STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart

Gecen sezonki Eskisehirspor deplasmaninin kopyasiydi bu mac. O mac da rezaletti.

Zemin filan kötüydü ama oyun ve sonuc ayniydi. Tek pozisyonumuz yoktu. Sonu da benzer bari insallah ne diyelim.

Ben bir seyi anlamiyorum sadece. Büyük takim, kaliteli oyunculara da sahipsin, nasil paslasamiyorsun? Mantigim almiyor ya.

Galatasaray´in oyun tarzi ve aldigi sonuclar tez konusu olmali. Pas yapmayan, yapamayan, lider ve basarili bir takimiz :)

Günümüz futbolunda bu imkansiz aslinda. Modern futbol sadece pasa dayali cünkü. Gercekten sistemimiz yok. Bunu bende kabullendim

Geçen sene savaşıyorduk ve bu yüzden taktiksel eksiklerimiz çok fazla ortaya çıkmıyordu.

Ancak bu sene taktik takımı olmamız gerekirken yeteri kadar başarılı olduğumuz söylenemez..

Maçta en çok üzüldüğüm Selçuk oldu açıkçası.Adam koşmaktan artık topu aldığında istediğini yapamaz hale geldi..

Zaten bir puana razı gibi oynadık eğer kenar yönetim 1 puanı aldıysa başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz..

Lider olmamız ligde ki rakiplerimizin beceriksizliğinden şaka bir yana dalga geçtiğimiz Beşiktaş 2.devre kendi sahasında üst üste aldığı 3 beraberlikten 2 tanesini üstelik 10 kişi kalan rakibi karşısında alsaydı yarın liderlik maçına çıkacaklardı..

Benim bu seneden futbol anlamında bir umudum yok artık sonuca bakacağız..

Ancak geçen sene oynanan futbol ve şampiyonluk kadar tat verir mi tartışılır...

sergen ilk defa doğru söyluyor bu kadroyla çıkalım zor maçların hiç birini kazanamayız

Türkiye´de bu mantik degismiyor. Iyi Türk takimlarina karsi orta sahayi kalabalik tutacaksin ve savasan oyunculardan olusturacaksin.

Ben bu düsünceye katilmiyorum. Bal gibi oynarsin, ama ona göre oynayacaksin. Pas yapacaksin, rakibi sen kosturacaksin.

Bunu yapamiyoruz ki biz. 10 saniye kalmiyor top bizde deplasmanlarda.

Bugün sahada olan oyuncular, normal sartlarda pas manyagi yapmali rakibi. O kalite ve teknik cogunda var.

Melo, Selcuk, Sneijder, Riera, Drogba´li bir takim nasil paslasamaz ya?

Isterse rakip 90 dakika durmadan, non stop deli danalar gibi kossun, hic farketmez. Sen paslasacaksin.

Elin orta sinif dandik Avrupa takimlari geliyor Eskisehir gibi takimlara 4 cakip dönüyor. Neden? Sadece pas

Burayı okuyup zevkten dört köşe olan fenerliler; lig gerçekten çok çekişmeli 2.sürekli değişiyor ama lider hep aynı :lol::lol::lol:

En azından 1 puan iyidir.

Biz Almanya´da 6 yasinda en az 2 yöne pas atabilecek dizilisleri ögreniyoruz, ona göre kosular yapmayi ögreniyoruz, basit oynamayi ögreniyoruz, koca Galatasaray 2 pas yapamiyor iyi mi? Aradaki bosluklar o kadar fazla ki, basit pas yapma imkani bulamiyoruz. Orta sahada en az 40 metrelik bosluk var bizde.

Amrabat

Melo ____________________________________________________________ Burak

Selcuk __________________________________________________________Drogba

Sneijder

Dizilis böyle resmen. Gel de paslas simdi

şu futbol karşısında delirmemek elde değil..

kimse ne kaybettiğinin,nasıl önemli bir avantaj kaybedildiğinin farkında değil...böyle ruhsuz,böyle silik futbol oynanmaz,Türkiye Ligi lideri,sneijderli,drogbalı,şl'nin en golcü oyuncusunun olduğu takım kaleye şut çekmeden maç bitiriyor.

