STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Benim dikkatimi çeken kaç haftadır hakemler bize yay civarında yaya yakın yerlerde yapılan faulleri çalmıyor. Son dakikadakini nasıl çaldı anlamadım

Orta sahayi kalabalık tutmamiz lazım artık. Tek forvet oynamaliyız. Ister drogba, ister burak, biri yedek durmasi lazim. forvetinin arkasinda sneijder Oynamali. böylece ortasaha üstunlügü bizde olur. Gecen sene iki forvetle oynuyorduk, ama herkes press yapiyordu. Bu sene malesef o oyun yok. Bügün zaten futbol olarak dibe vurduk. insallah düzeliriz.

Kendimce fikstürün karsısına puanlar yazmıstım kayseri ve eskisehir deplasmanlarına 1 puan atmıstım ama bu kadar rezil bi futbol oynıcagımızı hic düşünmezdim tek kelime rezil yani ne yapmasını bilmeyen hani dilim varmıyorda o lanet sezondaki gibi oynadık resmen bu kadar bitik isteksiz bitsede gitsek havasında Kalede o rezil senenin kalecisi olsa tarihi bi hezimet alırdık buna eminim bu arada duran topları niye drogba atıyor abi nie sneijder atıyor ben bunu cözemiyorum Bu takımın duran top ustası selcuktur 1 budur o olmadıgı yada yoruldugu zaman gider atar sneijder drogba frikigi yada korneri ayrıca tac bile atamayan baltanın ne işi var usta adam tac bile atamıyor

2 senedir izlediğim en rezil galatasaraydı heralde bu aksam 1 puana sevindim resmen

O kadar iç karartıcı bi maçtı ki, sanki 5-0 yenilmişiz gibi hissediyorum o derece moralim bozuldu şu oynanan skandal futbola..

0-0 berabere gidiyor maç , top dışarı çıkıyor, bizimkiler 2 saat topu oyuna sokmuyor. Sanki yeniyormuşuz gibi.

O kadar iç karartıcı bi maçtı ki, sanki 5-0 yenilmişiz gibi hissediyorum o derece moralim bozuldu şu oynanan skandal futbola..

Aynen öyle aga ya ne güzel dedin bu nedir ya yakısıyormu hic bu takımmı sampiyon olcak dedirtiyorlar Evinde aslan kesil deplasmanda ufak bi diş gösteren rakibe kedi bu nasıl buyukluk hacı takımda denge menge kalmadı hocanında kafası karısık 4-4-2 oynatıyor yemiyor 4-3-1-2 olmuyor 4-2-3-1 olmuyor kimse senden buyuk degil hocam farkına var Burak formdaysa kes drogbayı oynamasın her mac kadro degişik her mac sistem degişik doldur bosalt doldur bosalt zaten ordu macını kazandıgımızda tek üzüldügüm nokta buydu hani bazı maglubiyetler hayırlı olurya o galibiyet bizim icin cok hayırlı degildi yani

Muslera 1 puanı aldı oda şanslıydı

son dakikadakı frikiği selçuk yada sneijder kullansan berbat oyuna rağmen 3 puanla dönebilirdik ama bunada şükür

Ligin en zor deplasmanı için fazla ofansif bir kadroydu bence. Orta sahaya hiç hakim olamadık . Takımın tek bir hücum tipi vardı : .Drogba'ya top şişir

Son dakikada olan frikiği de kesinlikle Selcuk yada Sneijder kullanmalıydı. Drogba cok baskın bir karakter ve kimseyi dinlemiyor ancak gel gör ki :)

Şimdi özetine baktım. Eses çok iyi gelmiş. Direkler vs.. Son dakika'da o frikik Drogbaya kesin olarak attırılmamalıydı. Hoş o top girse şimdi başka şeyler konuşulurdu..

Arkadaşlar 23 yaşındayım 1999 dan beri bütün maçları takip ederim, bu kadar kötü oynadığımız bir maç hatırlamıyorum.

neydi ya o 90 dk gibi gorunen 2425345653 dk gibi hissedilen şey?

Yarın BJK kazansa yada berabere bitse bari de moral yerine gelsin.Bütün hafta GS maçını sabırsızlıkla bekle ama takım sahada gamsız gamsız yürüsün.Anlamakta güçlük çekiyor insan.Tamam iyi oynayamazsın,rakip bozabilir,sert oynayarak falanda,neden mücadele edilmez arkadaş ? Atağa çıkarken insan bi şevkle çıkar,isteyerek yüklenir,yok resmen bitse de gitsek havalarındalar.Yakışmadı bu hiç yakışmadı.Geçen sene ki takımın üstüne o kadar para harcandı,ama takım geçen seneden daha kötü.Birde son dakikada ki frikik pozisyonunda çıldırdım resmen.Selçuk niye kullanmaz arkadaş ? Adam frikik eksperi,tamda sevdiği yerdi,cuk oturacak biryerdi.Bu kadar kötü oyuna rağmen son dakikada frikikle kazansaydık ne kadar mutlu olurduk düşünebiliyor musunuz ? Selçuk o frikiği dağlara taşlara vursa bile hayıflanmazdım,çünkü orda kazanılan bir frikik varsa oradan gol yapma ihtimali en yüksek futbolcu Selçuk.

1 tane organize atak yok, orta sahaada selçuk melo var bunlar boş adam değil, bu kadar nasıl ezildi bu orta saha. Aklım almıyor, ya ümit davala beceriksiz , yada ersun yanal bir deha.

0-0 berabere gidiyor maç , top dışarı çıkıyor, bizimkiler 2 saat topu oyuna sokmuyor. Sanki yeniyormuşuz gibi.

Ona bende ayar oldum illa sabri yada hakan kullanıcak diye bir kaide var sanırım.

Geri
Üst Alt