Beysan Taşçı
Parçalı Üye
- 8 Mayıs 2012
- 4.503
- 3
- 858
Cevap: STSL 12/13 H:24 | Eskişehirspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 2 Mart
Geçen sene savaşıyorduk ve bu yüzden taktiksel eksiklerimiz çok fazla ortaya çıkmıyordu.
Ancak bu sene taktik takımı olmamız gerekirken yeteri kadar başarılı olduğumuz söylenemez..
Maçta en çok üzüldüğüm Selçuk oldu açıkçası.Adam koşmaktan artık topu aldığında istediğini yapamaz hale geldi..
Zaten bir puana razı gibi oynadık eğer kenar yönetim 1 puanı aldıysa başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz..
Lider olmamız ligde ki rakiplerimizin beceriksizliğinden şaka bir yana dalga geçtiğimiz Beşiktaş 2.devre kendi sahasında üst üste aldığı 3 beraberlikten 2 tanesini üstelik 10 kişi kalan rakibi karşısında alsaydı yarın liderlik maçına çıkacaklardı..
Benim bu seneden futbol anlamında bir umudum yok artık sonuca bakacağız..
Ancak geçen sene oynanan futbol ve şampiyonluk kadar tat verir mi tartışılır...
Gecen sezonki Eskisehirspor deplasmaninin kopyasiydi bu mac. O mac da rezaletti.
Zemin filan kötüydü ama oyun ve sonuc ayniydi. Tek pozisyonumuz yoktu. Sonu da benzer bari insallah ne diyelim.
Ben bir seyi anlamiyorum sadece. Büyük takim, kaliteli oyunculara da sahipsin, nasil paslasamiyorsun? Mantigim almiyor ya.
Galatasaray´in oyun tarzi ve aldigi sonuclar tez konusu olmali. Pas yapmayan, yapamayan, lider ve basarili bir takimiz![]()
Günümüz futbolunda bu imkansiz aslinda. Modern futbol sadece pasa dayali cünkü. Gercekten sistemimiz yok. Bunu bende kabullendim
Geçen sene savaşıyorduk ve bu yüzden taktiksel eksiklerimiz çok fazla ortaya çıkmıyordu.
Ancak bu sene taktik takımı olmamız gerekirken yeteri kadar başarılı olduğumuz söylenemez..
Maçta en çok üzüldüğüm Selçuk oldu açıkçası.Adam koşmaktan artık topu aldığında istediğini yapamaz hale geldi..
Zaten bir puana razı gibi oynadık eğer kenar yönetim 1 puanı aldıysa başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz..
Lider olmamız ligde ki rakiplerimizin beceriksizliğinden şaka bir yana dalga geçtiğimiz Beşiktaş 2.devre kendi sahasında üst üste aldığı 3 beraberlikten 2 tanesini üstelik 10 kişi kalan rakibi karşısında alsaydı yarın liderlik maçına çıkacaklardı..
Benim bu seneden futbol anlamında bir umudum yok artık sonuca bakacağız..
Ancak geçen sene oynanan futbol ve şampiyonluk kadar tat verir mi tartışılır...