Schalke maçından sonra hiç bir futbolcuya,teknik heyete laf etmemiştim çünkü adamlar bizden oyun,mantalite,kalite olarak daha iyi bir takımdı ama bu maç ciddi anlamda bazı şeyler sorgulanmalı..Galatasaray takımı şut çekmeden kaleye maç bitiremez!!

şu çift forvet saçmalığından vazgeçsinler artık zorlu maçlarda ortasaha yol geçen hanına dönüyor,zaten yardımlaşma falan yok takımda bari çift forvetle heba olmasın ortasaha iyice...

eskişehir depllasmanından 1 puana eyvallah ama böyle oynanmaz,yazıktır..

amrabat çıkıyor,sanki çok üstünmüş gibi riera giriyor..orsahayı tutamıyoruz melo çıkıyor,saçma sapan işler..

4-2-3-1 umutları da yalan oldu. Burak-Drogba-Sneijder üçlüsünü oynatmak zor gerçekten.

Burayı okuyup zevkten dört köşe olan fenerliler; lig gerçekten çok çekişmeli 2.sürekli değişiyor ama lider hep aynı :lol::lol::lol:

Onlar trenin kaçtığının farkında değiller mi hala kuş beyinliler sizi:asd:

Takımın taktiksel olarak sorunu belli Hakan Balta ve Gökhan işleyen dönen çarka çomak gibiler adeta..

İkisinle kazanmak ne mümkün.

4-2-3-1 umutları da yalan oldu. Burak-Drogba-Sneijder üçlüsünü oynatmak zor gerçekten.

En azindan bazi zorlu deplasmanlarda birinden vazgecmeliyiz artik. Beceremiyoruz cünkü. Yoksa oynarlar.

Arena´da bi sekilde hallediyoruz ama zorlu deplasmanlardan cikamayiz bu anlayisla

ambrabatin cikmasi hataydi.

kötüyse digerleri iyi degildi en azindan hizli ve kanatlari zorluyor.

onu cikardi agir rierayi koydu adamlar o bölgede rahatladi.

sag tarafta hic adam yoktu, rahat mac cikardilar kanatlar üzeri.

eskisehir zaten acik oynadi yani diger rakipler gibi kapanmadi.

oynayacagi tek oyun kanatlar üzeri olurdu. sol saraft ambrabat sag

taraf engin veya aydin. 2 forvet olmuyor bu dzilisle burak drogba ayni zaman

oynayacaksa burak gercek bi sag kanat gibi oynamali. yoksa sag taraf bos kaliyor.

Saçmalıklarlan?

Bak birader, amaç edindiğim bir olay yok. Eğer öyle bir düstur edinseydim kendime, bunu başlık açarak falan yapardım. Senin sinirli olup, olmamaman beni ırgalamaz. Buraya bir yorum yazıyorsun, fikrini belirtiyorsun. Kimse fikir belirtmek için bunun sağlamasını yapmak zorunda değil. Bu aklında olsun, ayrıca art niyet dediğim olay için bir takımın Barcelona gibi oynaması gerekmiyor. Öyle veya böyle bu takım o anasını sattımın maçında pozisyona girdi değil mi, evet. İşte o pozisyonlarda ki tepkilerine kıl oldum, bunu belirttim.

o anasini satiginin macinda hangi poziyona girmisizki adamlar heyecanlansin,git bi göz doktoruna görün ,bunuda seni kirmak icin degil tavsiye olarak algila kardes.

bide canin sikilsa ne yazar sikilmasa neyazar ,en fazla basin agirir benim gibi.:coffee:

ambrabatin cikmasi hataydi.

