kadar sevindim...:D

SON DAKİKA: Galatasaray'ın teknik ekibi ve futbolcular, gergin oldukları gerekçesiyle yayıncı kuruluşa açıklama yapmayı reddetti.

Bunlara yağmurlu havada su bile yok.

AW: STSL 12/13 H:23 | Galatasaray 4-2 Orduspor | Maç Sonucu | 25 Şubat

burda birisi 5-2 olur diyordu.. onuda tebrik etmek gerekir

HELAL OLSUN!!!!!(GALATASARAYIMAAAAAA) yemin ediyorum ağladım kuran çarpsın ağladım en az 5 dk 2-2 oldugunda o sevinci gordugumde ALLAHIM SEN BİZE HER ZAMAN BİRLİK NASİP EYLE!!

İMPARATORA LAF ATAN DÜŞÜK düşünenler evet düşük ceza mı yiyecem fatih hocam için değil ceza idam etseler kabulumdur bu kadar çok seviyorum onu neden düşük zihniyet ya yeni bir sistem hele drogba sneijder maç eksikleri olan kisilerle bu daha da zorlastı tutarsa süper olur(ama ileriki tarihler uyum sureci var) onun gibi motive eden hoca dünyada yok taktik desen o da var

sabrı desen o da BİZDE YOK
! en küçük yanlış giden yerde hemen imparatora sallayan medya gazlarına da gelsin bu galibiyet( bu forumda da çok var bu şahsiyetlerden )

gelelim maça gökhan zan hatası oynadı fiziğini çok iyi kullandı hakan balta hala hazır değil inşallah birdahaki seneye kadar toparlar kendini sneijder gol atmasına çok sevindim (müthişti) ama hala hazır değil gol attıktan sonra özellikle çok istekliydi ilerisi için muhteşem drogba hazır değil ama bu haliyle bile dağıtır ligi ve bir penaltımızı vermedi hakem karaktersizi selçuk burak ikilisi hani derler ya ALLAHINIZ VAR BE SİZİN helal olsun sabriye laf atan zihniyet, adam amuda mı kalksın dany iki ayagını kullananbilen hızlı nadir stoperlerden umut bulut girer girmez kalitesini gösterdi

sonuç:

normal 1-0 yenmek var 2-0 dan 4-2 yenmek var hele ki hakemin şrfsizligine ragmen bu galibiyet bizi şampiyonlar ligi şampiyonluguna bile götürebilir(normalde asla şuanlık icin inanmazdım)

medya: şuanda toplu halde ağlıyor beylerrr!!!

son dakika: medya bütün ağızdan gaza gelmiş gibi İMPARATORun eski cezasının ertelendigini bugunle birlikte fazlaca almaları gerektigini soyluyor UYANIN!!

TARAFTARA; Allah için peygamber için destek olun köstek olmayın takıma her zaman sahip çıkın özellikle imparatora çünkü zaten medya onu bizden uzaklaştırmaya çalısıyor (bunu eski fenerli yöneticiler bile söylüyor onu(İMPARATORU) o(GALATASARAYIMIZDAN) takımdan UZAKLAŞTIRMAMIZ LAZIMDI) diyorlar lütfen destek destek destek!!!!

Geri
Üst Alt