kötüyse digerleri iyi degildi en azindan hizli ve kanatlari zorluyor.

onu cikardi agir rierayi koydu adamlar o bölgede rahatladi.

sag tarafta hic adam yoktu, rahat mac cikardilar kanatlar üzeri.

eskisehir zaten acik oynadi yani diger rakipler gibi kapanmadi.

oynayacagi tek oyun kanatlar üzeri olurdu. sol saraft ambrabat sag

taraf engin veya aydin. 2 forvet olmuyor bu dzilisle burak drogba ayni zaman

oynayacaksa burak gercek bi sag kanat gibi oynamali. yoksa sag taraf bos kaliyor.

Ben dogru bulmustum degisikligi, cünkü Amrabat´in hicbir katkisi yoktu oyuna. Riera girer, top biraz bizde kalir sandim. Toparlaniriz dedim ama yanilmisim. Terim de öyle düsündü muhtemelen.

Ben dogru bulmustum degisikligi, cünkü Amrabat´in hicbir katkisi yoktu oyuna. Riera girer, top biraz bizde kalir sandim. Toparlaniriz dedim ama yanilmisim. Terim de öyle düsündü muhtemelen.

tamamda hic bir oyuncu iyi oynamadi ilk yari, amrabat 2 yari topu ileri tasiyabilirdi.

riera girdi eskisehir rahatladi.

dedigim gibi sag kanatta zaten oynayan yok.

sol tarafta bitti 2 yari.

aydini alip bi hamle yaptilar ama gecti o degisiklik.

ulan su enginin günahi ne en önemli oyunuclardan biri.

okadar katkisi vardi gecen sene deli gibi savasiyor.

artik oynatin !

bu oyunla işimiz zor, ben hiç yakıştıramadım bu oyunu takıma. fatih hocaya verilen ceza takıma doping olur demiştim başta, ama paşalar bugün yine bitse de gitsek havasındalardı.

Bu 1 puan bizi şampiyon yapacak

STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Mart

Hocam

Kaybetsek de gurur duyacagimiz oyun istiyoruz. Ama bunun oyuncularin ozverisi ve istegiyle ilgili degil, sistemle ilgili oldugunu dusunuyoruz.

Türkiye´de bu mantik degismiyor. Iyi Türk takimlarina karsi orta sahayi kalabalik tutacaksin ve savasan oyunculardan olusturacaksin.

Ben bu düsünceye katilmiyorum. Bal gibi oynarsin, ama ona göre oynayacaksin. Pas yapacaksin, rakibi sen kosturacaksin.

Bunu yapamiyoruz ki biz. 10 saniye kalmiyor top bizde deplasmanlarda.

Bugün sahada olan oyuncular, normal sartlarda pas manyagi yapmali rakibi. O kalite ve teknik cogunda var.

Melo, Selcuk, Sneijder, Riera, Drogba´li bir takim nasil paslasamaz ya?

Isterse rakip 90 dakika durmadan, non stop deli danalar gibi kossun, hic farketmez. Sen paslasacaksin.

Elin orta sinif dandik Avrupa takimlari geliyor Eskisehir gibi takimlara 4 cakip dönüyor. Neden? Sadece pas

Bugün oynayan arka dörtlü ile dediğin şekilde pas yapmanın mümkünatı yok

takım zaten oturmamış üstüne arka dörtlü değişiyor iki haftadır , orta saha düzensiz zira melo bir var bir yok ya formsuz ya cezalı o bölgede oturmuyor , açıklarımızın durumu ortada devşirme açıklar türetiyoruz

Amrabat ordu maçında geldiğinden beri en iyi performanslarından birini ortaya koydu , bugün ilk yarı mücadelesi ve isteği vardı ikinci yarı çıkması yanlıştı Sneijder - Drogba yeni katıldı takıma

bunların hepsini üst üste koyduğumuz zaman ortaya iyi bir şey çıkmıyor doğal olarak

Geri
Üst Alt